Etikete, dozatori za etikete

Samo zalijepite i gotovo! Kod teme etiketa ne smije se gubiti vrijeme. Kako je dobro što su naši dozatori za etikete i naše etikete tako praktični i pouzdani pa ne morate voditi brigu o vremenskom rasporedu …

U kategoriji Etikete, dozatori za etikete nudimo Vam proizvode sljedećih marki: magnetoplan.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 13

Etikete i dozatori za etikete: brzo lijepljenje, a ne komplicirano omotavanjeAko Vam se čini da »ludilo za etiketama« u logistici postaje sve izraženije, u pravu ste. No to ludilo ima svoju metodiku: etikete i etikete za privjeske u samo su nekoliko sekundi ispisane, zalijepljene i daju informacije o otpremi u digitalno čitljivom formatu. Za takav sadržaj informacija prije su bile potrebne dugačke potvrde o otpremi i beskrajne dostavnice. Stoga biste ovo brzo rješenje za lijepljenje nanovo trebali razmotriti drugim očima.
Zašto su etikete važne?Svaka etiketa na kartonskoj kutiji ili otvorenoj skladišnoj kutiji u idealnom slučaju ispunjava jasan zadatak: ona daje sve potrebne informacije o sadržaju, i to baš u pravom obliku.Zahvaljujući digitalnoj revoluciji danas više ne trebate dokumentirati informacije o otpremi ili proizvodu kao dugačke tekstove na beskrajnim potvrdama na paketima, već možete upotrebljavati štedljive etikete s QR ili crtičnim kodovima i drugim oblicima kodiranja.Ako je dopunjen potrebnim upozoravajućim etiketama ili indikatorima za udarce, dobro označeni paket ne ostavlja sumnju kamo treba ići i što (ne) bi s njime trebalo napraviti.Osim toga, kodirane etikete ne poznaju jezične barijere i uz odgovarajuću presvlaku nemaju probleme s različitim klimatskim zonama ili vremenskim promjenama. Koji drugi fizički medij za informacije, koji treba proputovati oko cijelog svijeta, može za sebe to isto tvrditi?
Jesu li dozatori za etikete potrebni?Ako ne želite gubiti vrijeme s odvajanjem i nanošenjem prianjajućih etiketa, onda jesu! To prvenstveno vrijedi za slučaj kada male vrećice od folije želite oblijepiti etiketom za označavanje cijena.Ručno bi to bio posao koji oduzima mnogo vremena. No uz pomoć »pištolja za označavanje cijena« to ide znatno brže. Etiketu možete bez napora pravilno postaviti, a da pritom ne morate čak ni dodirnuti vrećicu od folije.A budući da velik broj dozatora za etikete posjeduje odgovarajući integrirani brojač, zalihe možete puno lakše dokumentirati i kontrolirati. Više argumenata od toga nije ni potrebno, zar ne?Ostali ambalažni materijal i neizostavnu dodatnu opremu za otpremu poput vaga pronaći ćete u našoj internetskoj trgovini. Rado ćemo Vam osobno pomoći pri odabiru.