Spremnici za skupljanje sirovina

Sustav za jednostavno odvajanje otpada: spremnici za sirovine omogućavaju odvojeno zbrinjavanje sirovina poput stakla, papira, ambalaže pa čak i biološkog otpada. Od stabilnih postolja za vreće za otpad pa sve do sustava za odvajanje s 4-strukim spremnicima, zaklopkom za ubacivanje i zatvorenom unutarnjom kantom – kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete sve što Vam je potrebno za odvajanje otpada u svojem poduzeću – za više održivosti.

U kategoriji Spremnici za skupljanje sirovina nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Rubbermaid, VAR, eurokraft pro, Hailo, rothopro, Gmöhling, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 142

Spremnici za sirovine za propisno zbrinjavanje otpadaKad otpad od rada završi u samo jednoj kanti, to nije osobito održivo. Spremnici za sirovine tu Vam mogu pomoći. Oni su preduvjet za ekonomično i propisno zbrinjavanje otpada u cijeloj tvrtki. Unutra ili vani, u uredu ili skladišnoj hali: u našoj raznovrsnoj ponudi spremnika za sirovine sigurno imamo i odgovarajući model za uspješno recikliranje u Vašem poduzeću.Jednostavno odvajajte otpad – sustavom za odvajanjeUz praktične funkcije poput nožnog mehanizma, njihajućeg poklopca ili otvora za ubacivanje na ergonomskoj visini odvajanje otpada pomoću spremnika za sirovine osobito je jednostavno. Poklopci u različitim bojama osim toga upućuju na to u kojem je spremniku mjesto papiru, plastici, staklu ili biološkom otpadu. Kako bi se spriječilo slučajno stavljanje otpada u pogrešni spremnik, imamo i nastavke sa specijalnim otvorima za ubacivanje.Kod nas ćete dobiti različite modele – od pojedinačnog spremnika za papir, ostali otpad ili plastiku pa sve do kompaktnih kombiniranih rješenja poput spremnika za sirovine s 3-strukom stanicom za sakupljanje. Ovisno o varijanti naši spremnici za sirovine imaju i pričvršćenje za vreće za otpad ili izvadivu unutarnju kantu. Na taj je način pražnjenje jednako lako kao i punjenje.Spremnici za sirovine za unutarnju i vanjsku upotrebuSustavi za odvajanje otpada tvrtke kaiserkraft izrađeni su od različitih materijala. Dok su modeli od robusne plastike namijenjeni upotrebi u unutrašnjosti, spremnici za sirovine od nehrđajućeg čelika prikladni su za unutarnju, ali i vanjsku upotrebu kao sustav za odvajanje otpada.Modeli od pocinčanog čelika pritom imaju vatrogasna svojstva, otporni su na udarce i sprečavaju širenje mirisa. Uz to impresioniraju atraktivnim dizajnom: spremnici za sirovine izrađeni modernom tehnologijom IML imaju plemeniti metalik izgled i nimalo nisu osjetljivi na udarce ili otiske prstiju.Niste sigurni jesu li za Vaše poduzeće pravo rješenje pojedinačni spremnici za sirovine ili kompaktni sustavi za odvajanje otpada? Onda nam se obratite! Naš će Vam ljubazni servisni tim rado pomoći.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kontejneri za smeće | Kante za otpad s papučicom | Zidne pepeljare | Sredstva za čišćenje poda | Rezači | Nagibni spremnici | Spremnici za sirovine rothopro | Kante za smeće rothopro