Kolica s platformom

Paketi, gomile dokumenata, teški tereti i strojevi − tko kod Vas transportira ove stvari? Nadamo se da transportna kolica kaiserkraft. Ako to nije slučaj, sada je krajnje vrijeme da nabavite ovo fleksibilno i stabilno transportno pomagalo. Za najteže su Vam primjere na raspolaganju transportna kolica i s električnim modulom.

U kategoriji Kolica s platformom nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek, eurokraft basic, HelgeNyberg, MATADOR, PRESTAR, B.PRO.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 138

Transportna kolica – pokretna i svestranaVaša nova kolica moraju biti uska i pokretna? Ili radije snažna? Kod nas ćete dobiti obje vrste transportnih kolica, ovisno o tome želite li transportirati dokumente ili spremnike i bačve. Koje još razlike postoje, otkrit ćemo Vam ovdje.Gdje možete upotrijebiti kolica s platformomKao jednostavna kombinacija platforme, kotača i drške za guranje transportna su kolica svestrano upotrebljiva, bilo u skladištu, u proizvodnim zgradama ili u upravi. Ona su omiljena i zbog svoje pokretnosti. Zahvaljujući zglobnim kotačima s kugličnim ležajevima kolicima s platformom tvrtke kaiserkraft može se savršeno manevrirati uskim prolazima te se kolica mogu okretati na mjestu.Lagana ili teška, sklopiva, sa stranicama – savjeti za odabirTražite transportna kolica za transport dokumenata u uredu? Onda Vam preporučujemo male i lagane modele od aluminija. Sklopive drške za guranje i kotači smanjuju potreban prostor kod skladištenja. Jednostavno ih preklopite, stavite iza vrata i to je to.Vaša nova kolica trebaju se koristiti u skladištu i transportirati teške kutije za slaganje i komponente? Naša kolica s platformom za teške terete mogu podnijeti više od jedne tone težine. Idealna za komisioniranje su kolica za kupovinu s dvije razine, gornjom za lagane predmete i donjom za one teže. S njima biste također mogli otići u kupovinu, ali je možda bolje da upotrijebite kolica koja su tamo stavljena na raspolaganje.Kako lagani predmeti ne bi ispali s kolica, kod nas ćete također dobiti transportna kolica sa stranicama, i to po želji s dvije, tri ili čak četiri stranice. Tako će transportirana roba ostati zaštićena na kolicima. Ne da Vam se vući? Kolicima s platformom i električnim modulom možete udobno upravljati putem daljinskog upravljača bez ikakvog napora.Puna guma ili ipak zrak? Razlike među kotačimaOvakva su transportna kolica cijeli dan na nogama, pardon, kotačima. Ovdje pravi kotači igraju najvažniju ulogu. Kotači od pune gume pravi su svestrani proizvod koji jamči dobro kretanje i na zahtjevnim podovima. Za razliku od njih pneumatski kotači imaju jasnu prednost u pogledu amortizacije. Time se osigurava dodatna zaštita osjetljive robe. Također dostupni: kotači od izrazito otpornog poliuretana i poliamida.Korisni dodatak je dvostruka blokada. Kolica su zahvaljujući njoj osigurana od kotrljanja u svim stranama.Imate li još posebnih želja?Najbolje je da nam ih priopćite. Mi u tvrtki kaiserkraft specijalizirani smo za individualna rješenja za maksimalnu učinkovitost. To se ne odnosi samo na transportne uređaje i kolica nego i na brojne druge proizvode za opremanje Vašeg pogona.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Vage za pisma | Mokra ljepljiva traka | Kolica za palete | Kanistri | Kotači transportnih uređaja | Transportni kovčezi | Podvozja magnetoplan