Salonski namještaj, namještaj za prijam

Pripremite se za rad 4.0 – s namještajem za salon, predvorje i prijam koji potiče nove oblike suradnje. Ovdje ćete pronaći klasične fotelje, neobične vreće za sjedenje i visokokvalitetni salonski namještaj za Vaš ured ili područje recepcije.

U kategoriji Salonski namještaj, namještaj za prijam nudimo Vam proizvode sljedećih marki: BISLEY, Tojo, Topstar.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 23

Salon, predvorje i recepcija: prvi dojam je presudanŠarene vreće za sjedenje, udoban salonski namještaj ili atraktivan namještaj za predvorje samo su za Start-upove? Šalite se? Prvi dojam je ključan – a s pravim namještajem za recepciju svojim kupcima na prvi pogled možete dokazati da znate što je važno. S pažljivo opremljenim prostorima za tim, kupce, čekaonice ili recepcije osvajat ćete bodove.Što moderni namještaj za salone, recepcije ili urede čini tako posebnim?Dizajnersko razmišljanje, kreativnost na sastancima, zdravlje zaposlenika i jednostavno dobar prvi dojam: dok je puno uredskog namještaja dizajnirano da ima jasnu funkciju, namještaj za sjedenje i recepciju u čekaonicama itd. trebao bi promicati više suradnje, omogućiti opušteno razmišljanje, povećati koheziju i dopustite da kupce uvjeri Vaša tvrtka.Svojom recepcijom ili salonom šaljete složene signale. I ne samo posjetiteljima i kupcima, već i Vašem osoblju:  • Odaju prijateljsku, ne previše strogu atmosferu.

  • Pozivaju Vas da se zadržite i komunicirate.

  • Naglašavaju da se posao ne može obavljati samo za pisaćim stolom.

  • Pokazuju da zaposlenici mogu biti ono što jesu.

  • Žele spojiti kreativnost, produktivnost i inspiraciju.

  • Otklanjaju neugodnost čekanja.


Kako da dizajniram salon, predvorje i recepciju?Vreća za sjedenje ne čini salon, pomoćni stolić ne čini prostor za čekanje prilagođen kupcima. Ovisno o raspoloživom prostoru, morat ćete osigurati da manje grupe mogu sjediti zajedno i raspravljati uz dovoljno privatnosti. U ograničenom tlocrtu, bolje je rasporediti nekoliko grupa za sjedenje sa stilskim salonskim namještajem umjesto da popunjavate prostor leđa uz leđa.Ni sva mjesta za sjedenje ne moraju biti u salonu. Niše na katovima idealno su mjesto za brze sastanke u odjelima. Dvije fotelje ili udobne stolice, mali stol, biljka i dobro svjetlo – dobit ćete brže rezultate i kreativne ideje s ad hoc sastanaka.Također morate obratiti pozornost na to tko bi trebao sjediti ili raditi u tim područjima. Iako se vreće za sjedenje smatraju udobnim namještajem za sjedenje, teško da su prikladne za recepciju B2B tvrtke – sjedenje i ustajanje u kostimu i odijelu postaje veći izazov.U konačnici, projektiranje reprezentativnih područja uvijek se odnosi na ono što želite reći o svojoj tvrtki. Stoga uvijek birajte boje presvlaka, stilove namještaja itd. koji odgovaraju Vašem korporativnom dizajnu i ostanite suzdržani kada je u pitanju namještaj.Želite li saznati kako stvoriti ugodno okruženje na radnom mjestu? Pročitajte vodič ili nas kontaktirajte ako imate pitanja o našem asortimanu!