MULTI

Solidnu temeljnu opremu nudi kompletni ured MULTI
Kao 5-dijelni komplet s uredskom stolicom, serija uredskog namještaja Multi s FSC certifikatom i u postojećim bojama nudi kvalitetnu osnovnu opremu za svako radno mjesto.

Serija uredskog namještaja Multi – solidan kompletni ured u pet dijelova
Serija uredskog namještaja Multi ponajprije oduševljava nevjerojatnom cijenom za kompletan ured iz grupe BASE s apsolutno kvalitetnim i elegantnim uredskim namještajem. Odnos uloženog i dobivenog zaista se može vidjeti. Uredski namještaj Multi ima FSC certifikat i proizveden je od materijala iz odgovornog šumarskog gospodarstva. Boje koje se nude su svijetlosiva i imitacija bukve, zbog čega su iznimno prikladne za uredsku opremu s ugodnom, svježom atmosferom. K tomu su ove varijante boja i suvremene te jamče da proširenju ureda Multi ništa neće stajati na putu. Seriji uredskog namještaja Multi pripadaju pisaći stol s okomitim unutarnjim maskama, pokretni ladičar s ladicom s mogućnošću zaključavanja u sredini, regal, ormar za dokumente i, iz praktičnih razloga, uredska okretna stolica s koritastim sjedalom, mehanikom sa stalnim kontaktom i sjedalom s mogućnošću namještanja visine. Ta vrsta stolice ima iste ergonomske prednosti koje su navedene u našem Savjetniku za kupovinu za zdravo sjedenje.

Serija uredskog namještaja Multi s optički primamljivim detaljima
Serijom uredskog namještaja Multi s lakoćom ćete Vaše uredske prostore učiniti optički primamljivima, a oni će svojim ugodnim karakterom biti pogodni i za kupce. U bilo koje doba kompletni se ured može proširiti dodatnim pojedinačnim komponentama. Najčešće se naknadno dodaju regali i ormari jer se mora stvoriti novi prostor za odlaganje. Obrubi u multipleks optici i vrata s mogućnošću širokog otvaranja jamčit će da uredski prostori djeluju prostrano i primamljivo. U svakom se trenutku mogu dodati drugi prikladni proizvodi u svijetlosivoj boji ili imitaciji bukve jer se te boje najčešće koriste za serije uredskog namještaja. Ovdje navedene dimenzije fiksne su za seriju uredskog namještaja Multi. Ako su Vam potrebne druge dimenzije, zavirite još jednom u naše serije ili kontaktirajte naše savjetnike za kupce. Rado ćemo Vam pomoći i tijekom postupka planiranja ureda.