Koševi za smeće

Je li smeće zbrinuto? Dobro. Nešto također stane u našu kantu za smeće i spremnik za sirovine. No i male sistemske kante za smeće ispod uredskog stola prikladne su za sve vrste smeća te čine odvajanje smeća jednostavnim. S kantama koje se otvaraju na pritisak i kantama s papučicom sve će u uredu i društvenoj prostoriji ostati uredno.

U kategoriji Koševi za smeće nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EKO, helit, Rubbermaid, Hailo, VAR, simplehuman, rothopro, AIR-WOLF, CWS.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 217

Kante za smeće za svaku potrebuJoš niste pronašli čarobnu riječ nakon koje bi otpad nestao bez traga? Nažalost, nismo ni mi. Ali uz spremnike za otpad iz naše internetske trgovine smeće ćete u tren oka učiniti nevidljivim. Da bi se to dogodilo jednako brzo kao i prava čarolija, nudimo Vam kante za smeće u četiri različite veličine za unutarnju i vanjsku uporabu.
Od košare do kanteUkloniti čarolijom i baciti dvije su različite stvari. Ali dok je god kanta dovoljno velika, rezultat je gotovo isti. Kod tvrtke kaiserkraft možete pronaći kante za papir koje se mogu prekrasno sakriti ispod pisaćeg stola i kante za smeće u kojima ima dovoljno mjesta za dugačke radne dane u proizvodnji. Za posebno visoke zahtjeve imamo još nešto: kontejnere za smeće koji služe na čast svojem imenu.Vaši djelatnici imaju pune ruke posla? Kante za smeće koje se otvaraju pritiskom ili one s njihajućim poklopcima zgodna su alternativa kanti s poklopcem. A ako još ima i mehanizam s papučicom, bacanje se skoro pretvara u magiju. Nagazite, poklopac se otvara, poklopac se zatvara, gotovo. Spremnici za sirovine s kotačima za tren oka stižu tamo gdje su potrebni. A u slučaju da u kanti završi nešto pogrešno, preporučujemo Vam vatrogasne spremnike za otpad koji automatski ograničavaju dovod kisika. Ni to nije magija, ali je jednako učinkovito.
Kante za smeće za vanjsku uporabu – otporne na vremenske uvjete i s krovomKako se ni zbog čistih vanjskih površina ne biste morali okušavati s čarolijom, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete specijalne kante za smeće za vanjsku uporabu, s vrećom za smeće ili unutarnjom kantom. Napravljene su od čvrstog materijala za dugačke smjene na svakakvom vremenu. Za nezaštićene lokacije imaju i vlastiti krov, a za ulazna područja i lijep dizajn. Još Vam kao dopuna kanti za smeće nedostaje prava pepeljara? Naše kombinirane pepeljare kombiniraju oboje u jednom. Tako ćete se konačno riješiti ružnih opušaka pred vratima.