0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Dužina
Materijal
Opteretivost
Širina
Visina
Za maks. preporučenu brzinu
 

Uspornici za kolnik

Uspornici za kolnik daju veću sigurnost na svim prometnim putovima: uspornici za kolnik sprječavaju prebrzu vožnju na važnim prometnim točkama, kao što su utovarna mjesta, izlazi ili prijelazi za pješake.
Pronađeno je 12 proizvoda
| | |
Neto
od 2.765,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
dugačak, bez elementa za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
849,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
dugačak, s elementom za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
1.225,- kn
Uspornik za kolnik od kaučuka
u žutoj / crnoj boji
Neto
od 1.145,- kn
Prag za parkiranje i usmjeravanje
kratak, s elementom za postavljanje, pak. 2 kom.
Neto
594,- kn
Uspornik za kolnik
maks. preporučena brzina 10 km/h, DxŠ 405 x 250 mm
Neto
771,- kn
Uspornik za kolnik
maks. preporučena brzina 20 km/h, DxŠ 340 x 250 mm
Neto
641,- kn
Uspornik za kolnik
DxŠxV 5000 x 350 x 50 mm
Neto
4.330,- kn
Uspornik za kolnik
DxŠxV 2500 x 350 x 50 mm
Neto
1.915,- kn
Novo
Uspornik za kolnike, prijenosni
bez protuklizne obloge
Neto
1.600,- kn
Novo
Uspornik za kolnike, prijenosni
s protukliznom oblogom
Neto
2.240,- kn
Pronađeno je 12 proizvoda
Važno za sigurnost: uspornici za kolnike
Uspornici za kolnike učinkovito su sredstvo za reguliranje prometa i smanjenje brzine te se u tu svrhu mogu koristiti trajno ili samo privremeno. Postavljanjem pragova za usmjeravanje i uspornika za kolnike jamči se veća sigurnost na posjedu tvrtke. To je osobito važno na opasnim točkama kao što su mjesta utovara, izlazi, priključni putovi ili pješački prijelazi. Kvalitetni proizvodi tvrtke KAISER+KRAFT u kategoriji blokada i označavanja mahom ispunjavaju tu svrhu i brinu za sigurnost na posjedu Vaše tvrtke. Odlikuju se posebice visokim stupnjem otpornosti na vremenske uvjete i temperaturu, kako u unutarnjem tako i u vanjskom području. Pomoću oznaka na kolnicima i pragovima za usmjeravanje zaštitit ćete opasne priključne putove i usmjerit ćete vozila i pješake na Vašem posjedu. Uspornici za kolnike smanjuju brzinu prometa i na taj način štite javna parkirališta u gradovima, školama i na posjedu tvrtke. Sredstva za smanjivanje brzine provjerene su mjere za zaštitu svih sudionika u prometu.

Dokazana kvaliteta za sigurnost na Vašem posjedu tvrtke
Uspornici za kolnike dakle sprječavaju prebrzu vožnju, ali pri tome ne štete vozilu. Tvrtka KAISER+KRAFT za Vaš pogon primjerice nudi uspornike za kolnike s preporučenom brzinom vožnje od 10 odnosno 20 km/h, a koji se pomoću signalne boje i katadioptera mogu pravovremeno uočiti. Usprkos njihovom visokom stupnju učinkovitosti ne predstavljaju nikakvu opasnost za gume i podvozja vozila. Sastoje se od mješavine gume otporne na vremenske uvjete i teretna vozila s profilom otpornim na vlagu. Pomoću bočnih završnih elemenata uspornika za kolnike jamči se zaštita pješaka i biciklista. Ovi modeli k tomu raspolažu kabelskim kanalom. Uspornici za kolnike od kaučuka, koji su mekši od klasičnih uspornika, proširuju ponudu tvrtke KAISER+KRAFT. Oni su otporni na UV zračenje, ulja i vlagu, kao i temperaturne oscilacije, te raspolažu protukliznom površinom. Modeli od recikliranog kaučuka također se nalaze u asortimanu tvrtke KAISER+KRAFT. Oni su otporni na UV zračenje i temperature od –40 do +80 °C. Ti su modeli otporni na ulja i kiseline te raspolažu strukturiranom i protukliznom površinom. Modeli od recikliranog kaučuka k tomu raspolažu reflektirajućim signalnim prugama i katadiopterima, što predstavlja dodatno povećanje sigurnosti.
Usporedba proizvoda