Trake za ograđivanje, trake za označavanje

Crvenobijela. Crnožuta. Ne pričamo o pomfritu ni o nogometnom klubu Borussia Dortmund, već o trakama za označavanje u tipičnim signalnim bojama. Na taj način možete jednostavno označiti i podijeliti opasna područja te na vrlo jednostavan način upozoriti osobe i poboljšati sigurnost na radu u pogonu i skladištu.

U kategoriji Trake za ograđivanje, trake za označavanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Ampere.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 68

Trake za ograđivanje: lijepljenjem do više sigurnosti!Od privremene oznake za opasna područja do opsežnog sustava uputa za proizvodne hale i skladišta: trake za ograđivanje pomoći će Vam da povećate sigurnost. S pomoću njih individualno ćete označiti područja bez skupocjenih instalacija i sa signalnim učinkom koji će privući pozornost. Pokazat ćemo Vam kako da lijepljenjem dođete do veće sigurnosti.Traka za ograđivanje ili stupić: kada je potrebno upotrebljavati koji element za ograđivanje?Prvo pitanje koje si trebate postaviti kako biste povećali

sigurnost u pogonu

uvijek glasi: što ljudi u određenom području trebaju ili ne smiju raditi? Želim li ga trajno ograditi za određena vozila odnosno osobe ili želim razdvojiti promet? U tom su slučaju stupovi i stupići za ograđivanje u druge (masivne) blokade pravi odabir.Možda želim označiti određena područja za kretanje ili rad, a da pri tome ne ometam promet? Onda u igru dolaze naše trake za ograđivanje. Za njih Vam nisu potrebne nikakve konstrukcije, zauzimaju malo prostora i mogu se postavljati individualno prema potrebi. Dobro će Vam doći ako se dogodi neki nepredviđeni slučaj te za nekoliko minuta treba ograditi opasno mjesto – razvucite traku i gotovo!Tipično samoljepljiva upozoravajuća traka u crno-žutoj boji savršena je nadopuna za uspornike na kolnicima ili kabelske mostove. Ona jasno pokazuje da vozači trebaju smanjiti brzinu i polagano prijeći preko prepreke.Dok si god dva elementa za zaštitu i upozoravanje ne proturječe, dobro ćete postupiti ako trajne naprave dopunite fleksibilnijim trakama za upozoravanje i ograđivanje.Gdje mogu kupiti traku za ograđivanje?Tvrtka kaiserkraft u svojem asortimanu ima sve veću ponudu za ograđivanje i označavanje. I to s dobrim razlogom. Ako te proizvode upotrijebite razumno, nećete smanjiti samo opasnost od nezgoda u pogonu. Istovremeno ćete se (praktički usput) pobrinuti za neometan rad. Zato smo u ovom važnom pitanju uz Vas i osobno ćemo Vas posavjetovati o optimalnoj kombinaciji elemenata za upozoravanje i sigurnost.