Equipped for manufacturing

Savršena prikladnost. Individualni proizvodi iz vlastite proizvodnje tvrtke kaiserkraft.

Zamislite.

Dovršavamo posao.

Po mjeri ili za masovno tržište, vlastita proizvodnja tvrtke kaiserkraft stvara proizvode koji savršeno odgovaraju Vašim potrebama – bojom, oblikom i apsolutno vrhunskom kvalitetom Made in Germany.

Kako to uspijevamo? Uz kvalificirane stručnjake koji vrlo pažljivo slušaju Vaše želje. I još pažljivije rade kada te želje postaju stvarnost u proizvodnji. Što god trebate, mi ćemo ostvariti.

Logotip EUROKRAFTpro
Zavarivači i lakireri na zadatku
Kalendarski listić 1954
Stručnost u pogledu razvoja i proizvodnje od 1954. godine
Karta Njemačke
Vrhunska kvaliteta Made in Germany
Simbol listova
Održivi proizvodi i procesi

Od početka do kraja.

 • Savjetovanje i razvoj
  Važan sastavni dio našeg uspjeha pažljivo je slušanje. Samo tako mogu nastati impresivni proizvodi.
 • Individualizacija
  Vaše mogućnosti individualizacije proizvoda gotovo su neograničene: boja, oblik, dimenzije, dodaci. Što ćete odabrati?
 • Boja
  Biti individualan za nas znači i usklađenost boja. Svojim praškastim lakiranjem možemo ispuniti gotovo svaku želju kada je riječ o boji.
 • Osiguranje kvalitete
  Kako bi kvaliteta ostala na visokoj razini, uvijek pažljivo pazimo na proizvodnju. Pokazat ćemo Vam na koji način.
 • EUROKRAFT
  Proizvodi za vlastitu marku EUROKRAFT tvrtke kaiserkraft stvoreni su u našoj vlastitoj proizvodnji. Predstavljamo vam dva izvrsna proizvoda.
 • Održivost
  Održivost je tema koja nam je iznimno važna. Saznajte više o našoj filozofiji i što smo sve do sada postigli.
 • Certifikati
  Svoje proizvode i procese redovito provjeravamo i certificiramo. Pripremili smo vam popis svih certifikata.

Ostvarite ideje.

Od zahtjeva do 3D modela.

Već imate točnu predodžbu i samo trebate nekoga da je ostvari? Ili imate tek prve, nejasne ideje i tražite partnera koji će napraviti detaljan plan. U svakom slučaju, naši će Vam dizajneri nacrtati Vaše zahtjeve koristeći najmoderniji softver.

Dva muškarca zajedno projektiraju.

Kvaliteta započinje slušanjem.

Projektirani proizvod na zaslonu.

Kako se proizvod može dodatno optimizirati? Koliko je zahtjevna prilagodba? Koliko traje izrada željenih modela? Kako biste na kraju dobili proizvod kojim ćete biti 100 % zadovoljni, pažljivo pratimo svaku fazu projektiranja i proizvodnog procesa. A kako bismo spriječili gubitak informacija, na raspolaganju Vam je osoba za kontakt. Usput: gotove proizvode ne morate dugo čekati. Zahvaljujući veličini serije i kratkom vremenu isporuke.

Jedinstveni poput otiska prsta.

Proizvodi koji pristaju Vašim zahtjevima.

Zamislite što god želite. Proizvodimo, lakiramo i modificiramo proizvode tako da 100 % odgovaraju Vašim zahtjevima. Nije bitno je li riječ o pojedinačnom proizvodu ili serijskoj proizvodnji. Vi poželite, mi ostvarujemo.

864

Mogućnosti kombiniranja s proizvodom EUROKRAFTpro Premium kolica za prijevoz vreća GO.

Modularna kolica za prijevoz vreća GO robne marke EUROKRAFTpro

Posebno je kod nas standard.

Lepeza boja RAL

Posebne boje

Želite da se Vaši novi proizvodi marke EUROKRAFTpro ističu kvalitetom, ali se bojom neprimjetno uklapaju u Vaše poduzeće? Nema problema: nudimo Vam gotovo sve RAL boje. Koju ćete odabrati?

Opcionalna dužina montažnih kolica

Posebne dimenzije

Želite postojeći proizvod prilagoditi svojim potrebama? Treba li Vam veći, manji ili uz nekoliko dodataka? Gotovo sve Vaše želje mogu se ostvariti.

Pojedinačna izrada u modelu 3D

Posebni modeli

Ako ne pronađete odgovarajući proizvod u našoj ponudi, mi ćemo ga jednostavno razviti. Dizajniramo i izrađujemo proizvode od samog početka. Individualniji su samo otisci prstiju.

Pokažite boje.

Kako bi proizvodi savršeno odgovarali Vašem poduzeću.

Želite da Vaši novi proizvodi pružaju jedinstvenu sliku? Nije bitno o kojoj je boji riječ: naše praškasto lakiranje daje svim proizvodima odgovarajuću željenu boju. Pritom možete odabrati RAL boju koja najbolje pristaje. Vaše je poduzeće šareno? Ni to nije problem: boja se može promijeniti unutar 10 minuta. Ne može fleksibilnije.

