Uspornici za kolnik

Uspornici za kolnik daju veću sigurnost na svim prometnim putovima: uspornici za kolnik, ili uspornici prometa, sprječavaju prebrzu vožnju na važnim prometnim točkama kao što su utovarna mjesta, izlazi ili prijelazi za pješake.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Visina [mm]
25
25
150
150
-
Relevantno
Količina proizvoda: 29

Uspornici: manja brzina – veća sigurnost!Kad je žurba na samom vrhuncu, oni su najdragocjeniji: uspornici za kolnik tvrtke kaiserkraft brinu se za prikladnu brzinu u području Vaše tvrtke ili na parkiralištu za klijente. Ali ne samo to: zajedno s našim proizvodima iz područja ograđivanja i označavanja na raspolaganju Vam je bogat sustav za regulaciju svih vrsta motornog i pješačkog prometa – za unutarnja i vanjska područja.
Uspornici brzine: sigurnost za pješake i vozilaKad nam ponestane vremena, volimo dodati gas. Uspornici za kolnike na pravim mjestima jamče poštivanje brzine hoda te time onemogućuju da se područje Vaše tvrtke pretvori u trkalište – zahvaljujući signalnim bojama i reflektorima čak i noću. Pri tome ne morate brinuti o šteti na svojim vozilima: mješavina gume prikladna za teretna vozila s protukliznim profilom štiti gume i podvozje. Bočni završni elementi i kabelski kanali osim toga stvaraju blage i sigurne prijelaze za pješake i bicikliste.
Pravi uspornici za kolnik za pravu brzinuOvisno o željenoj orijentacijskoj brzini naši su uspornici za kolnik i uspornici za promet dostupni u različitim visinama: visoki uspornik znači manju brzinu. A možete birati i materijal. Još želite i zaštititi okoliš? Uspornici brzine od recikliranog kaučuka otporni su na ultraljubičasto svjetlo, ulje i vodu te mogu bez problema izdržati temperature od –40 do +80 °C.
Uspornici za kolnike u kombinaciji sa sustavima za vođenje i ograđivanje – zajedno su jačiTvrtka kaiserkraft za svaki aspekt sigurnosti u pogonu nudi odgovarajući proizvod. Zato se naši uspornici za kolnik mogu optimalno dopuniti stupovima, trakama za ograđivanje, rampama, zaštitnim lukovima ili prometnim zrcalima s pomoću kojih ćete i na izlazima, utovarnim mjestima i pješačkim prijelazima zadržati pregled. Tako će ljudi biti zaštićeni i na području tvrtke, a klijenti koji se osjećaju sigurno, rado će se vraćati. Sve skupa: sigurnost u pogonu se isplati. Imate još pitanja? Nazovite nas – rado ćemo Vam pomoći.