0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Dužina reza
Maks. snaga rezanja (DIN A4 70 g/m²)
 

Uredski strojevi

Uništavači dokumenata, uređaji za plastificiranje, uređaji za rezanje … Uredski uređaji bez sumnje su velika pomoć u uredskoj svakodnevnici. Pomoću njih ćete sve zadatke izvršiti samo jednim ili dvama potezima rukom: izrada natpisa, rezanje, bušenje, kaširanje i još puno, puno toga. Nudimo Vam i brojna druga praktična pomagala za Vašu uredsku svakodnevicu.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Neto
1.230,- kn
Neto
658,- kn
IDEAL - Rezač s valjkom
visina reza maks. 0,8 mm
Neto
od 2.220,- kn
Neto
2.515,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
dužina reza 800 mm
Neto
11.140,- kn
Novo
Neto
1.435,- kn
Neto
3.535,- kn
Neto
5.200,- kn
Neto
489,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
snaga rezanja 15 listova
Neto
od 696,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
dužina reza 1100 mm
Neto
14.510,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
dužina reza 350 mm, ručno pritiskanje
Neto
1.090,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
dužina reza 350 mm, automatsko pritiskanje, s funkcijom EASY-LIFT
Neto
1.755,- kn
IDEAL - Uređaj za rezanje
dužina reza 460 mm
Neto
2.385,- kn
Pronađeno je 16 proizvoda
Suvremeni uredski strojevi olakšavaju brojne vrste zadataka
Današnja uredska svakodnevica gotovo je nezamisliva bez upotrebe uredskih strojeva. Uredski strojevi predstavljaju značajnu pomoć i podršku kod najraznovrsnijih radova. Asortiman uredskih strojeva pojedinih tvrtki impresivno je velik. Za praktički svaki zadatak možete računati na tehničku podršku. Materijali, sredstva za prezentacije i sustavi za organizaciju na taj način postaju kvalitetnijima i dugotrajnijima. Upotreba uredskih uređaja gotovo je postala obvezna kako ne biste okaljali obraz pred poslovnim partnerima i kupcima. Pri tome nije važno radi li se o kalkulatoru ili uređaju za etiketiranje. Moderni postupci proizvodnje stvaraju snažne uređaje koji su dorasli i najtežim zadacima. Važne su stavke kod uredskih strojeva njihova funkcionalnost te pravilan omjer cijene i kvalitete. Uz povoljne ponude postoje i troškovno zahtjevnije izvedbe te modeli uredskih strojeva, pri čemu je posebno kod skupljih uređaja potrebno odmjeriti stavke uloženog i dobivenog.

Prednosti uredskih strojeva
U različitim područjima ne bi bilo smisleno odreći se upotrebe uredskih strojeva. Uništavač dokumenata predstavlja veliko olakšanje kod zaštite podataka jer se osobni i tajni podaci mogu učiniti neiskoristivima. Dobra oprema i različite izvedbe uredskih uređaja omogućuju svestranu primjenu, pri čemu je svaki stroj posebice prikladan za točno određenu svrhu. Pomoću uređaja za plastificiranje zaštitit će se važni dokumenti i predstaviti na bolji način, dok uređaj za etiketiranje pomaže pri održavanju reda. Pomoću uređaja za rezanje mogu se primjerice rezati sve vrste papira, pri čemu je vremenski utrošak manji nego da se papiri režu škarama ili drugim napravama za rezanje te da su samo one jamci za ravan rez. Rezači s valjkom također se mogu primjenjivati kako bi se iz glavnog valjka izrezali brojni mali valjci. Pomoću uredskih strojeva tvrtke KAISER+KRAFT pojednostavljuju se važni radni koraci, pri čemu se također skraćuje vrijeme potrebno za izvršavanje zadataka. Izbor različitih modela omogućuje pronalazak odgovarajućeg uređaja za gotovo svako područje primjene.
Usporedba proizvoda