Montažna kolica

Investicija koja se isplati: okretna montažna kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Ova okretna pomagala znatno Vam olakšavaju poslovnu svakodnevicu. Mali dijelovi, potrošni materijali i alat sigurno su sačuvani i pošteđuju Vas nepotrebnih putova. Na taj način nemate samo bolje uređeni pogon već Vam je također sve brzo pri ruci.

U kategoriji Montažna kolica nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, RAU.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 89

Montažna kolica – radno mjesto na putuHodati zbog svakog ključa za vijke? Ne morate. Uz naša montažna kolica alati, dijelovi i slično uvijek će biti tamo gdje ih trebate, baš kao i praktična površina za rad. Od toga nećete profitirati samo pri montaži.Tri u jednom: tako funkcioniraju montažna kolicaMontažna su kolica transportna sredstva, radno mjesto i mobilne radne klupe u jednom. U klasičnom, minimalističkom obliku imaju kotače i jednu razinu ili više njih. Budući da i to ponekad zna biti premalo, kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete i montažna kolica s ladicama, ormarima, rupičastim stijenkama i drugim praktičnim dodacima.Ovako možete pronaći prava kolica za materijalZa izbor je ključna namjena:  • Ako ćete kolica koristiti prvenstveno kao transportno sredstvo, za komisioniranje i za radove kod kojih Vam treba malo pomagala, u ponudi su jednostavne varijante.

  • Kombinacija radne površine i ladičara izvrsno se može iskoristiti kao mobilna radionica. Idealno za radove kod kojih trebate puno alata i/ili veće količine malih dijelova.

  • Za masivne dijelove, strojeve i slično, najbolje je upotrijebiti naša kolica za teške terete. Ona kombiniraju malu vlastitu težinu i veliku nosivost.

  • A tu su i kolica za posebna područja primjene kao što su čisti prostori.


Osim toga isplati se baciti pogled i na, reklo bi se, sitnice. Radne površine s mogućnošću namještanja visine tako pridonose ergonomskom radnom mjestu, a prihvatna korita sprečavaju curenje tekućina. Naša ćete kolica osim toga dobiti u različitim veličinama i s pločama od različitih materijala – od povoljnih MDF ploča pa sve do ploča od plastike i sitotiska s velikom nosivošću.A kako to izgleda s kotačima?Većina naših montažnih kolica ima kotače od pune gume. Oni su tihi i laki za upravljanje. Na osjetljivim, ravnim podovima impresivni su kotači od poliuretana. Alternativu predstavljaju kotači od plastike ili dobri, stari pneumatski kotači.Montažna kolica već imate, ali više ne idu kako treba? Mi ćemo ih opet pokrenuti. Istražite našu veliku ponudu okretnih i fiksnih kotača.Vaših montažnih kolica (još) nema?Sigurno ćemo pronaći rješenje. Na kraju krajeva, mi u tvrtki kaiserkraft stručnjaci smo za specijalne izvedbe. To, naravno, ne vrijedi samo za montažna kolica nego i za druge transportne uređaje i kolica te mnoge druge proizvode za opremanje Vašeg pogona. Slobodno nam se obratite. Zajedno ćemo osigurati optimalne uvjete za rad.