Poslovna kolica

Poznajete li alternativni naziv za pomični ured? Poslovna kolica. Idealna za sve koji često provode vrijeme na poslovnim putovanjima ili općenito puno putuju. Praktični kovčezi i torbe nude velik prostor za pohranu sadržaja: mape, registratori, prijenosna računala, dokumenti se jednostavno transportiraju pomoću kotača. Savršen suputnik na svakom putovanju.

Poslovna kolica: oduševljavajte svojom profesionalnošću i kada putujete!Dokumenti, uredski materijal, prijenosno računalo, zamjensko rublje… Za uspješno poslovno putovanje trebat će Vam poprilična količina prtljage. A osobe koje kreću na poslovni put neće je pohraniti u bilo kakvom kovčegu, već u poslovnim kolicima iz asortimana tvrtke kaiserkraft. Zašto? Zato jer će time stvoriti savršen dojam profesionalnosti. I tako si donekle olakšati svoj poslovni život.Koje zahtjeve ispunjavaju poslovna kolica?Kvalitetna prtljaga za osobe koje odlaze na poslovni put nudi veliku količinu prostora na relativno maloj površini. To se, dakako, ne odnosi samo na volumen pakiranja, već prije svega na područja reda i organizacije. Od uredskog materijala do četkice za zube za putovanja s jednim noćenjem: svaka će potrepština pronaći svoje mjesto i moći će se pronaći u samo jednom potezu – a da pri tome ne morate pretraživati cjelokupni kovčeg.Pilotski će kovčezi k tomu ozbiljno shvatiti svoju poslovnu funkciju u pogledu materijala i dobro osmišljenih detalja:  • Kvalitetni materijali ozbiljna oblika dodatno će naglasiti Vaš profesionalni (prvi) dojam.

  • Zahvaljujući robusnoj izradi i praktičnom rukovanju (ključna riječ: kotači) poslovna su kolica idealna za čestu primjenu i brojne kilometre.

  • Dimenzije većinom odgovaraju zahtjevima zrakoplovnih poduzeća za ručnu prtljagu. Nije potrebna prijava prtljage na koju ćete izgubiti puno vremena!


Koja poslovna kolica odgovaraju mojem putovanju?Za koji ćete se model kod tvrtke kaiserkraft odlučiti do određene je mjere stvar ukusa. No različite izvedbe posjeduju posebna svojstva za posebna poslovna putovanja:Kovčezi s tvrdim koricama optimalni su za djelatnike vanjskih službi jer će, primjerice, s lakoćom izdržati često vađenje i utovar kolica u prtljažnik, a pri tome će također štititi osjetljiv sadržaj kao što su ogledni primjerci.Varijante s mekanim koricama pravi su svestrani talenti koji će Vas posebno oduševiti tijekom putovanja s jednim noćenjem. Naime, u različitim ćete pretincima moći odvojeno smjestiti sve potrepštine za dan i noć. Tako će čarapa biti nevidljiva kada svojem poslovnom partneru želite pokazati najnovije portfelje.Klasični je pilotski kovčeg pravi čudotvorac u pogledu prostora za dokumente i tehničke uređaje. On je posebno prikladan za posrednike, govornike itd. koji žele kompaktno pripremiti svoju seminarsku jedinicu te ujedno sa sobom ponijeti važan sadržaj kovčega za moderiranje.Usput rečeno: ako Vam je u pogledu moderiranja potrebna mala pomoć, kod nas ćete pronaći Savjetnik za prezentacije. Ako imate pitanja u vezi s našim asortimanom poslovnih kolica, u svakom ćemo Vam trenutku osobno pomoći.