Sredstva za industrijsko čišćenje

Snažna onečišćenja, osjetljive površine ili posebni higijenski zahtjevi? Mi Vam nudimo profesionalnu opremu za čišćenje, od osnovnog sredstva za čišćenje do raznih posebnih sredstava za čišćenje najrazličitijih vrsta površina. Da bi stvar bila čista!

U kategoriji Sredstva za industrijsko čišćenje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Bio-Circle, IBS Scherer, Kärcher, Rubbermaid, Ampere, CWS, NOTRAX, Unger.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 80

Sredstva za industrijsko čišćenje – prašina i prljavština nemaju šanseBorba protiv prašine i prljavštine stalan je dio našeg poslovnog života. U nju biste se trebali upuštati samo dobro opremljeni. Uz sredstva za industrijsko čišćenje tvrtke kaiserkraft svoje ćete protivnike uspješno držati u šahu.Profesionalna sredstva za čišćenje – učinkovita i izdašnaNa pustolovnom putovanju u džungli ili tijekom pranja proizvodnih hala najvažnija je oprema. Dok prodaju mreža za komarce prepuštamo drugima, kod nas ćete pronaći sve što Vam je potrebno za blistavu čistoću u otežanim uvjetima – prije svega velik izbor profesionalnih sredstava za čišćenje.Od srodnih proizvoda u supermarketu prije svega se razlikuju velikom učinkovitošću. To ih čini čudotvornim oružjem protiv okorjele prljavštine i klica. Osim toga u našoj ćete trgovini pronaći sredstva za industrijsko čišćenje marki kao što je

Kärcher

u velikim posudama za velike površine, u tekućem ili praškastom obliku, koncentratu, u obliku ulja ili na bazi gela. Za njegu i čišćenje sitnih dijelova preporučujemo praktične raspršivače.Osnovna sredstva za čišćenje, sredstva za čišćenje tepiha i još mnogo togaJedno je sredstvo rijetko dovoljno za sve. Zato ćete kod tvrtke kaiserkraft dobiti osnovna sredstva za čišćenje te ultrazvučne čistače, otapala za masti i bjelančevine ili sredstva za čišćenje tepiha. Aktivna sredstva za čišćenje idealna su za sanitarno područje, sigurnosna sredstva za čišćenje za teško dostupne dijelove strojeva i metalne dijelove, a sredstva za čišćenje grafita za nepoželjno oslikane zidove. Sredstvima za čišćenje koja štite materijal bez dvojbe možete obrađivati osjetljive površine, impregnacije za tepihe stavljaju otporan sloj na Vaše tepihe i štite ih od prljavštine. Ako svoj arsenal sredstava za industrijsko čišćenje čuvate u ormaru za sredstva za čišćenje, uvijek ćete nadohvat ruci imati sve što Vam je potrebno.Jeste li nešto zaboravili? Možda uređaj za čišćenje malih dijelova ili visokotlačni čistač? Ili kolica za čišćenje kako bi Vaša ekipa za čišćenje brzo i bez bolova u leđima došla s jednog radnog mjesta na drugo? Bacite pogled na veliki izbor naših proizvoda za čišćenje i sanitarije. Za bolju orijentaciju pobrinut će se naš Savjetnik za kupnju uz Upute za industrijsko čišćenje. Ili nas pitajte osobno.