Sapuni, kreme

Čiste ruke su obavezne – to svi znaju. Ali njega je jednako važna. Zato moderni sapuni i kreme nude više od jednostavnog učinka. Imamo sapune i sredstva za dezinfekciju ruku za opremu industrijskih sanitarnih čvorova poznatih proizvođača, za njegu kože i za očuvanje okoliša.

U kategoriji Sapuni, kreme nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CWS, Rubbermaid, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, SC Johnson, TORK.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 38

Sapuni i kreme: Pranje ruku uz higijenu i njeguUlja, masnoće, prljavština ili jednostavno ostaci radnog dana: U industriji i radionici sapuni i kreme moraju pružiti više nego u kupaonici kod kuće. Ovdje ćete pronaći blistavo čiste i njegujuće proizvode za čišćenje ruku, sredstva za čišćenje ruku i tekuće sapune za praonice i toalete.
Što je posebno kod tekućih sapuna i kremastih sapuna za industriju?Ponuda sapuna za profesionalnu opremu sanitarnih čvorova je velika, ali ju je lako klasificirati: tekući sapuni, pjenasti sapuni i sredstva za čišćenje ruku su svaki usmjereni prema određenim područjima primjene, stupnjevima zaprljanosti i potrebama kože:  • Abrazivni sapuni i sredstva za čišćenje ruku sadrže otapala ili mikrogranule koje uklanjaju najtvrdokorniju prljavštinu. Posebno su prikladni za radionice i industrijsku proizvodnju.

  • Kremasti pjenasti sapuni ili tekući sapuni štite kožu čak i ako često perete ruke – osobito u hladnijim radnim okruženjima.

  • Higijenski pjenasti sapuni ili antibakterijski tekući sapuni smanjuju opterećenje klicama u higijenski osjetljivim radnim područjima od njege do velike kuhinje.

  • Kreme za zaštitu od sunca i zaštitne kreme za kožu važan su korak u njezi nakon pranja ruku za svako ekstremno radno okruženje ili rad na otvorenom.

  • Losioni za pranje ruku i tekući sapuni omogućuju čiste ruke u uredu, upravi, WC-ima za kupce itd.Kako bi se zajamčilo jednostavno i higijensko uklanjanje i povećala iskoristivost, kremasti sapuni optimizirani su za dozatore sapuna.Uz Euronorm standardne boce za korištenje više robnih marki, također postoje prilagođeni sustavi dozatora sapuna i mogućnosti ponovnog punjenja za određene marke. Prednost? S tim sapunima za dozatore sapuna možete dozirati još preciznije i profitirati, primjerice, beskontaktnim doziranjem.
Kako mogu pronaći pravi sapun za dozatore sapuna u različitim područjima poduzeća?Agresivno koliko je potrebno, što njegujuće moguće: Čak i ako pranje ruku povećava higijenu u uredu i u cijelom pogonu, ono je stresno za kožu. Kako bismo odgovorili na različite potrebe – posebice kada je riječ o sklonosti alergijama – pH-neutralni sapuni bez mirisa uvijek su dobar izbor.Što je učinak pranja sapuna intenzivniji, to je važnije osigurati proizvode za naknadnu njegu. Kako bi se i ovdje zajamčila optimalna higijena, te mogućnosti njege također bi trebale biti dostupne u dozatorima.Imate li hitnih pitanja o našim pjenastim sapunima i sredstvima za čišćenje ruku? Slobodno stupite s nama u kontakt. Za još više savjeta o zdravom radu, sastavili smo vodič o o higijenskim mjerama u uredu i pogonu. Pogledajte!