Uništavači dokumenata

Koš za smeće je sigurnosna rupa! Osjetljivi, pogotovo osobni podaci moraju se uništiti u uništavaču dokumenata. Samo stručnim zbrinjavanjem možete se zaštititi od zlouporabe ili krađe podataka.

U kategoriji Uništavači dokumenata nudimo Vam proizvode sljedećih marki: HSM, IDEAL, Rexel, Leitz, Fellowes, SHREDCAT.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 90

Uništavači dokumenata za propisno zbrinjavanje osjetljivih dokumenataNekoć su se osjetljivi dokumenti palili u košari za paljenje kako ne bi dospjeli u pogrešne ruke. Naši uništavači dokumenata uvelike su učinkovitiji te iz njih neće izlaziti nikakav dim. Dostupni su u različitim stupnjevima sigurnosti i dimenzijama te Vas pouzdano štite od visokih kazni zbog nepoštivanja Opće uredbe o zaštiti podataka (OUZP) i industrijske špijunaže.Kako funkcioniraju uništavači dokumenata?Bez obzira na to je li riječ o velikim ili malim uređajima, za kuću ili za ured, načelo uništavača dokumenata uvijek je jednako. Oni režu nosače podataka na tako male dijelove da ih nakon toga nije moguće ponovno sastaviti. Pri tome se može razlikovati među rezanjem u trake kod osnovnih uređaja, križnim rezanjem i rezanjem u čestice.Koja je razlika među pojedinačnim stupnjevima sigurnosti?Što su podaci osjetljiviji, to bi izrezani materijal naposljetku trebao biti manji. Naime, samo se tako jamči da Vaša financijska dokumentacija ili patenti neće ipak dospjeti u ruke konkurencije. Kod nas ćete dobiti uništavače dokumenata svih triju klasa zaštite i sedam stupnjeva sigurnosti norme DIN 66399. Tako ćete uvijek igrati na sigurno – bez obzira na to želite li rezati kataloge i bilješke ili strogo povjerljive dokumente u sitne mikročestice.


Svakako biste trebali zapamtiti broj četiri. Ovaj stupanj sigurnosti propisan je u OUZP-u kao minimalni stupanj za uništavanje osobnih podataka.Zašto je veličina uništavača dokumenata važna?Želite raditi praktično i decentno? S uređajima za rezanje papira s volumenom do 25 l ostvarit ćete uštedu prostora, a oni će stati i u najmanje kutove prostorija. Međutim, u velikim će uredima i kod trajnog rada oni brzo dospjeti do svojih granica, a Vaši će suradnici imati pune ruke posla s njihovim pražnjenjem. Stoga ćete kod tvrtke kaiserkraft također pronaći uređaje s četvero- i peterostrukim volumenom. Visoka učinkovitost rezanja osigurat će da postupak rezanja bude brži od postupka izgaranja. Od velike je pomoći tijekom uništavanja velikih količina papira funkcija automatskog dovođenja. Dovoljno je umetnuti materijal i pritisnuti »Start«. Uređaj će se pobrinuti o svemu ostalome, a Vi ćete se moći posvetiti drugim zadatcima.U svojem biste poduzeću željeli imati sustave bez papira? Naši su uništavači dokumenata, ovisno o izvedbi, također prikladni za CD-ove, DVD-ove i kreditne kartice. Oni čak mogu uništavati USB stickove pouzdano i u skladu s važećim zakonodavstvom.Imate li još pitanja u vezi s odabirom uništavača dokumenata? Pročitajte naš savjetnik za kupnju »Ovako ćete pronaći pravi uništavač dokumenata« ili Vas također možemo osobno savjetovati. K tomu ćete kod nas pronaći brojne ostale praktične uredske strojeve kao što su uređaji za plastificiranje, uređaji za pročišćavanje zraka za zdravu klimu na radnom mjestu i uredski namještaj poput ormara s elementima za vješanje registratora. Košara za vatru i dalje Vam može služiti za roštiljanje s prijateljima na terasi.