Radni pultovi, radionički pultovi

Dogodi se da se i u radionici, skladištu ili otpremi vode duži razgovori. Ako želite svojim zaposlenicima jasno prenijeti naloge i zadatke, bit će Vam potreban radni ili radionički pult. Tako će Vas svi dobro vidjeti i čuti. No ti pultovi nude još puno toga: mobilan prostor za pohranu, pomičnost i uredno pospremanje.

U kategoriji Radni pultovi, radionički pultovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, HelgeNyberg, eurokraft basic, Pavoy, RAU.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 16

Stojeći i radionički pultovi – Vaše rješenje za fleksibilnu administracijuDobro organizirana radionica ili proizvodna površina prije svega zahtijeva prostor za ljude, robu i radne operacije Vaših djelatnika. Teško je pronaći dobar prostor za pisaće stolove ili fiksna uredska područja. Ali to ni ne morate jer uz radioničke ili stojeće pultove tipične administrativne zadatke možete obavljati praktički svugdje.Za što se upotrebljavaju radionički pultovi?I u digitalnom su dobu potrebni ugovori, otpremnice i narudžbena dokumentacija na papiru. Ta dokumentacija, uredno sortirana u registratorima, najsigurnija je u radioničkom pultu.Ukošene površine na pultovima osiguravaju ugodni položaj za pisanje i čitanje i savršena su podloga za digitalna pomagala poput tableta ili pametnih telefona. U pretincima i ladicama smjestit ćete potrebni pisaći pribor ili uredski materijal.Ovisno o modelu robusni pomični pultovi od čeličnog lima služe i kao mobilne radne klupe u kojima će alati i mali pribor biti nadohvat ruke za odgovarajući zadatak.Ali radionički i stojeći pultovi mogu i puno više od toga. Potrebna su Vam svugdje upotrebljiva stolna kolica na kojima možete istovremeno raditi i pisati? Tražite svestrane medijske pultove za prezentacije i moderiranje? Onda ste u ovom asortimanu na pravom mjestu.Koje su varijante stojećih pultova dostupne?Naš asortiman za radionicu i industriju pokriva široku paletu zahtjeva. U načelu možete birati između stacionarnih i mobilnih stojećih pultova s lakohodnim kotačima.Osim toga, dobit ćete verzije s otvorenim površinama za odlaganje ili ormarima sa zaključavanjem. Elementi ormara osobito papir štite od prašine, prljavštine ili iskrenja – to je aspekt sigurnosti koji se nikako ne smije zanemariti.U skladu sa svojim potrebama možete izabrati pultove s mnogo ili malo ladica i pretinaca i naručiti ih u najrazličitijim veličinama.Koja je posebna prednost mobilnih radioničkih pultova?Mobilni radionički pult nikad Vam ne stoji na putu, nikad ne zauzima previše prostora i uvijek je spreman kad ga zatrebate. U tvrtki ćete na taj način često uštedjeti još jedan ured jer se administrativni poslovi mogu obaviti na mjestu proizvodnje ili radnom mjestu. Osim toga, pokazalo se da je pisanje u stojećem položaju zdravija alternativa sjedenju. Uz mobilni radionički pult tu ćete prednost još bolje iskoristiti jer položaj pulta zahvaljujući kotačima možete prilagoditi položaju tijela koji Vam najviše odgovara.U konačnici (mobilni) pult uvijek je i doprinos uređenoj organizaciji rada. To vrijedi i za druge proizvode iz našeg asortimana – primjerice sustave rupičastih ploča za zidnu montažu. Dopustite nam da Vas savjetujemo o tome!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Podne rešetke | Čuvanje ključeva | Kutija sa zavojima | LED zaslon | Gumene prostirke | Vage za pakete | Radni stolovi ANKE | Sustavi rupičastih ploča EUROKRAFT