PETRA

Uredski namještaj višeg razreda kvalitete – kompletni ured PETRA
Serija uredskog namještaja Petra – robusna i suvremena. Kompletan ured s 5 sastavnih dijelova može u cijelosti opremiti svaki radni prostor. S mogućnošću naknadnog proširenja, serija uredskog namještaja može se vrlo lako prilagoditi svim potrebama.

Serija uredskog namještaja Petra – 5-dijelni kompletan ured kao grupa BASE
Serija uredskog namještaja Petra može se naručiti kao kompletan 5-dijelni ured i stoga je dio solidne grupe BASE. Ovoj seriji pripadaju pisaći stol s postoljem i nogom u obliku slova C te ploča stola debljine 25 mm, pokretni ladičar s plastičnom posudom za materijal, potpuno zavareni te s ladicom s mogućnošću zatvaranja, regal koji se brzo montira sa samo četiri vijka, ormar za dokumente s krilnim vratima i uredska okretna stolica sa sjedalom s potporom za kralježnicu i prozračnim mrežastim naslonom za leđa. Serije uredskog namještaja najčešće ne sadrže uredsku stolicu, ali sa serijom uredskog namještaja Petra zaista dobivate kompletan ured u koji se odmah možete smjestiti. Visinu okretne stolice moguće je namjestiti, a stolica je opremljena mehanikom sa stalnim kontaktom. Ove ergonomske prednosti omogućuju zdravo sjedenje na radnom mjestu. Kompletan ured možete naručiti s namještajem u svijetlosivoj boji ili u imitaciji javora.

Serija uredskog namještaja Petra s namještajem iz vrhunske klase
Seriji uredskog namještaja Petra pripadaju kvalitetni i dugotrajni proizvodi koji oduševljavaju stabilnošću i iznimno dobrim odnosnom uloženog i dobivenog. Čak i ako se uredski namještaj često mora demontirati i ponovno montirati, on će bez poteškoća izdržati ta visoka opterećenja. S uredskim namještajem Petra možete se i više puta seliti, a da pri tome ne dođe do materijalne štete na namještaju. Dimenzije pojedinačnih elemenata uredskog namještaja fiksne su, što znači da namještaj nije dostupan u drugim dimenzijama. Iz toga su razloga dimenzije namještaja savršeno međusobno usklađene. Na taj ćete način pomoću sastavnih dijelova serije uredskog namještaja Petra stvoriti optički primamljivu ukupnu sliku, što Vam ionako jamče naše serije BASE. K tomu se ponuđeni kompletni ured u bilo kojem trenutku može povećati dodatnim pojedinačnim komponentama. Stoga Vam kod selidbe namještaja u veće uredske prostore ništa neće stajati na putu.