0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Dužina
Materijal
Opteretivost
Širina
Visina
Za maks. preporučenu brzinu
 

Uspornici za kolnik

Uspornici za kolnik daju veću sigurnost na svim prometnim putovima: uspornici za kolnik, ili uspornici prometa, sprječavaju prebrzu vožnju na važnim prometnim točkama kao što su utovarna mjesta, izlazi ili prijelazi za pješake.
Pronađeno je 12 proizvoda
| | |
Uspornik za kolnik od kaučuka
u žutoj / crnoj boji
Neto
od 1.145,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
dugačak, bez elementa za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
848,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
dugačak, s elementom za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
1.220,- kn
Neto
od 2.760,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
kratak, s elementom za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
591,- kn
Uspornik za kolnik
maks. preporučena brzina 10 km/h, DxŠ 405 x 250 mm
Neto
770,- kn
Uspornik za kolnik
maks. preporučena brzina 20 km/h, DxŠ 340 x 250 mm
Neto
633,- kn
Uspornik za kolnik
DxŠxV 5000 x 350 x 50 mm
Neto
4.315,- kn
Uspornik za kolnik
DxŠxV 2500 x 350 x 50 mm
Neto
1.915,- kn
Uspornik za kolnike, prijenosni
bez protuklizne obloge
Neto
1.595,- kn
Uspornik za kolnike, prijenosni
s protukliznom oblogom
Neto
2.230,- kn
Pronađeno je 12 proizvoda

Uspornici: manja brzina – veća sigurnost!Kad je žurba na samom vrhuncu, oni su najdragocjeniji: uspornici za kolnik tvrtke KAISER+KRAFT brinu se za prikladnu brzinu u području Vaše tvrtke ili na parkiralištu za klijente. Ali ne samo to: zajedno s našim proizvodima iz područja ograđivanja i označavanja na raspolaganju Vam je bogat sustav za regulaciju svih vrsta motornog i pješačkog prometa – za unutarnja i vanjska područja.
Uspornici brzine: sigurnost za pješake i vozilaKad nam ponestane vremena, volimo dodati gas. Uspornici za kolnike na pravim mjestima jamče poštivanje brzine hoda te time onemogućuju da se područje Vaše tvrtke pretvori u trkalište – zahvaljujući signalnim bojama i reflektorima čak i noću. Pri tome ne morate brinuti o šteti na svojim vozilima: mješavina gume prikladna za teretna vozila s protukliznim profilom štiti gume i podvozje. Bočni završni elementi i kabelski kanali osim toga stvaraju blage i sigurne prijelaze za pješake i bicikliste.
Pravi uspornici za kolnik za pravu brzinuOvisno o željenoj orijentacijskoj brzini naši su uspornici za kolnik i uspornici za promet dostupni u različitim visinama: visoki uspornik znači manju brzinu. A možete birati i materijal. Još želite i zaštititi okoliš? Uspornici brzine od recikliranog kaučuka otporni su na ultraljubičasto svjetlo, ulje i vodu te mogu bez problema izdržati temperature od –40 do +80 °C.
Uspornici za kolnike u kombinaciji sa sustavima za vođenje i ograđivanje – zajedno su jačiTvrtka KAISER+KRAFT za svaki aspekt sigurnosti u pogonu nudi odgovarajući proizvod. Zato se naši uspornici za kolnik mogu optimalno dopuniti stupovima, trakama za ograđivanje, rampama, zaštitnim lukovima ili prometnim zrcalima s pomoću kojih ćete i na izlazima, utovarnim mjestima i pješačkim prijelazima zadržati pregled. Tako će ljudi biti zaštićeni i na području tvrtke, a klijenti koji se osjećaju sigurno, rado će se vraćati. Sve skupa: sigurnost u pogonu se isplati. Imate još pitanja? Nazovite nas – rado ćemo Vam pomoći.

Usporedba proizvoda