Ventilatori

Za cirkulaciju zraka i regulaciju topline: ventilatori osiguravaju ugodno i osvježavajuće strujanje zraka u unutarnjem području Vašeg poduzeća. Većinom se koriste tijekom vrućih dana, ali ovi su uređaji inteligentan izbor i za zimu. Naime, veliki zidni ili stojeći ventilatori vraćaju prema dolje toplinu koja se nakuplja u gornjem dijelu prostorije. Kod tvrtke kaiserkraft otkrijte velik izbor podnih, stropnih pa sve do stolnih ventilatora!

U kategoriji Ventilatori nudimo Vam proizvode sljedećih marki: IDEAL, LISTA.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 92

Ventilatori za regulaciju topline u unutarnjem područjuKada ljeti dolazi do akumuliranja vrućine u uredu, ventilator pokreće zrak i donosi ugodnu svježinu. Upotrijebite velike ventilatore različitih izvedbi i u velikim prostorijama poput tvorničkih hala kako bi strujanje zraka došlo do svih kutova prostorije. Visokoučinkoviti uređaji prikladni su i za velike prostorije – naime, oni jamče doseg do osam metara.Kako radi ventilator?Ventilatori donose osvježenje bez direktnog hlađenja zraka. Krilne lopatice tih uređaja pokreću zrak i tako stvaraju učinak hlađenja. On se primjerice može usporediti sa zračnom strujom dok vozite bicikl. Osim toga, lagano strujanje zraka omogućava brže isparavanje znoja s kože i smanjuje osjećaj topline.Razlike između stojećih, stolnih i zidnih ventilatoraPostoje različite varijante ventilatora za različita područja tvrtke. Pritom odaberite model u skladu s odgovarajućom veličinom prostorije i lokacijom na kojoj želite postaviti uređaj.  • Stojeći ventilatori: stupni i stojeći ventilatori generiraju jako strujanje zraka s velikim dosegom. Stoga su prikladni za velika unutarnja područja poput tvorničkih hala i velikih ureda.

  • Podni ventilatori: snažni podni ventilatori također učinkovito ublažavaju vrućinu u velikim prostorijama. Zahvaljujući njihovoj praktičnoj veličini i ručki za nošenje k tomu se mogu fleksibilno pomicati.

  • Stolni ventilatori: oni su idealni za direktno hlađenje na individualnim radnim mjestima u uredu. Oni pokreću zrak na manjoj udaljenosti i imaju blagi učinak hlađenja. Jednostavno pozicionirajte uređaje na stol ili na prozorsku dasku i namjestite željeni kut nagiba. Tako ćete strujanje zraka usmjeriti prema svojim potrebama.

  • Zidni ventilatori: ventilatori koji se mogu pričvrstiti na zid predstavljaju praktičnu dopunu Vaše uredske opreme. Naime, oni pokreću zrak u prostoriji, a da pritom ne zauzimaju mjesto na podu. Uz pripadajući daljinski upravljač ovim uređajima ćete komotno upravljati s vlastitog radnog mjesta.


Karakteristike i prednosti ventilatoraOd nehrđajućeg čelika do aluminija – ventilatore ćete pronaći u izvedbi od različitih materijala. Svojim jednostavnim dizajnom i bojama oni će se vizualno atraktivno uklopiti u svako prostorno uređenje. Većina uređaja raspolaže s nekoliko stupnjeva kojima možete namještati intenzitet strujanja zraka prema svojim potrebama i prema zahtjevima dotične lokacije.Integrirana zaštita od pregrijavanja pobrinut će se za sigurno funkcioniranje stojećeg ventilatora na visokim temperaturama i pri velikoj snazi. Osim toga, ovi su kvalitetni modeli tihi kako biste mogli raditi u miru. Budući da ventilatori troše manje struje od klima-uređaja, oni predstavljaju povoljnu alternativu.Ako želite dodatne informacije o asortimanu, stupite u kontakt s nama. Naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći u izboru odgovarajućih ventilatora.
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Gumene prostirke | Kolica s pladnjevima | Radni stolovi | Trezori za namještaj | Držači za alat | Ljestve sa stepenicama