Ljestve s platformom, ljestve s podestom

Ljestve s platformom i ljestve s podestom izuzetno su prikladne za radove na najvećim visinama! Zahvaljujući protukliznim nogama i stepenicama sigurno ćete doći do visine. Kad stignete na platformu, radit ćete sigurno i imat ćete puno prostora.

U kategoriji Ljestve s platformom, ljestve s podestom nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, MUNK, KRAUSE, HYMER, ZARGES.

Marka
Vrsta proizvoda
Izvedba za penjanje
Relevantno
Količina proizvoda: 40

Ljestve s platformom i ljestve s podestom – sigurno radno mjesto u zrakuNikad niste bili ludi za ljestvama? Prenesigurne su i pružaju premalu slobodu kretanja? Krajnje je vrijeme da otkrijete naše ljestve s platformom i ljestve s podestom. Uz njih se rad iznad tla pretvara u užitak.Svestrane, mobilne i sigurne – ljestve s platformom u mnogim izvedbamaDovoljno prostora, stabilnost i ograda – pod tim će uvjetima čak i suzdržaniji djelatnici stati na podest. Tako će si prije svega osloboditi ruke i moći će obavljati složene poslove bez straha od pada s ljestvi. Kod tvrtke KAISER+KRAFT dobit ćete ljestve s jednom ili dvjema stepenicama, baš kao i izvedbe visoke nekoliko metara. Osim toga možete birati između ljestvi s podestom s mogućnošću penjanja s jedne ili s dviju strana, različitih materijala i još mnogo toga.Budući da ljestve često mijenjaju lokaciju, mnoge od naših ljestvi s platformom izrađene su od laganog aluminija te su opremljene kotačima. Za upotrebu na vjetru i u atmosferskim uvjetima na otvorenom preporučujemo pocinčane ljestve s podestom.Još ljestvi za svaku potrebuUz ljestve s platformom i podestom kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete velik izbor drugih ljestvi i skela: od ljestvi za naslanjanje i stojećih ljestvi preko višenamjenskih ljestvi pa sve do stepenica. Dodatnu sigurnost osiguravaju protuklizne obloge stepenica.Želite pomoć pri odabiru? Pročitajte naš savjetnik za ispravan izbor veličine ljestvi. Nakon kupnje naši savjeti služe sigurnom radu s ljestvama kojim se čuvaju leđa. Popnite se visoko!