Toaletni papir

Što može poći po zlu s toaletnim papirom?! Ništa. Ali kada je riječ o toaletnom papiru za Vaše poduzeće, puno toga možete učiniti boljim. Što točno i druge vrijedne savjete možete pročitati ovdje!

U kategoriji Toaletni papir nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CWS, AIR-WOLF, Kimberly-Clark, TORK.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 27

Toaletni papir: Bez njega se jednostavno ne možeAko nedostaje vijak ili alat, to će otežati proizvodnju, ali pogon se nastavlja. Ako nedostaje toaletnog papira, čovjek je tada stvarno u problemu. Iako se puno šala zbija o toaletnom papiru za ured, poduzeća i opremu sanitarnog čvora – bez njega ništa ne funkcionira!
Koji su zahtjevi za toaletni papir u poduzeću?Kod opreme sanitarnog čvora igraju besprijekorni higijenski standardi i dovoljno velika zaliha potrošnog materijala najveću ulogu. Ne treba zanemariti ni učinkovitost i ekonomičnost.  • Uvijek je dobra odluka, stvoriti zalihe toaletnog papira na veliko. Iako velike role za držače toaletnog papira i dozatore toaletnog papira zahtijevaju više prostora za pohranu, rasterećuju osoblje za čišćenje i u konačnici su jeftinije.

  • Mnogi industrijski dozatori dizajnirani su za upotrebu s industrijskim i klasičnim kućanskim rolama. Tako su sanitarni čvorovi uvijek dobro opremljeni. Dozatori toaletnog papira za manje role dovoljni su u manje posjećenim WC-ima ili u malim uredima, a za velike varijante odlučite se u svim prostorima koje svakodnevno koristi mnogo ljudi.

  • Kada je riječ o reprezentativnim područjima, hotelskim sobama ili sličnim toaletima, najbolji dojam ostavljaju elegantni držači toaletnog papira za male role.Koja kvaliteta papira ima smisla za toaletni papir u uredu ili pogonu?Prednost industrijskih rola u jednoslojnoj kvaliteti? Mnogo metara papira s jednostavnim promjerom role. Tako odgovara jedna industrijska rola količini otprilike 14 kućnih rola s više slojeva. Iako udobnost ovdje nije tako visoka kao kod troslojnih ili četveroslojnih verzija, toaletni papir svoj posao obavlja higijenski i po povoljnoj cijeni.Jednoslojni papir također ima prednost jer se brže otapa kada se sanitarni čvor često koristi, što smanjuje rizik od začepljenja cijevi. Taj sanitarni zahtjev je stoga upravo ispravan za funkcionalnu opremu kupaonica i društvenih prostorija.Hoće li to zaista biti troslojni ili četveroslojni toaletni papir u drugim dijelovima poduzeća opet uvelike ovisi o učestalosti upotrebe i željenom imidžu. Ako se želite predstaviti kao kvalitetno poduzeće s jasnom orijentacijom prema kupcima – primjerice u hotelijerstvu i ugostiteljstvu – svaki dodatni sloj papira dobra je investicija.Poznajemo toaletni papir za poduzeća kao i svaki drugi aspekt uredske opreme. Stoga, ako imate bilo kakvih pitanja, ne ustručavajte se stupiti s nama u kontakt!