Ljestve s platformom, ljestve s podestom

Ljestve s platformom i ljestve s podestom omogućavaju siguran rad na visini: njihove platforme i njihovi podesti pružaju udobnost i stabilnost, dok prutuklizne noge i stepenice jamče bezopasno penjanje i spuštanje. Od ljestvi s podestom s mogućnošću penjanja s jedne ili dvije strane pa sve do ljestvi s platformom s mogućnošću namještanja visine – otkrijte sada asortiman tvrtke kaiserkraft!

U kategoriji Ljestve s platformom, ljestve s podestom nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 40

Ljestve s platformom i ljestve s podestom za siguran rad na visiniTko na ljestvama stoji s materijalom i alatom bit će vrlo stabilan na ljestvama s platformom ili podestom. Izbor modela je svestran – od ljestvi sa stepenicama s mogućnošću penjanja s obje strane preko ljestvi s podestom s mogućnošću namještanja visine pa sve do pomičnih ljestvi s platformom.Svestrane, mobilne i sigurne – ljestve s platformom u brojnim izvedbamaDovoljno prostora, stabilnost i zaštitna ograda: za zahtjevne montažne radove neizostavne su stabilne ljestve s platformom ili podestom. Tako će Vam ruke biti slobodne za radove te ćete moći provoditi i složene poslove bez straha od pada s ljestvi.Svoje ljestve s platformom ili podestom uvijek birajte prema namjeni. Ovisno o radnoj visini pravi izbor mogu biti ljestve s platformom s jednom stepenicom ili dvije stepenice ili čak izvedba visine od nekoliko metara. Osim toga možete birati među ljestvama s podestom s mogućnošću penjanja s jedne ili dvije strane ili odabrati sklopive modele. Budući da se ljestve često koriste na lokacijama koje se stalno mijenjaju, brojne naše ljestve s platformom izrađene su od laganog aluminija te su opremljene kotačima. Za upotrebu na vjetru i u vremenskim uvjetima na otvorenom preporučujemo pocinčane ljestve s podestom.Ljestve s platformom, ljestve s podestom i još mnogo drugihUz ljestve s platformom i podestom kod tvrtke kaiserkraft nudimo Vam velik izbor drugih ljestvi i skela – od ljestvi za naslanjanje i stojećih ljestvi preko višenamjenskih ljestvi pa sve do stepenica. Dodatnu sigurnost jamče protuklizne obloge stepenica.Želite li podršku pri izboru ljestvi s platformom? U našem Savjetniku za pravilan izbor veličine ljestvi pronaći ćete korisne savjete. Kako biste nakon kupnje na svojim novim ljestvama s podestom mogli sigurno raditi u svakom trenutku, pročitajte također naše preporuke za siguran rad s ljestvama kojim se čuvaju leđa.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Ljestve sa stepenicama | Ljestve s prečkama | Ljestve sa stepenicama | Nosači | Rukohvati | Teleskopski utovarivači | Stepenice Twinco | Stojeće ljestve KRAUSE