Regali za kutije i regali s kutijama

Vaše otvorene skladišne kutije ili kutije za regale čeznu za novim domom. Najviše bi voljele biti u našim regalima za kutije! Što u potpunosti možemo shvatiti jer su naši regali za kutije u konačnici kvalitetni, funkcionalni, varijabilni i jednostavno praktični. Stoga budite dobroćudni i podarite kutijama za regale novi lijepi dom.

U kategoriji Regali za kutije i regali s kutijama nudimo Vam proizvode sljedećih marki: mauser, STEMO, eurokraft pro, hofe, SCHULTE.

Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 25

Regali za kutije i regali s kutijama: slobodno budite sitničavi!Najvažniji proizvodni materijali u pogonu rijetko su nešto veći od vijka ili podloške. Zamislite da morate redovito tražiti te minijaturne pomoćnike: o uređenom radnom procesu ne bi bilo ni govora. Zato su naši regali za kutije i regali s kutijama idealni za najvažnije sitnice u pogonu.Koje se kutije mogu pospremiti u regalima?Nudimo velik izbor različitih izvedbi za skladištenje malih dijelova u kutijama. Posebno su omiljeni naši stacionarni i pokretni regali ili regali s mogućnošću zidne montaže te naše letvice za skladištenje u otvorenim skladišnim kutijama. One ne omogućavaju samo pregledno razvrstavanje malih i najmanjih dijelova. Proizvodi se također lako vade i pune zahvaljujući dobro osmišljenim ručicama.Osim toga pronaći ćete pomične ladičare i mrežasta kolica za individualno i fleksibilno opremanje radnih mjesta u radionici, industriji i uredu. Za veću sipku robu kao što su odsječci cijevi ili spojevi za crijeva u ponudi su naši sastavni regali s košarama od žičane mreže. A za pregledno, stacionarno rješenje na zidu radionice preporučujemo regale s kutijama s nizovima pretinaca.Na što trebam obratiti pozornost pri odabiru i naručivanju regala s kutijama?Velik dio naše ponude već ima odgovarajuće regale za brzu primjenu. Ali za stvaran red uvijek su potrebne odgovarajuće etikete za natpise koje je najbolje naručiti odmah s regalima.Hoćete li odabrati pokretne regale ili stacionarna rješenja, dobrim dijelom ovisi o mjestu upotrebe i potrebnim malim dijelovima. Pokretni modeli optimalna su dopuna za radna mjesta u radionici i proizvodnji, a fiksne varijante koriste se u međuskladištu ili radioničkom skladištu. Zidne letve savršene su kad se instaliraju iznad radioničkih i drugih radnih stolova.U pogledu broja kutija vrijedi sljedeće pravilo: onoliko koliko je potrebno, ali ipak što je manje moguće. To prije svega vrijedi za pokretne regale za svakodnevnu upotrebu na proizvodnoj lokaciji. Ako male dijelove prilagodite svojim potrebama, uštedjet ćete si dugotrajno traženje pravog dijela i optimirat ćete radne procese.Ako trebate više kutija, nove regale ili transportne uređaje i kolica, kod nas možete uvijek sve lako naručiti.