Kompleti za zamatanje, uređaji za namatanje trake

Što mi je uopće potrebno za zamatanje ...? To pomalo ovisi o tome što biste željeli zapakirati. No sasvim sigurno će Vam trebati traka za zamatanje, uređaj za odmatanje, uređaj za zatezanje i zatvaranje te zatvarač za traku. Ili ćete si olakšati cjelokupnu stvar i odlučit ćete se za jedan od naših praktičnih kompleta za zamatanje. Oni sadrže sve što Vam treba.

U kategoriji Kompleti za zamatanje, uređaji za namatanje trake nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, eurokraft basic.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 48

Kompletni paket za siguran transport robe: kompleti za zamatanjeRoba za slanje obložena trakama za zamatanje sigurno će bolje stići na odredište. Da biste omotali robu trakom za vezanje, zategnuli traku i osigurali je, potrebni su Vam alati proizvedeni upravo za ovaj postupak. U online trgovini tvrtke kaiserkraft pronaći ćete uređaje za odmotavanje, uređaje za zatezanje i zatvaranje, metalne kopče i čahure za zatvaranje, i to ne samo kao pojedinačne komade nego i u povoljnim kompletima.Za svaku robu za transport odgovarajući komplet za zamatanjeOvisno o veličini, težini i svojstvu komada za pakiranje, za omatanje se upotrebljavaju trake od različitih materijala. Posebna svojstva trake uvjetuju tehnologiju i svojstva korištenog uređaja. Stoga imamo široku paletu kompleta za zamatanje za trake od čelika, kompozitnog materijala ili plastike. Koju robu za transport želite osigurati prije nego što je pošaljete na put? I koliko često to radite? Pretpostavimo da više puta tjedno šaljete tešku robu oštrih rubova za prijevoz brodom – u tom biste slučaju trebali naručiti komplet za zamatanje s pomičnim uređajem za odmotavanje za čeličnu traku te uređaj za zatezanje i zatvaranje. Ili pak povremeno šaljete manje pakete i lakše kartonske kutije? U tom slučaju preporučujemo komplet za zamatanje od jednodijelnog uređaja za zatezanje i zatvaranje s 1000 m PP trake u kutiji za izdavanje trake plus čahure za zatvaranje: praktično i povoljno – savršen početnički komplet. Idealan izbor za veliki volumen zamatanja, za palete i teške kartonske kutije: PET komplet za zamatanje s 2000 m poliesterske trake na pomičnom uređaju za odmotavanje, uređaj za zatezanje i zatvaranje te čahure za zatvaranje.Kao što vidite, ponuda u online trgovini tvrtke kaiserkraft bogata je i raznolika. Odvojite stoga vrijeme za odabir svog kompleta. Prije nego što donesete odluku o kupnji, pronađite optimalne komponente i svojstva proizvoda za svoje potrebe. Isplati se.Zaštita za robu za slanje, pakiranje i još toga…Za pravi smo se komplet za zamatanje dakle pobrinuli. Usput: iskorištene pojedinačne komponente kao što su trake ili čahure možete ponovno naknadno zasebno naručiti. Trebate još dodatne opreme, primjerice zaštitu za rubove ili dodatni ambalažni materijal? Imamo sve za tvrtku, a služba za korisnike glavni nam je prioritet. Obratite nam se, pažljivo ćemo Vas saslušati i rado Vam pomoći.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Mokra ljepljiva traka | Cjevaste folije | Stezne folije | Materijal za punjenje | Industrijske palete | Jednokratne palete | Ljepljive trake tesa | Uređaji za odmotavanje ljepljive trake tesa