Pepeljare

Nalaze li se pred Vašim ulaznim vratima nakupine bačenih opušaka? To ne mora biti tako. Ponudite pušačima stojeću pepeljaru. Prvenstveno ispred ulaza u javne ustanove i za pružatelje uslužnih djelatnosti preporučujemo pepeljare.

U kategoriji Pepeljare nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, Rubbermaid, eurokraft pro, Justrite.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 87

Pepeljare za čist ulazAko u neposrednoj blizini nema odgovarajućeg spremnika, završit će na podu. Opušci na ulazu ili u unutarnjem dvorištu brzo će uništiti njegovani vanjski dojam. Uz stojeće pepeljare tvrtke kaiserkraft dat ćete dodatnu vrijednost svojim vanjskim područjima i uz to ćete spriječiti opasnost od požara.
Atraktivne zidne i stojeće pepeljare s vatrootpornim kućištemU našoj trgovini možete dobiti zidne pepeljare koje zauzimaju malo prostora i mogu se smjestiti u svaki pušački kutak. Uske stupičaste pepeljare od nehrđajućeg čelika oduševljavaju svojim reprezentativnim izgledom na ulazu. Za nezaštićene lokacije na otvorenom preporučujemo stojeće pepeljare ili pepeljare s krovom.Neovisno o tome gdje stoje ili vise, naše pepeljare već u korijenu sprječavaju požare. Za to se brinu vatrootporna kućišta. Vatrogasni modeli sprječavaju izmjenu kisika te tako dodatno sprječavaju jako dimljenje. A čak nam je i tijekom pražnjenja stalo da sve bude čisto. Primjerice zahvaljujući praktičnom nagibnom mehanizmu kod zidnih pepeljara ili unutarnjim kantama koje se lako vade.
Kante za smeće plus pepeljare za čistoću bez kompromisaOsim pepeljara, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete i spremnike za sve vrste otpada, od decentnih kanti za smeće preko spremnika za sirovine pa sve do kante posebno velikog volumena. Tako postoji velika vjerojatnost da će Vaša vanjska područja kao posjetnica Vaše poslovne zgrade djelovati posve impresivno.Ne da Vam se postavljati posebno pepeljaru i kantu za otpad? Kombinirane pepeljare objedinjuju oboje – elegantno kompletno rješenje kojim se štedi prostor.