0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Materijal
Nosivost police
Primjena
 

Regali u modularnom sustavu

Što ne odgovara to će se prilagoditi: regali u modularnom sustavu savršeno su rješenje ako uvijek iznova želite fleksibilno prilagoditi regale novim zahtjevima i okolnostima. Dograđivanje, preinake, proširivanje, povećanje nosivosti police, poboljšanje zaštite ... s našim regalima u modularnom sustavu možete jednostavno sami izgraditi Vaš savršen regal.
Pronađeno je 17 proizvoda
| | |
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 2 m
Neto
od 688,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 858,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 3 m
Neto
od 1.030,- kn
Neto
od 889,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
42 x 42 x 2 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 889,- kn
Neto
od 828,- kn
Neto
od 1.105,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
65 x 42 x 2 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 1.110,- kn
Neto
od 989,- kn
Rupičasta letvica za zidni regal
čelik, presvučen plastikom
Neto
od 39,95 kn
Polica zidnog regala uklj. konzolni nosač
čelični lim, presvučen plastikom
Neto
od 210,50 kn
Komponenta za kombinirani sastavni regal
element za spajanje regala, u šljunčanosivoj boji RAL 7032
Neto
126,90 kn
Pronađeno je 17 proizvoda
Regali u modularnom sustavu
Regali u modularnom sustavu predstavljaju komfornu mogućnost za sistematizaciju čuvanja različitih roba i uredskih predmeta. Regali za samostalnu konstrukciju pri tome u velikoj mjeri omogućuju prilagođeno postavljanje regala prema individualnim potrebama i prostornim uvjetima. Sastavni regali mogu Vas oduševiti izrazito brzom, a ipak stabilnom konstrukcijom. Pojedinačni elementi za povezivanje regala, sistemske komponente i dijelovi sastavnih regala za osnovnu konstrukciju mogu se pri tome nabaviti u malim veličinama pakiranja ili kao pojedinačni proizvodi. Na taj se način regali u modularnom sustavu mogu iznimno učinkovito i varijabilno oblikovati čak i tijekom kupnje. U rupičastoj se tračnici police mogu u bilo kojem trenutku postaviti na viši ili niži položaj. Regali u modularnom sustavu stoga se mogu i kod promijenjene svrhe uporabe regala proizvoljno namjestiti prema novim zahtjevima. Umjesto kupnje novog regala potrebne su samo pojedine ručice. Police se mogu i dodatno naknadno naručiti ili se pak kao dogradni element može dodati još jedna rupičasta tračnica. Povećanja i smanjenja regala na taj se način mogu jednostavno ostvariti. Posebice se čelični regali mogu upotrijebiti kao zidni regali i pri tome jamčiti iznimnu stabilnost i visoku najveću nosivost police. Plastična obloga po potrebi može doprinijeti dodatnoj zaštiti i vizualnom dojmu cjelokupnog proizvoda.

Praktični sustavi za komfornu samostalnu konstrukciju
Budući da se regali u modularnom sustavu u samostalnoj konstrukciji mogu sastavljati u brojnim različitim sustavima, potrebno je postupati s oprezom kod odabira pojedinih karakteristika poput vodilica, profila postolja i nosača polica. Uporabom drvenih polica ili ploča od iverice po potrebi se može postići jednostavno smanjenje širine regala. Regali u modularnom sustavu iznimno su praktično rješenje kako za radionicu tako i za opremanje ureda, a njima se odgovara na učestale promjene potreba za opremanjem. Odaberite željeni regal sasvim jednostavno u našoj internetskoj trgovini.
Usporedba proizvoda