Sustavi rupičastih ploča

Unesimo red u sustav − sa sustavima rupičastih ploča. Njima možete brzo i izuzetno jednostavno osigurati red na radnom mjestu. Odlično rješenje za preglednu pohranu radnih materijala, alata i malih dijelova, kada je važno da pohrana ne zauzima puno prostora.

U kategoriji Sustavi rupičastih ploča nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, LISTA, ANKE, RAU, eurokraft basic, Treston.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 70

Uspravno načelo reda – sustavi rupičastih pločaDopustite nam da Vas pozovemo na red? Uz sustave rupičastih ploča tvrtke kaiserkraft trgovini, radionici i industriji na raspolaganju su Vam nenadmašni moduli za čuvanje. Tako jednostavno, a tako dobro: praškasto lakirana ploča od čeličnog lima s rupičastim rasterom alat drži nadohvat ruci ili izlaže robu u visini očiju. Kako je to moguće? Mnoštvo držača i spremnika predmete drži na matrici kvadratnih ili okruglih rupa u sustavu rupičastih ploča. A donosi Vam ovo: lagani pristup pregledno složenom radnom materijalu povećava produktivnost Vaših djelatnika.Beskrajan izbor praktične dodatne opreme sustave rupičastih ploča čini toliko dragocjenimaRadna klupa tek se uz sustav rupičastih ploča pretvara u funkcionalnu jedinicu. Kod tvrtke kaiserkraft možete dobiti rupičaste ploče različitih formata do dužine od 2019 milimetara. Taj je koncept nenadmašiv zahvaljujući inteligentnom asortimanu dodatne opreme koja se proizvodi vodeći računa o specifičnim potrebama u proizvodnji ili održavanju. Uz specijalno izrađene držače, npr. za bušilicu ili uređaj za odmotavanje ljepljive trake u svojoj online trgovini nudimo komplete držača alata za laganu montažu koji mogu imati i do 74 dijela. Tu su i stezaljke, kuke, klinovi za držanje – imamo i spremnike za pospremanje malih dijelova ili pričvrsne vodilice za vaše otvorene skladišne kutije. A ako na dohvat ruci uz sustave rupičastih ploča želite osigurati i spremnike za tekućinu ili glomazne pakete za čestu upotrebu: polica za odlaganje od čeličnog lima ili žičana košara vijcima pričvršćena na rupičastu ploču – savršeno.Sustavi rupičastih ploča kao razdjelnici prostora, rupičaste ploče za mobilne uređaje u radioniciPripremljene za obostranu upotrebu i proširive, naše se pomične stijenke s rupičastim pločama pokazuju idealnima kao razdjelnici prostora. A upravo je tu osobita prednost to što možete birati između četiriju RAL boja, u skladu s uvjetima na predviđenom mjestu upotrebe. Uz kombinaciju s radnom klupom preporučamo izvedbu za radni stol, osobito kad je treba uredno skladištiti male dijelove. Za mobilnu upotrebu u ponudi je rupičasta ploča za modularne radioničke uređaje. A onome što se zbog sigurnosti mora čuvati iza zaključanih vrata mjesto je u našim ormarima za alat. Tražite nešto posebno? Obratite nam se. Tu smo za Vas i rado ćemo Vas savjetovati.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Čuvanje ključeva | Strojevi za rezanje | Gumene prostirke | Stojeće ljestve | ESD prostirke | Stropni ventilatori | Alat VIGOR | Radne klupe TRESTON