Marka
+
Dužina platforme
+
Materijal
+

Kolica za posluživanje

Dobra usluga je važna. To prije svega zna gastronomija. Kada se u kantinama, menzama ili hotelskim kuhinjama moraju transportirati tanjuri, jela ili pića, riječ koja zvuči kao vapaj često je: osoblje! To Vam nažalost ne možemo ponuditi, no zato Vam nudimo kolica za posluživanje najbolje kvalitete.

U kategoriji Kolica za posluživanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, EUROKRAFTpro, HelgeNyberg, Knuerr, EUROKRAFTbasic, PRESTAR, Gmoehling, QUIPO, Rubbermaid.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 209
Prikaz:
Kolica za posluživanje
Gastronomija bi bila nezamisliva bez kolica za posluživanje. Bez obzira na to je li riječ o kantini, menzi ili hotelskoj kuhinji: kada je potrebno efektivno postavljanje i raspremanje stolova, kada je potrebno transportirati tanjure, jela i napitke te kada hotelsko osoblje mora večeru odnijeti na 8. kat, kuhinjska kolica bit će zlata vrijedna. Brzina i učinkovitost odlučujući su čimbenici posebice u uslužnom sektoru. Transportnim kolicima skraćuje se put koji je potrebno prijeći, a također se nećete morati osloniti isključivo na svoje ruke. Uz klasična kolica za posluživanje postoje i kolica s policama s posebnom funkcijom. Tako primjerice postoje i kolica s pladnjevima za jednostavno umetanje ili vađenje pladnjeva ili pak posebna transportna kolica za sanduke s napitcima. Različite funkcije čine kolica za posluživanje pravim profesionalcima za različita područja. Na dobrim kolicima za posluživanje za gastronomiju i domjenke primjerice se nalazi protuklizna površina, koja se sastoji od protuklizne obloge ili protuklizne prostirke. Pokretna kuhinjska kolica također posjeduju temperaturnu otpornost te su najčešće izrađena od nehrđajućeg čelika. Naručite ona transportna kolica u našoj online trgovini koja će savršeno odgovarati Vašim potrebama. Odlučite se koliko bi polica vaša kolica s policama trebala imati, bi li ona trebala biti izrađena od žičane rešetke ili čeličnog lima te koliko bi najveće opterećenje površine trebalo iznositi.

Različita kolica za posluživanje s izvrsnim funkcijama
U našoj ponudi također se nalaze kolica za posluživanje s nosivošću do 1000 kg, a ta transportna kolica k tomu imaju i malu vlastitu težinu. Kolica za posluživanje izrađena su od kvalitetnih materijala poput aluminija, plastike i nehrđajućeg čelika te oduševljavaju svojim dugačkim vijekom trajanja i niskom stopom habanja. Za njihova izvrsna svojstva primjerice su zaslužni okolna PVC zaštita od udaraca i korišteni materijali otporni na udarce te stabilne ploče od iverice. Fiksni kotači s blokadama fiksiraju kolica za posluživanje na licu mjesta, lakohodni okretni kotači jamče siguran i jednostavan transport, a pladnjevi s mogućnošću vađenja omogućuju fleksibilno korištenje i čišćenje. Posebnu pozornost obraćamo i na ergonomične čimbenike, zbog čega će svakodnevni rad predstavljati istinsko rasterećenje. S kolicima za posluživanje iz naše ponude neće se samo pokriti sve potrebe gastronomije i velikih kuhinja već i potrebe svakog ureda ili događanja s cateringom. Sa stolnim kolicima, kolicima za odlaganje i ostalim transportnim uređajima tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete odgovarajućeg suputnika za sve svrhe primjene. Otkrijte i iznimnu raznovrsnost posebnih kolica za poštu ili pomičnih radioničkih klupa, kolica za čišćenje i kolica za komisioniranje u našoj izvanrednoj ponudi.