0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Materijal
Nosivost police
Primjena
 

Regali u modularnom sustavu

Što ne odgovara to će se prilagoditi: regali u modularnom sustavu savršeno su rješenje ako uvijek iznova želite fleksibilno prilagoditi regale novim zahtjevima i okolnostima. Dograđivanje, preinake, proširivanje, povećanje nosivosti police, poboljšanje zaštite ... s našim regalima u modularnom sustavu možete jednostavno sami izgraditi Vaš savršen regal.
Pronađeno je 17 proizvoda
| | |
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 2 m
Neto
od 719,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 899,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
38 x 38 x 1,7 mm, dužina 3 m
Neto
od 1.095,- kn
Neto
od 949,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
42 x 42 x 2 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 949,- kn
Neto
od 869,- kn
Neto
od 1.175,- kn
Čelični kutni profil za modularni sustav
65 x 42 x 2 mm, dužina 2,5 m
Neto
od 1.175,- kn
Neto
od 1.075,- kn
Rupičasta letvica za zidni regal
čelik, presvučen plastikom
Neto
od 41,90 kn
Polica zidnog regala uklj. konzolni nosač
čelični lim, presvučen plastikom
Neto
od 229,- kn
Komponenta za kombinirani sastavni regal
element za spajanje regala, u šljunčanosivoj boji RAL 7032
Neto
135,- kn
Pronađeno je 17 proizvoda
Regali u modularnom sustavu
Regali u modularnom sustavu predstavljaju komfornu mogućnost za sistematizaciju čuvanja različitih roba i uredskih predmeta. Regali za samostalnu konstrukciju pri tome u velikoj mjeri omogućuju prilagođeno postavljanje regala prema individualnim potrebama i prostornim uvjetima. Sastavni regali mogu Vas oduševiti izrazito brzom, a ipak stabilnom konstrukcijom. Pojedinačni elementi za povezivanje regala, sistemske komponente i dijelovi sastavnih regala za osnovnu konstrukciju mogu se pri tome nabaviti u malim veličinama pakiranja ili kao pojedinačni proizvodi. Na taj se način regali u modularnom sustavu mogu iznimno učinkovito i varijabilno oblikovati čak i tijekom kupnje. U rupičastoj se tračnici police mogu u bilo kojem trenutku postaviti na viši ili niži položaj. Regali u modularnom sustavu stoga se mogu i kod promijenjene svrhe uporabe regala proizvoljno namjestiti prema novim zahtjevima. Umjesto kupnje novog regala potrebne su samo pojedine ručice. Police se mogu i dodatno naknadno naručiti ili se pak kao dogradni element može dodati još jedna rupičasta tračnica. Povećanja i smanjenja regala na taj se način mogu jednostavno ostvariti. Posebice se čelični regali mogu upotrijebiti kao zidni regali i pri tome jamčiti iznimnu stabilnost i visoku najveću nosivost police. Plastična obloga po potrebi može doprinijeti dodatnoj zaštiti i vizualnom dojmu cjelokupnog proizvoda.

Praktični sustavi za komfornu samostalnu konstrukciju
Budući da se regali u modularnom sustavu u samostalnoj konstrukciji mogu sastavljati u brojnim različitim sustavima, potrebno je postupati s oprezom kod odabira pojedinih karakteristika poput vodilica, profila postolja i nosača polica. Uporabom drvenih polica ili ploča od iverice po potrebi se može postići jednostavno smanjenje širine regala. Regali u modularnom sustavu iznimno su praktično rješenje kako za radionicu tako i za opremanje ureda, a njima se odgovara na učestale promjene potreba za opremanjem. Odaberite željeni regal sasvim jednostavno u našoj internetskoj trgovini.
Usporedba proizvoda