Obloga od pjene

Obloge od pjene smanjuju Vašu stopu povrata i Vašu će najosjetljiviju robu posebno udobno smjestiti u paket. Sada kupite folije od pjene, obloge od pjene i ploče od pjene za pakiranje i slanje! Naručite online kod tvrtke kaiserkraft Hrvatska.

Obloge od pjene i folije od pjene: ambalaža sigurna sa svih stranaAmbalaža osigurana oblogama od folije od pjene ili ploča od pjene ne pruža ni najmanju šansu udarcima, ogrebotinama ili oštećenjima. U roli ili gotovo: kad govorimo o oblaganju, pjena pruža najvišu razinu sigurnosti na polju pakiranja.Za što da upotrebljavam koje obloge od pjene ili folije s pjenastom oblogom?Pjena se može oblikovati u svaki poželjni oblik i zato je idealna za punjenje, oblaganje i zaštitu. Ovisno o robi koju šaljete te kartonskoj kutiji ili pošiljci uz pravu pjenastu oblogu drugi materijal za punjenje više Vam neće biti potreban.  • Folija s pjenastom oblogom različitih debljina omata različitu robu tankim, ali učinkovitim slojem koji odbija udarce. Ako imate više proizvoda, može se upotrebljavati i kao međusloj, može zaštititi površinu namještaja od ogrebotina itd. Ako su Vam važne nove, održive varijante, pjenasta folija lako se reciklira.

  • Ploče od pjene tvore debeli zaštitni sloj. Mogu se individualno rezati te tako paket podijeliti na više obloženih pretinaca. Ove su ploče također idealne za oblaganje kutija ili kontejnera.

  • Zbog svoje posebne površine pjenaste ploče s izbočinama ne štite samo od udaraca, nego i od pomicanja. Karakteristični čepovi prikladni su za sve što je posebno lomljivo ili osjetljivo.

  • Zaštitne mreže od pjene zaštitno su odijelo za svu izduženu robu – od boca do cilindričnih komponenti. Mreža udarne sile ravnomjerno raspoređuje po površini te time značajno smanjuje opasnost od oštećenja.

  • Pjena za pakiranje u vrećici doslovni je jastuk za svu tešku robu, robu nepravilnog oblika ili onu kojoj je potrebna zaštita. Jednostavno je stavite između dvije vrećice i roba koju šaljete već je optimalno smještena u paketu.


Na što trebam obratiti pozornost pri pakiranju folijom od pjene?Više je bolje? Ne uvijek. Ako u cjelokupnom postupku pakiranja vodite računa o učinkovitosti u pogledu materijala i odvijanja procesa, profitirat ćete na svim razinama: organizacijski, financijski i zadovoljstvom kupaca.Provjerite koliko obično robe šaljete i eksperimentirajte s različitim kombinacijama od kartona i materijala za oblaganje. Cilj: pronaći što manju jedinicu pakiranja koja će optimalno zaštititi sadržaj.To možete otkriti vrlo praktično: škartirani ili zamjenski proizvod zapakirajte u što tanju ili štedljiviju foliju od pjene i u odgovarajuću kartonsku kutiju. Proizvod pustite da padne. Ako se nešto uništi, potražite deblju pjenu te umjesto reljefne pjene upotrijebite glatke ploče.Uz to pametno kombinirajte više materijala za oblaganje:  • Pločice ili male komponente najprije se pospremaju u vrećice sa zračnim jastučićima, a tek onda po potrebi završavaju u maloj kartonskoj kutiji s dodatnom folijom od pjene.

  • Komplet boca sa zaštitnom mrežom od pjene u posebnoj kartonskoj kutiji za boce najčešće ne zahtijeva dodatni materijal za oblaganje.

  • Pjena je doduše dobra zaštita od udarca, ali kad je vlaga najveći neprijatelj Vaše robe, proizvodi za oblaganje za zaštitu od vlage najvažniji su prvi sloj.


Uz naše savjete i trendove na temu pakiranja još ćete brže pronaći savršene kombinacije za oblaganje ambalaže. Trebate više detalja? Slobodno nam se obratite sa svojim pitanjima.