6 koraka do čistoće i reda

Jednostavna organizacija pisaćeg stola

2020/08/31

Sve veće hrpe dokumenata, nebrojeni papirići s bilješkama, fotografije s posljednjeg odmora i neoprane šalice od kave – tako izgledaju mnogi pisaći stolovi. Iako postoje studije koje kažu da nepospremljeno radno mjesto potiče kreativnost, ima i argumenata u prilog organiziranoj varijanti.

Fraunhofer Institut utvrdio je da se do trećine radnog vremena u uredu potroši na aktivnosti koje ne stvaraju nikakvu novu vrijednost. Neorganizirani pisaći stolovi na kojima djelatnici neprestano moraju tražiti pravi dokument dobrim dijelom pridonose toj neučinkovitosti. To se lako može izbjeći – mi ćemo Vam pokazati kako.

Zašto je organizacija pisaćeg stola toliko važna?

Na prvi pogled djeluje kontraproduktivno trošiti vrijeme na organizaciju pisaćeg stola. Umjesto toga mogli biste obaviti više posla. Ipak, dobro će Vam organizirani pisaći stol u koječemu biti od koristi:

  • Brže ćete raditi ako su Vam svi materijali pri ruci.
  • Bit ćete produktivniji i moći ćete se bolje koncentrirati ako posao nećete prekidati traženjem.
  • Slobodnije ćete se kretati ako na Vašem pisaćem stolu bude dovoljno prostora.
  • Ostavit ćete profesionalniji utisak na klijente i kolege ako će Vaš pisaći stol biti pospremljen.
  • Spriječit ćete širenje bakterija i virusa ako će se Vaš pisaći stol redovito čistiti.

6 koraka do savršeno organiziranog pisaćeg stola

Mnogi bi djelatnici voljeli imati pospremljen pisaći stol, ali ne znaju gdje početi. Mi ćemo Vam pomoći da prevladate tu prepreku. U šest ćete koraka svoj pisaći stol organizirati tako da će trajno ostati uredan.

Kako mogu najbolje očistiti elektroničke uređaje na pisaćem stolu?

Gdje se u uredu skuplja najviše bakterija i virusa? Telefon je, nakon šalice od jučerašnje kave, najveće žarište mikroorganizama. Kako možete pravilno očistiti te i druge uredske potrepštine, otkrit ćemo Vam ovdje.

Nadamo se da će Vam savjeti u ovom prilogu pomoći da dođete do ugodnog i čistog radnog mjesta. Rado ćemo Vas savjetovati o odgovarajućoj uredskoj opremi i proizvodima za čišćenje i sanitarije.

Jednostavna organizacija pisaćeg stola mg$

Imate li još pitanja?

Besplatno nas nazovite ili nam pišite e-poštom.