Zimske službe

Svake godine ista priča: zimska služba. I što je potrebno svake godine iznova? Dobra organizacija – u obliku materijala za posipavanje, vozila za posipavanje i spremnika za materijal za posipavanje. Potom čišćenje može započeti. Ako pak zima izuzetno dugo pokazuje svoju posebno hladnu stranu, ni to Vam neće predstavljati problem jer naš program proizvoda nudi i vozila za posipavanje velikog volumena.

U kategoriji Zimske službe nudimo Vam proizvode sljedećih marki: CEMO, eurokraft basic, eurokraft pro, FLORA, PRESSOL, Bio-Circle, Kärcher.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 72

Zimska služba – za sigurnost u pogonuZimska služba obavezna je za pogone – ona je važan aspekt sigurnosti djelatnika. No čišćenjem pristupnih putova također štitite dobavljače i klijente. U spremnicima za sipke tvari sol za posipanje uvijek će biti nadohvat ruke, a kolicima za posipanje učinkovito ćete je raspodijeliti po terenu. Zahvaljujući praktičnim modelima zimska će služba biti uspješna i na manjim površinama – a uz prikolice za kolica za posipanje u tren oka očistit ćete i veća područja.Zimska služba: obavezna u poduzećimaZa poduzeća vrijedi: u neposrednim područjima pogona kao što su vanjske površine postoji obveza čišćenja i posipanja. Zimska služba u pogonu pritom je nadležna i za pristupne putove i javne putove te prometnice oko Vašeg pogona. Niste sigurni koje je područje izvan kruga Vaše tvrtke obuhvaćeno obavezom zimske službe? Najbolje je da se obratite nadležnoj služi. Tamo će Vam dati informacije o tome gdje točno počinje Vaša obaveza čišćenja i na taj ćete se način pravno osigurati.Koja pravila vrijede za zimsku službu za tvrtke?Sigurnost u pogonu u mnogim je točkama točno definirana zakonom. No kad je riječ o zimskoj službi ne postoji jedinstveni zakonski tekst. Ipak na neposrednom području pogona vrijedi obaveza osiguravanja prometa. U Njemačkoj je ona primjerice dio Tehničkih pravila za radna mjesta (ASR) pod točkom Prometnice. Obaveze koje iz toga proizlaze za Vas sažete su u sljedećim točkama:  • Najmanje jedan sat prije dolaska prvih posjetitelja, dobavljača, klijenata ili djelatnika mora se očistiti i posipati područje cijelog pogona. Osobito lako to se može učiniti ralicama za snijeg za viličare.

  • Sve često korištene prometnice – za vozila ili pješake – uz to se moraju posipati sredstvima za posipanje. Uz prikolicu za kolica za posipanje za gospodarska vozila učinkovito ćete osigurati čak i veće površine.

  • Spremnike za sipke tvari i pomagala poput lopata za snijeg i kolica za posipanje postavite na kritična mjesta u krugu tvrtke tako da budu nadohvat ruke i spremni za uporabu.

  • Prostirkama za skupljanje prljavštine dodatno ćete osigurati ulazno područje svojeg poduzeća i opasnost od poskliznuća svest ćete na najmanju moguću mjeru.


Za zimsku službu osobito su se dokazali spremnici za sipke tvari od plastike ojačane staklenim vlaknima (GFK). Više informacija o tom materijalu pripremili smo Vam u savjetniku za kupnju za GFK spremnike za sipke tvari. Odgovarajuću tvar za posipanje također možete dobiti kod nas.Praktične dopune proizvodima za zimsku službuNa prilazima i putovima prometna zrcala prikladna za zimu također omogućuju siguran promet u krugu tvrtke. Uz njih, naime, i nepregledna mjesta postaju preglednijima. Lopatama za snijeg i sličnim alatima od snijega čistite nadstrešnice. Tako ćete spriječiti da se snijeg pretvori u opasnost od nezgode.Imate pitanja o zimskoj službi u svojem pogonu ili želite savjetovanje o odabiru kolica za posipanje, spremnika za sipke tvari ili sredstava za posipanje? Obratite nam se i naš ljubazni servisni tim rado će Vam pomoći!
Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kutije za alat | Zimska služba EUROKRAFTpro | Klupe za sjedenje | Elementi za ograđivanje i oznake | Stalci za bicikle EUROKRAFTpro