Marka
Visina [mm]
250
250
1220
1220
-
Širina [mm]
250
250
1410
1410
-

Spremnici za skupljanje sirovina

Čak i smeće ima svoju vrijednost ako ga pravilno razvrstavate i skupljate sirovine. Naši spremnici za skupljanje sirovina i sustavi za odvajanje smeća sa sustavom za razvrstavanje i velikim volumenom to pretvaraju u dječju igru. Ovdje ćete pronaći sve, od stabilnog postolja za vreće za smeće do spremnika za skupljanje sa zaklopkom za ubacivanje i zatvorenom unutarnjom kantom.

U kategoriji Spremnici za skupljanje sirovina nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, rothopro, Hailo, Rubbermaid, QUIPO.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 109
Prikaz:

Spremnici za sirovine i sustavi za odvajanje smeća za propisno zbrinjavanje otpadaJedna kanta za sve nije dovoljna. Spremnici za sirovine tvrtke KAISER+KRAFT stvaraju idealne preduvjete za propisno zbrinjavanje otpada uz uštedu resursa u cijelom pogonu. Unutra ili vani, u uredu ili u skladišnoj hali, kod nas ćete pronaći prave spremnike za uspješno recikliranje.
Kao od šale: odvajanje otpada uz sustav za odvajanjeOdvajanje otpada ne mora biti naporno. U tu svrhu naši sustavi za odvajanje otpada donose svojstva kao što je praktični nožni mehanizam, njihajući poklopac i ergonomska visina otvora. Osim toga, oni pomažu i u orijentaciji. Zahvaljujući poklopcima različitih boja na prvi je pogled jasno u koji spremnik idu papir, plastika, staklo ili biološki otpad. A ako želite spriječiti da pogrešan otpad završi u pogrešnom spremniku, u našoj ćete trgovini pronaći nastavke sa specijalnim otvorima za ubacivanje.Želite ostati fleksibilni? Onda kombinirajte pojedine spremnike po svojim predodžbama i željama. Ili Vam je draže sve u jednom? Kao kompaktno jedinstveno rješenje kod nas ćete dobiti kompletne stanice za skupljanje. Ovisno o modelu naši spremnici za sirovine sa sobom donose pričvršćenje za vreće za smeće ili unutarnju kantu koja se može izvaditi. Tako pražnjenje postaje jednako jednostavno kao i punjenje.
Otporni na udarce, laki za održavanje, vatrogasni – spremnici za unutarnju i vanjsku uporabuDa bi odvajanje otpada funkcioniralo u svakom okruženju i u svim uvjetima, kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete spremnike za sirovine i sustave za odvajanje otpada koji će Vam vjerno služiti čak i u nepovoljnim uvjetima na vanjskim površinama – vatrogasni su, otporni na udarce i sprječavaju širenje mirisa. Dostojni su pokazivanja i naši spremnici za otpad. Spremnici za sirovine i sustavi za odvajanje proizvedeni suvremenom IML tehnologijom impresioniraju plemenitim metalik izgledom i jednako su otporni na udarce kao i na otiske prstiju.