Proizvodi se praškasto lakiraju u plavoj boji

Naša omiljena boja: zelena.

Dijelovi proizvoda praškasto lakirani u žutoj boji

Čak i kada govorimo o lakiranju, održivost nam je iznimno važna. Provjeravamo i optimiziramo svoje postupke jednako kao i resurse kojima se koristimo. Stoga ne upotrebljavamo mokro lakiranje, već se oslanjamo na praškasti premaz. Prednost: prašak ne sadrži otapala te je ekološki prihvatljiviji od mokrog laka. Osim toga, boja se peče na niskim temperaturama, pa se tako štedi dragocjena energija.

190 °C

Toliko je niska temperatura tijekom pečenja boje. To pridonosi uštedi energije u usporedbi s uobičajenim postupkom pečenja.

Dobro nije dovoljno dobro.

Tako jamčimo vrhunsku kvalitetu

Uvijek može biti bolje. Kako bismo to postigli, koristimo se kontinuiranim procesom poboljšavanja – važan element na našem putu prema boljim održivim proizvodima i optimiziranom postupku proizvodnje.

Kako bi naše inovacije marke EUROKRAFTpro mogle držati korak sa zahtjevima serijske proizvodnje, najprije se moraju dokazati tijekom strogih provjera. Rezultati se dokumentiraju u ispitnim izvješćima o početnom pregledu uzoraka koja služe kao osnova za dodatne optimizacije.

Ništa ne prepuštamo slučaju.

Dnevno proizvedemo do tisuću proizvoda i za svaki nam je proizvod kvaliteta iznimno važna. Međutim, i nakon proizvodnje sve pažljivo pratimo: je li obrada kvalitetna, odgovara li boja, jesu li dimenzije točne? Pritom ništa ne prepuštamo slučaju, već se oslanjamo na smjernice sustava za upravljanje kvalitetom uz certifikat TÜV SÜD (ISO 9001).

Proizvod Takktor iz vlastite proizvodnje
EUROKRAFTpro e-modul NEO

Svestrani talent.

Otkrijte inovativni EUROKRAFTpro e-modul NEO. Električni pogon za lakši prijenos tereta. Primjerice na našim e-kolicima s platformom EUROKRAFTpro.

Rado ćemo mu dopustiti da vuče.

EUROKRAFTpro vrhunsko električno vozilo za vuču TAKKTOR.

Proizvod koji savršeno ujedinjuje ergonomiju i sigurnost na radu. TAKKTOR Vam pomaže pri sigurnom transportu teških tereta od točke A do točke B. To za Vas znači manje umaranje i veću sigurnost u radnoj svakodnevici. Dobio je i nagradu. TAKKTOR T 2000 osvojio je drugo mjesto na dodjeli nagrada Best of Industry Award 2019. u kategoriji sigurnosti na radu. Ako trebate nešto novo na skladištu, s proizvodom TAKKTOR nećete pogriješiti.

Mi to shvaćamo ozbiljno.

Pregled naših certifikata.

Tri certifikata jedan uz drugi

Izvanredna održivost.

Promoviramo održivost na našoj lokaciji u Haanu. Zahvaljujući prenamjeni hale za zavarivanje u inteligentni sustav osvjetljenja godišnje štedimo do 81 % električne energije. Nismo mi jedini koji to smatramo izvanrednim.

Klimatski neutralni proizvodi.

Emisije CO2, koje nastaju tijekom proizvodnje velikog dijela naših proizvoda, kompenziraju se ulaganjem u certifikate za smanjivanje najmanje jednake količine iz registriranih projekata za zaštitu klime.

Sustavno upravljanje kvalitetom.

Za područja primjene kao što su razvoj, proizvodnja i prodaja opreme za transport i skladište ispunjavamo zahtjeve norme za upravljanje kvalitetom ISO 9001:2015.

Proizvodi koji mogu puno izdržati: EUROKRAFT.

Već više od 75 godina činimo sve kako bismo opremili vaše poduzeće. Naše stručno znanje i iskustvo, osjećaj za kvalitetu i strast za opremanje ureda i pogona – sve se povezuje u našoj vlastitoj marki EUROKRAFT. Tako nastaju proizvodi koji mogu sve izdržati: opterećenja radne svakodnevice, kao i vaše zahtjeve.
A šećer na kraju: uz EUROKRAFT možete birati između povoljnih modela u kvaliteti marke i vrhunskih Premium modela koji Vam nude više. Uvijek je sigurno: jamstvo koje s tri i najmanje deset godina nadmašuje zakonske minimalne zahtjeve.

Logotip Eurokraft pro

activeGREEN: naša oznaka održivih proizvoda.

Stoga kontinuirano stvaramo naš asortiman održivih proizvoda i označavamo ih oznakom activeGREEN. Uz pomoć najnovijih tehnologija, postupaka i kompenzacijskih projekata brinemo o tome da naš CO2 otisak bude što manji. Pa možda čak i da uskoro nestane.

Vlastita proizvodnja kod tvrtke {cms.var.company_name} 701
Vlastita proizvodnja kod tvrtke {cms.var.company_name} mg$

Kontaktirajte nas!

Za Vaša pitanja besplatno Vam stojimo na raspolaganju.