Pouzdano dostavljeno

Usluga dostave

Dostava na adresu kod nas podrazumijeva besplatnu dostavu. A to znači da nećete platiti ni centa više od cijene navedene u katalogu ili internetskoj trgovini. U cijenu su uključeni transport do ruba pločnika, pakiranje i osiguranje transporta. Bez ikakvih dvojbi.

Isporuka izravno na mjesto uporabe

Na vaš zahtjev, možemo robu čak dostaviti i vašem odjelu. To znači da isporučujemo na zahtjev tamo gdje trebate naručenu robu: na primjer, na radno mjesto, izravno u skladište ili na gradilište. Naplaćujemo vam samo stvarne troškove unosa .

Vrijeme isporuke

Tek ste naručili, a proizvodi su Vam već dostavljeni − u pravilu nakon tri do pet radnih dana. No i ovdje vrijedi sljedeće: iznimke potvrđuju pravila. Stoga Vas molimo da obratite pozornost na točnu oznaku u katalogu i internetskoj trgovini.

Dogovorena isporuka

A ako neki proizvod trebate već u petak? Nema problema, ako nam je roba na skladištu, svoje ćete narudžbe uvijek dobiti točno na vrijeme i svakako u željenom roku!

Slobodno nas nazovite i dogovorite obvezujući datum dostave.0800 - 68 00

Usluga dostave wt$
Usluga dostave mg$

A gdje se Vaš paket trenutačno nalazi?

Nije iznenađujuće ako želite znati gdje se trenutačno nalazi Vaša roba i kada možete računati s njezinim prispijećem.

Zbog toga možete iskoristiti naše praćenje pošiljke. Dovoljno je da unesete broj klijenta i naloga i možete provjeriti status.

Klimatski neutralna otprema

Može li otprema Vaše robe biti klimatski neutralna? Je li ekonomičan, ekološki i društveno prihvatljivi transport uopće moguć? Mi kažemo da je!

Naime, već se nekoliko godina koncentriramo na to da organiziramo sve transporte robe na klimatski neutralan način. Kako?
Suradnjom s odabranim logističkim poduzećima poput UPS Carbon neutral, Hermes WE DO ili BTG/CargoLine. I komadnu robu isporučujemo klimatski neutralno preko poduzeća DB Schenker, dok klimatski neutralne transporte na veće udaljenosti preuzima špedicija Rottbeck.

Emisije CO2 koje nastaju pri otpremi kompenziraju se svjetski priznatim projektima za zaštitu klime.

Usluga dostave wt$