Ladičari, ormari s elementima za vješanje registratora

Ormari s elementima za vješanje mapa jednostavno su nezamjenjivi u liječničkim ordinacijama, kancelarijama, službama i sl., oni nude uredan prostor za Vaše viseće mape, od A do Ž. Isto tako je uredan naš asortiman: od A do Ž. Ovdje ćete pronaći sve ormare s elementima za vješanje registratora za svačije potrebe.

U kategoriji Ladičari, ormari s elementima za vješanje registratora nudimo Vam proizvode sljedećih marki: BISLEY, mauser, C+P, eurokraft basic, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 108

Ormari s elementima za vješanje registratora: robusna i dugovječna izvedba. Vrhunski proizvod za Vaš ured.Zar to ne bi bilo praktično? Ladica u ormaru koja je dovoljno duboka za viseće mape u formatu DIN A4, a ona omogućuje brzo, no svejedno uredno traženje i uzimanje dokumenata i obrazaca za potrebe tekućih projekata. I to sve dok Vam oni nisu potrebni, a kada se projekt završi, spremni su za pohranjivanje. I tu imamo rješenje za Vas: ono se zove element za vješanje registratora.Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete, u pravom smislu riječi, šarenu ponudu ormara s elementima za vješanje registratora u različitim širinama i visinama, s jednom ili dvije staze te s do četiri ladice. A njihova oprema ispunit će svačije želje: vrhunska kvaliteta marke Bisley, mauser ili EUROKRAFTpro, kućišta od čeličnog lima s praškastim lakiranjem ili lakirana pečenim lakom u brojnim bojama, ladice s mogućnošću potpunog izvlačenja, a ovisno o modelu i s funkcijom samostalnog uvlačenja s učinkom prigušivanja – dok će zaštitu podataka zajamčiti centralno zaključavanje s cilindarskom bravom.Od knjigovodstva do vođenja ordinacije: reda treba biti.Tako to ide iz dana u dan: otvorite ladicu, izvadite mapu, zatvorite ladicu, ponovno je otvorite, listate registraturom, izvadite dokument, zatvorite ladicu – ormar s elementima za vješanje registratora mora izdržati puno toga. No to je dobro jer on kao dio funkcionalne uredske opreme pridonosi vladavini reda i tijekom turbulentnih radnih dana. Kako Vam gomila podataka unatoč silnoj strukturiranosti ne bi narasla preko glave, zaista je katkad korisno oprostiti se s ovim ili onim spisom. S uništavačem dokumenata iz naše trgovine oslobodit ćete svoje ormare za dokumente obveze čuvanja nečega što Vam više nije potrebno.Možemo samo reći »bravo« – jer je brava pitanje sigurnosti!Kada je riječ o skladištenju, nije samo potrebno zaštititi osjetljive podatke. Vaše poduzeće rukuje opasnim tvarima ili čuva vrijedne predmete? Kod tvrtke kaiserkraft možete nabaviti brave i ključeve u najrazličitijim izvedbama za sve što ne bi smjelo biti pristupačno svima, od zaštite od krađe do elektroničke brave s glavnim zaštitnim kodom. No naravno da smo svjesni kako je svako poduzeće jedinstveno, a upravo bi se za Vaš pogon možda trebalo osigurati individualizirano rješenje: bez obzira na to je li riječ o elementima za vješanje registratora, sigurnosti ili uredskom materijalu: obratite nam se. S radošću ćemo Vam pomoći.