0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Dužina
Nosivost
Širina
Težina po komadu
 

Pretovarne rampe

Pretovar bez problema? Može postati stvarnost − pomoću naših stabilnih pretovarnih rampi. Ta praktična pomoćna sredstva dostupna su u obliku navoznih rampi, navoznih mostova ili pretovarnih rampi, a najpogodnija su za izravnavanje različitih visinskih razlika. Utovarni mostovi, rampe za stepenice ili klinasti mostovi – potražite svoj odgovarajući model u našoj prodavaonici!
Pronađeno je 17 proizvoda
| | |
Neto
od 1.675,- kn
Klinasti most
nosivost 300 kg
Neto
od 1.500,- kn
Neto
od 2.500,- kn
Aluminijska utovarna rampa
rupičasta hodna površina
Neto
od 1.455,- kn
Neto
od 4.945,- kn
Neto
od 5.245,- kn
Neto
od 5.840,- kn
Neto
od 4.560,- kn
Mobilni aluminijski utovarni most
dužina utovarnog mosta 750 mm
Neto
od 3.240,- kn
Mobilni aluminijski utovarni most
dužina utovarnog mosta 1000 mm
Neto
od 3.975,- kn
Mobilni aluminijski utovarni most
dužina utovarnog mosta 1200 mm
Neto
od 4.745,- kn
Mobilni aluminijski utovarni most
dužina utovarnog mosta 1500 mm
Neto
od 6.355,- kn
Mobilni aluminijski utovarni most
dužina utovarnog mosta 1800 mm
Neto
od 7.305,- kn
Neto
3.470,- kn
Neto
2.840,- kn
Neto
2.725,- kn
Pronađeno je 17 proizvoda
Pretovarne rampe i mostovi za pomoć pri utovaru
Pretovarne rampe su površine s nagibom preko kojih se može prelaziti teretima ili vozilima s kotačima. Za razliku od rampi s fiksnom konstrukcijom, one najčešće služe kao nosive površine ili vozna površina između dviju razina različite visine. Često su izrađene od čeličnog ili aluminijskog profilnog lima sa ili bez bočnih graničnika. Ovisno o korištenom proizvodu i vrsti izvedbe koriste se različite vrste pretovarnih rampi. Postoje i preklapanja u pogledu naziva ili namjene. U kategoriji podiznih uređaja i uređaja za dizanje pronaći ćete pretovarne rampe i mostove kao pomoć pri utovaru i navozne rampe. Njihove su značajke temperaturna otpornost, visoka nosivost i robusna izvedba. U našoj internetskoj trgovini pronaći ćete rampe za stepenice i pretovarne rampe različitih izvedbi i nosivosti (npr. ova rampa za stepenice sa specijalnom gravurom za bolja protuklizna svojstva).

Vrhunske pretovarne rampe i mostovi za Vaš pogon
Naša online trgovina primjerice nudi pretovarne rampe s perforiranom površinom za hodanje i protukliznom voznom površinom. Sigurnosni svornjak i sigurnosna vezica brinu za zaštitu od pada. Navozni klinovi od aluminija također su dio asortimana. Oni imaju sigurnosnu gredu za zaštitu od gaženja te nude idealno izjednačavanje visinskih razlika između vozila i rampe s protukliznom navoznom površinom. Tvrtka KAISER+KRAFT svojim klijentima također nudi utovarni most s graničnim kutnikom za zaštitu od klizanja, platformom s protukliznom površinom za hodanje i dva zahvatna otvora za nošenje. Utovarni most s pokretnim navoznim poklopcem i zahvatnim letvicama također je dio naše palete vrhunskih pretovarnih rampi i mostova. On ima pomični navozni poklopac s bočnim ojačanjem. Dostupne su profesionalne pretovarne rampe različitih nosivosti, duljina ili širina.
Usporedba proizvoda