0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Dizalica , osiguranja tereta

Podižite sada poput stručnjaka s pomoću pomagala za podizanje – uz očuvanje zdravlja i bez primjene sile! Ovdje u trgovini ćete osim traka za podizanje, lančanih dizalica i voznih vitala također pronaći proizvode za profesionalno osiguravanje tereta kao što su užna vitla i zatezni pojasevi.
Kategorije naših proizvoda
Klinovi za podmetanje
S klinovima za podmetanje Vaše će teretno vozilo sigurno stajati dok Vi u miru ...
Mreže za osiguravanje tereta
Uz mreže za osiguranje tereta Vaša će roba tijekom transporta biti na sigurnom. ...
Naprave za pričvršćivanje, vozna vitla
Vozna vitla – koja su jednako podatna i okretna poput mačaka – idealno će se ...
Okrugle omče
Okrugle su omče zatvorene omče od posebno dugovječne tkanine otporne na habanje. ...
Opružne dizalice
Prijeđite sada – na ergonomična radna mjesta s opružnim dizalicama. Koja je ...
Podizni magneti
Podizanje teških predmeta sasvim je lagano: s pomoću podiznih magneta za teret ...
Povlačenja lanca
Teške predmete možete upotrebom lančanih dizalica slobodno podizati i spuštati – ...
Protuklizne podloge za osiguravanje tereta
Tako će tijekom transporta sve sigurno stajati na svojem mjestu: s protukliznim ...
Sredstva za vezanje
Kod podizanja, podupiranja ili osiguranja uvijek se treba koristiti prikladno ...
Teretne kuke
S teretnim ćete kukama svoj viličar pretvoriti u dizalicu – iskoristite i Vi ...
Teretne prečke
Teret je manji od pripadajuće utovarne površine na Vašem teretnom vozilu? Nema ...
Trake za podizanje
S trakama za podizanje podići ćete, pričvrstiti ili pomicati obratke i radne ...
Usisni podizači
Sada ćemo povećati tlak, bolje rečeno podtlak. To je tajna načela iza svakog ...
Užna vitla, vučna užad
S pomoću užnih vitala podizat ćete obratke i radni materijal težine do nekoliko ...
Zatezni pojasevi, zatezni pojasevi
Za profesionalno osiguravanje tijekom transporta velikih tereta preporučujemo ...

Tehnika za podizanje i osiguravanje tereta – pomagala za pričvršćivanje, zatezni pojasevi i još puno togaBez obzira na to je li riječ o kontejneru ili čeličnom nosaču, kada teške predmete želite podići uvis, odgovarajuće je pomagalo za pričvršćivanje ključno. Stoga ćete kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći velik izbor pričvrsnih lanaca, traka za podizanje i okruglih omči te užnih vitala, vučnih dizalica, podiznih magneta za teret, nosivih stezaljki i još puno toga. No kada ćete igrati na sigurno s kojim pomagalima za podizanje? I kako ćete uspješno i sigurno osigurati teške predmete u pokretu?Sigurno i uspješno podizanje s pomagalima za podizanje – ovi su kriteriji odlučujući za odabirPravilan odabir pomagala za pričvršćivanje osigurava besprijekorne radne procese u skladištu ili u proizvodnji, čime se sprječavaju padovi koji mogu imati ozbiljne posljedice. Prije kupnje trebali biste si postaviti sljedeća pitanja: • Je li pomagalo za pričvršćivanje prikladno za sigurno pričvršćivanje na dotičnim predmetima?

 • Hoće li nosivost biti dovoljna?

 • Koja posebna opterećenja pomagalo za pričvršćivanje mora moći podnijeti, primjerice visoke temperature, udarce ili snažan vjetar?

 • Odgovara li dotična izvedba svim važećim normama i propisima?


Obratite pozornost na to da se određena svojstva pomagala za pričvršćivanje mijenjaju zajedno s vanjskim utjecajima. Tako će nosivost lanaca s velikim kutom nagiba biti manja. Isto vrijedi za visoke temperature. A ako želite pretovariti kontejner u luci, lanac ili traka također mora odolijevati snažnim udarima vjetra. Važne informacije o ovim čimbenicima pronaći ćete u našim opisima proizvoda. I dalje niste sigurni? Upitajte nas. Mi ćemo Vam pomoći da zajamčite najviši stupanj sigurnosti.Lanac ili traka?Obje izvedbe imaju svoje prednosti. Pričvrsni su lanci pravi snagatori s visokom razinom nosivosti i robusnosti. Trake za podizanje i okrugle omče u tomu im pogledu nisu u potpunosti dorasle. No one su zato fleksibilno upotrebljive, nije im potrebna točka za pričvršćivanje te su sigurne za osjetljive predmete jer se mogu jednostavno zavezati oko tereta.Što to znači za odabir? Želite li podizati predmete s vrlo visokom težinom i/ili u ekstremnim uvjetima, odlučite se za lanac. Ako su Vam posebno važni aspekti fleksibilnost i sigurno rukovanje, preporučujemo trake za podizanje i okrugle omče.Ovako ćete osigurati teške predmete kada ste u pokretuAko ste teške predmete uspješno utovarili u teretno vozilo, trebali biste se pobrinuti o tome da oni i u uskim zavojima ostanu na svojem mjestu. To ćete najbolje postići s pomoću naših zateznih pojaseva i zateznih mreža. Njih ćete dobiti s različitom silom zatezanja i poteznom čegrtaljkom s dugačkom polugom ili pak s čegrtaljkom s kratkom polugom. S pomoću njih i odgovarajuće tehnike osigurat ćete stabilnost u svakoj situaciji.Što još možete pronaći kod tvrtke KAISER+KRAFTU potrazi ste za mogućnostima kako osigurati teret, podići čelične nosače bez točke za pričvršćivanje ili privući teške predmete? Otkrijte naš velik izbor pomagala za podizanje, povlačenje i transport: • Užna vitla

 • Podizni magneti

 • Vučne dizalice

 • Nosive stezaljke, stezaljke za lim i stezaljke za osjetljive materijale

 • Opružne dizalice, polužne dizalice i električne lančane dizalice

 • Koloture s čeonim zupčanikom

 • Zatezni pojasevi i mreže

 • Podizni magneti

 • Pojasevi za nošenje

 • Hvataljke

 • Teretne kuke


Jedino što Vam sada nedostaje je kran? Njega ćete također dobiti kod nas, u stacionarnoj ili mobilnoj izvedbi te kao zakretni, stupni, portalni kran ili radioničku dizalicu. Isto se odnosi na viličare s vilicama, mini dizalice, viličare te brojne druge podizne uređaje i uređaje za podizanje.Želite saznati još više informacija?Nema problema. Naša služba za korisnike rado će odgovoriti na sva Vaša pitanja u vezi s podiznim uređajima i uređajima za podizanje ili svim drugim proizvodima iz našeg asortimana. Po želji ćemo Vas također podržati kod odabira. Tako ćete u svakoj situaciji uspješno podizati.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda