Kolica za posluživanje

Praktična pomagala u kantini, menzi i hotelskoj kuhinji: kolica za posluživanje. Ona olakšavaju transport jela, tanjura i napitaka od točke A do točke B. Od stabilnih modela za kuhinju preko kolica za pospremanje u hotelima i gastronomiji pa sve do višenamjenskih kolica za transportnu logistiku – kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete kvalitetne modele. Otkrijte sada odgovarajuća kolica za posluživanje za Vaše poduzeće.

U kategoriji Kolica za posluživanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, eurokraft pro, eurokraft basic, Rubbermaid, Treston, HelgeNyberg.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 101

Kolica za posluživanje: upotreba u gastronomijiKolica za posluživanje pretežno se upotrebljavaju u ugostiteljstvu i hotelijerstvu. Bilo za posluživanje napitaka ili jela – s pomičnim pomagalima udobno ćete transportirati hranu. S druge strane, višenamjenska kolica s ladicama za pribor za jelo i pretincima za pladnjeve mogu poslužiti i kao mobilna stanica za konobare. Osim toga, metalna kolica za posluživanje u gastronomiji predstavljaju higijensko transportno rješenje za dostavu hrane u Vašem poduzeću.Ako ste dovoljno nahranili svoje goste, vratite korišteno posuđe u kuhinju na kolicima za pospremanje i sačuvajte svoja leđa. Kolica za posluživanje koja se mogu namještati po visini mogu se individualno prilagoditi tjelesnoj visini djelatnika i tako čuvaju leđa. Ovi su modeli korisni i u kuhinji za prijevoz sastojaka do mjesta primjene. Kolica za posluživanje s 2 ili 3 police tražena su u branši i za opremanje EURO kutijama.Višenamjenska kolica: kako će Vam olakšati logistiku u poduzećuOsim u gastronomiji višenamjenska kolica pružaju pomoć u procesima unutar poduzeća. Kao svestrani transportni uređaji ona primjerice ubrzavaju komisioniranje i pridonose jednostavnoj transportnoj logistici u najrazličitijim odjelima. Modeli s mogućnošću namještanja visine pravi su dobitak za ergonomsko opremanje poduzeća jer se mogu individualno prilagoditi potrebama Vaših djelatnika.Višenamjenska kolica s kvalitetnim kotačima u kombinaciji s lakim i sigurnim manevriranjem olakšavaju transport teških tereta. Ona naime podržavaju optimalni prijenos snage uz minimalni napor. Pritom uvažite maksimalnu nosivost. U našem asortimanu pripremili smo brojna višenamjenska kolica i kolica za posluživanje od robusnog nehrđajućeg čelika koja odlikuje nosivost s troznamenkastom brojkom. To ih čini stabilnim pomagačima s brojnim mogućnostima primjene.Niste sigurni koja kolica za posluživanje zadovoljavaju zahtjeve u Vašem poduzeću? Onda stupite s nama u kontakt. Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći u izboru.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Ručni podizni viličari | Teleskopski utovarivači | Vage za brojenje | Aluminijske transportne kutije | Naprave za podizanje | Podvozja magnetoplan