Pisaći stolovi s mogućnošću električnog namještanja visine

Prije se govorilo: tko se ne kreće, zakržljat će. Danas pak za sve koji rade osam ili više sati u uredu vrijedi: tko sjedi, gubi! Rješenje? Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine. I u trenu će iz sjedećeg pisaćeg stola nastati stojeći pisaći stol. Predvodnik u području ergonomije na radnom mjestu. Inače, ako želite više informacija, ovdje ćete pronaći sažetak prednosti pisaćih stolova s mogućnošću namještanja visine.

U kategoriji Pisaći stolovi s mogućnošću električnog namještanja visine nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft basic, eurokraft pro, Topstar.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 16

Pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine – ostanite u pokretuDanas je dugotrajno sjedenje na radnom mjestu postalo pravilo. Zato nije ni čudno da svaku treću osobu muče bolovi u leđima. Tu će Vam pomoći samo ako se kod sjedenja pobrinete za zdravo držanje i ako povremeno nakratko ustanete. Uz pisaće stolove s mogućnošću namještanja visine tvrtke kaiserkraft moguće je oboje.Zašto namještanje visine?Zar nije dovoljan običan pisaći stol ispravne visine? Ali stvar je u tome da se ispravna visina mijenja – primjerice s vrstom posla ili visinom uredske stolice.Osim toga Vaši djelatnici uz običan pisaći stol moraju ostati sjediti. Uz radno mjesto za stajanje/sjedenje poneku e-poruku možete napisati i stojeći. Zvuči naporno, ali osjećaj je dobar, a i zdravo je. Redovito kretanje na poslu potiče krvotok i sprečava bolove u leđima. Tako će se Vaši djelatnici moći bolje koncentrirati u radu i manje će izostajati s posla. Klasična situacija u kojoj obje strane dobivaju.Kako se namještaju pisaći stolovi s mogućnošću namještanja visine?Ručno pomoću ručice ili električno. Kod električnih pisaćih stolova za nestupnjevano namještanje dovoljan je pritisak tipke. Tako čak ni spontane promjene položaja ne predstavljaju nikakav problem. Neki stolovi osim toga imaju i memorijsku funkciju. Tako možete pohraniti omiljene visine – vrlo praktično ako često ustajete i sjedate.Koje biste karakteristike trebali uzeti u obzir?S jedne strane tu je mogućnost namještanja visine. Ali uz to imate i mogućnost izbora:  • Ručno ili električno: pisaći stolovi s mogućnošću ručnog namještanja visine povoljna su varijanta. Elektromotori se brinu za udobnost, prije svega dodatnim funkcijama kao što su memorijske tipke.

  • Dimenzije: pisaće stolove za stojeći rad kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti u različitim veličinama, od kompaktnih i malih do osobito velikih.

  • Oblik: klasični pravokutni nisu baš idealni za Vaše potrebe? Onda odaberite zaobljeni stol ili primjerice povezane radne stolove.

  • Dodaci: za uredno radno mjesto idealno je kabelsko korito. Zaobljeni priključak pruža Vam dodatno mjesto za sastanke u malom krugu.

  • Izgled: i vanjština je važna. Da bi Vaš novi pisaći stol s mogućnošću namještanja visine dobro izgledao u svojem okruženju, kod nas ćete dobiti stolove elegantnog dizajna u različitim bojama, od imitacije javora preko svijetlosive pa sve do bijele boje.


Koja dodatna oprema još pridonosi ergonomiji na radnom mjestu?Najbolji stol svoj puni učinak ostvaruje tek u kombinaciji s dobrom stolicom. Zato ćete u našoj trgovini pronaći posebno velik izbor stolica, od radnih stolaca preko visokih stolaca pa sve do uredske stolice s kotačima. Za pohranu na samom pisaćem stolu s mogućnošću namještanja visine posebno su prikladni pokretni ladičari. Još više prostora za pohranu nudi uredski namještaj poput ormara i regala.I na kraju još jedan savjet – ili ipak dva: poštujte važeće Smjernice za opremanje radnog mjesta, a ako ne znate što dalje, slobodno nas pitajte. Rado ćemo Vam pomoći u odabiru.