Kolica za posluživanje

Dobra usluga je važna. To prije svega zna gastronomija. Kada se u kantinama, menzama ili hotelskim kuhinjama moraju transportirati tanjuri, jela ili pića, riječ koja zvuči kao vapaj često je: osoblje! To Vam nažalost ne možemo ponuditi, no zato Vam nudimo kolica za posluživanje najbolje kvalitete.

U kategoriji Kolica za posluživanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, EUROKRAFTbasic, Gmöhling, Rubbermaid.

Marka
Vrsta proizvoda
Visina [mm]
500
500
1665
1665
-
Relevantno
Količina proizvoda: 182

Kolica za posluživanje: posluga bez poteškoćaHladni napitci, namirnice za ručak osoblja ili pripremljeni banket s kolicima za posluživanje iz naše ponude dolaze do mjesta primjene izrazito jednostavno i brzo. Pritom pametni funkcionalni detalji dodatno poboljšavaju savršenu uslugu.U kojim se područjima mogu upotrebljavati kolica za posluživanje? Koje varijante postoje?Iako pojam kolica za posluživanje uglavnom podsjeća na ugostiteljstvo i hotelijerstvo, ova se pomična pomagala upotrebljavaju gotovo svugdje u poduzeću. Tako primjerice kao svestrani transportni uređaji kolica ubrzavaju komisioniranje i pridonose jednostavnosti transportne logistike u najrazličitijim odjelima.Međutim, svoju jaku stranu pokazat će upravo u posluživanju gostiju i opskrbi. Možete ih primjerice koristiti za konobare kao mobilne stanice s pretincima i ladicama za pribor za jelo na banketu i kongresu ili profitirati od kolica za posluživanje sa skidivim pladnjem na važnim sastancima s većim brojem sudionika.U velikim su kuhinjama popularna kolica s policama za opremanje EURO kutijama, a u skladištu ćete pronaći brojne mogućnosti primjene za naše svestrane višenamjenske modele.Zašto su kolica za posluživanje ergonomična?Uvijek kada Vaši djelatnici ne moraju nositi robu i proizvode, već ih mogu transportirati na kotačima u velikim količinama, zadovoljen je jedan od osnovnih preduvjeta ergonomije. Kvalitetni kotači u kombinaciji s laganim i sigurnim manevriranjem dodatno jamče optimalan prijenos snage uz minimalni napor. A to je kod ergonomičnog opremanja pogona neophodno.Koliku nosivost imaju kolica za posluživanje?Nosivost kolica za posluživanje može varirati ovisno o modelu i namjeni. Usto posebno pazimo na to da naš asortiman bude u skladu s visokim zahtjevima u obrtu i industriji. To možete vidjeti po troznamenkastim brojkama za nosivost. Točne informacije pronaći ćete na odgovarajućoj stranici proizvoda.Otkrijte i naš veliki asortiman ostalih ergonomičnih pomagala za rad – od kolica za čišćenje do radnih stolova. Ako imate još pitanja, rado ćemo osobno odgovoriti na njih.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Ručni podizni viličari | Teleskopski utovarivači | Mokra ljepljiva traka | Vage za brojenje | Aluminijske transportne kutije | Naprave za podizanje | Podvozja magnetoplan | Kolica za posluživanje Gmoehling