0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Vrsta ploče
Visina
Širina
Širina platforme
Primjena
Nosivost
Izvedba kotača
Dužina
Prikaži više
 

Montažna kolica

Investicija koja se isplati: okretna montažna kolica koja ne zauzimaju puno prostora. Ova okretna pomagala znatno Vam olakšavaju poslovnu svakodnevicu. Mali dijelovi, potrošni materijali i alat sigurno su sačuvani i pošteđuju Vas nepotrebnih putova. Na taj način nemate samo bolje uređeni pogon već Vam je također sve brzo pri ruci.
Pronađeno je 77 proizvoda
| | |
Pronađeno je 77 proizvoda
Montažna kolica, mobilni pomagači
Montažna kolica praktični su i mobilni pomagači u pogonima, tvorničkim halama i montažnim halama. Ona osiguravaju sigurno čuvanje malih dijelova, potrošnih materijala i alata, a istovremeno će skratiti brojne transportne putove. Ona se mogu jednostavno pomicati i primjenjivati uz uštedu prostora te brinu za to da potrebni materijal ili alat uvijek bude nadohvat ruke. Montažna kolica svojom fleksibilnošću i slobodom kretanja stoga omogućuju učinkovitu radnu primjenu. Transportni uređaji za montažu fleksibilni su prije svega zbog svestranih izvedbi modela koje možete nabaviti kod nas. Ova montažna kolica prikladna su za razne radne postupke, a svojim različitim oblicima prilagodit će se svim Vašim potrebama.

Montažna kolica – odgovarajući model za svaku svrhu primjene
Montažna kolica za razne svrhe primjene jednostavno ćete pronaći u našoj internetskoj trgovini. Raznolikost proizvoda i mogućnost izrade posebnih izvedbi osigurat će odgovarajući model za svaku svrhu primjene. Jednostavna montažna kolica najčešće se sastoje od dviju utovarnih površina i jednoga čeličnog postolja. Ona se mogu univerzalno primijeniti i koriste se u slučajevima kada je potrebno transportirati materijal koji je potreban tijekom rada ili koji se treba premjestiti na drugu lokaciju. K tomu su dostupna i stolna kolica s vodonepropusnim koritastim policama koje osiguravaju optimalne preduvjete za transport potrošnih materijala kao što su maziva ili otapala. Zatvorena transportna kolica s pretincima, ladicama i robusnom radnom pločom neizostavna su kao mobilne radioničke klupe, prije svega kod promjenjivih montažnih lokacija. Neke od ovih mobilnih montažnih radioničkih klupa k tomu raspolažu radnom pločom s mogućnošću namještanja visine, zbog čega se za svakog korisnika može namjestiti odgovarajuća ergonomična radna visina. No pomoću montažnih kolica nije samo moguće transportirati radni materijal: ona jamče i učinkovitu primjenu tijekom rada. Za mobilnost brinu dva fiksna kotača i dva okretna kotača s dvostrukom blokadom. Montažna kolica s velikim promjerima kotača pri tome jamče optimalna vozna svojstva, a blokade okretnih kotača omogućuju stabilnost na mjestu primjene. Od jednostavnih stolnih kolica do robusnih transportnih kolica s radnom pločom s mogućnošću namještanja: u našoj online trgovini pronaći ćete kvalitetna montažna kolica za sve svrhe primjene u radionici i montažnoj hali.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda