Pouzdano dostavljeno

Usluga dostave

Dostava na adresu kod nas podrazumijeva besplatnu dostavu. A to znači da nećete platiti ni centa više od cijene navedene u katalogu ili internetskoj trgovini. U cijenu su uključeni transport do ruba pločnika, pakiranje i osiguranje transporta. Bez ikakvih dvojbi.*


*Od 200 eura (neto) ukupnog iznosa kupovine. Ako je iznos kupovine manji od 200 eura (neto), naplaćuju se i manipulativni troškovi u iznosu od 9,90 eura (neto).

Isporuka izravno na mjesto uporabe

Na vaš zahtjev, možemo robu čak dostaviti i vašem odjelu. To znači da isporučujemo na zahtjev tamo gdje trebate naručenu robu: na primjer, na radno mjesto, izravno u skladište ili na gradilište. Naplaćujemo vam samo stvarne troškove unosa .

Vrijeme isporuke

Tek ste naručili, a proizvodi su Vam već dostavljeni − u pravilu nakon tri do pet radnih dana. No i ovdje vrijedi sljedeće: iznimke potvrđuju pravila. Stoga Vas molimo da obratite pozornost na točnu oznaku u katalogu i internetskoj trgovini.

Dogovorena isporuka

A ako neki proizvod trebate već u petak? Nema problema, ako nam je roba na skladištu, svoje ćete narudžbe uvijek dobiti točno na vrijeme i svakako u željenom roku!

Slobodno nas nazovite i dogovorite obvezujući datum dostave.0800 - 68 00

Usluga dostave wt$
Usluga dostave mg$

A gdje se Vaš paket trenutačno nalazi?

Nije iznenađujuće ako želite znati gdje se trenutačno nalazi Vaša roba i kada možete računati s njezinim prispijećem.

Zbog toga možete iskoristiti naše praćenje pošiljke. Dovoljno je da unesete broj klijenta i naloga i možete provjeriti status.