Dezinfekcijska sredstva

Budimo iskreni: Čak i ako je prehlada u početku blaga, svatko još uvijek može brzo postati pravi kliconoša. Kako je dobro da postoje profesionalna sredstva za dezinfekciju – tako štitite sebe i svoje zaposlenike. Kupite sada svoje zalihe profesionalnih sredstava za dezinfekciju za tvrtke i urede!

U kategoriji Dezinfekcijska sredstva nudimo Vam proizvode sljedećih marki: VAR, CWS, Bio-Circle, eurokraft pro, Rubbermaid.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 20

Sredstvo za dezinfekciju: Proizvodi za poduzećaČak i ako se čini da je vrhunac virusa Covid-19 prošao, higijena je i dalje važno pitanje za svako poduzeće. Do sada svi znaju da su sredstva za dezinfekciju ruku i površina moćno oružje protiv bolesti. Zato će dozatori za sredstva za dezinfekciju i dr. i dalje biti središnji element opreme svakog poduzeća.
Zašto je sredstvo za dezinfekciju važno na radnom mjestu?Sama tipkovnica ima oko 400 puta više bakterija nego javni WC. Osim toga, 80 posto svih tipičnih bolesti prenosi se preko ruku.Pandemija nas je naučila da temeljito pranje ruku i korištenje sredstava za dezinfekciju ruku značajno smanjuju rizik od prijenosa i infekcije. Pandemija se i za to pobrinula da nam je redovita dezinfekcija u krvi. Ako ove higijenske mjere učvrstite u uredu i poduzeću sa sredstvima za dezinfekciju, stanicama za higijenu i dozatorima sredstava za dezinfekciju,  • smanjit ćete izostanke s posla zbog čestog bolovanja,

  • povećat ćete osjećaj sigurnosti i dobrobiti zaposlenika, čak i u kontaktu s kupcima,

  • optimirat ćete ukupnu higijenu u poduzeću,

  • potaknut ćete kupce i posjetitelje na sudjelovanje.Koja su sredstva za dezinfekciju za poduzeća najbolja za koje područje?Vaša oprema sanitarnog čvora za pogon bez mikroba sastoji se od sredstva za dezinfekciju ruku i sredstva za dezinfekciju površina. Opremite područja za kupce i urede elegantnim dozatorima na stupovima za jednostavnu dezinfekciju ruku. U proizvodnim područjima ili pogonima s velikim prometom kupaca, prikladne su stanice za higijenu s dodatnim prostorom za jednokratne rukavice, papirnate ručnike itd.Svatko tko često dezinficira ruke – bilo zbog osobne sigurnosti ili zbog propisa poduzeća i zakonskih propisa – zahvalan je na sredstvima za dezinfekciju ruku s hidratantnim svojstvima. Tu je posebno prikladna pjena za dezinfekciju ruku. Međutim, pjene za njegu i gelovi za ruke često su samo djelomično virucidni. Antiseptička sredstva za dezinfekciju, s druge strane, učinkovita su protiv virusa svih vrsta. Njihova tekuća formulacija osigurava optimalnu raspodjelu kada se pritisne na dozator i izvrstan učinak kada se utrlja na dlanove. Počastite zaposlenike koji često rukuju ovim sredstvima njegujućim losionima ili kremama uz dezinfekcijska sredstva.Sredstva za dezinfekciju površina za stol, tipkovnica i drugih radnih površina uvijek bi trebala biti lako dostupna i s mogućnošću uzimanja. Papirnate ručnike također treba staviti neposredno uz dozator. Kako ne bi došlo do zabune između dezinfekcije ruku i površina, dobra su ideja oznake na dozatoru.O više higijene na radnom mjestu puno smo razmišljali. Više o tome možete saznati u našem vodiču za dobro organizirano čišćenje ureda. Uvijek smo dostupni za pitanja – samo nas kontaktirajte.