0800 - 68 00       servis@kaiserkraft.hr

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina konstrukcije
Širina
Širina vilice
Područje podizanja
Nosivost
Izvedba stupa za podizanje
Dužina
Dužina vilica
Prikaži više
 

Viličari s rudom

Osobe koje lebde negdje u visini ne želi nitko. Ali naprave za podizanje poput viličara s rudom, ručnih viličara ili viličara sa širokim tragom želi svatko. Za premještanje unutar pogona, skladištenje i transport, viličari su danas postali neizostavni. Zato Vam nudimo viličare različitih izvedbi, ali uvijek u najboljoj, tehnički besprijekornoj kvaliteti.
Pronađeno je 21 proizvoda
| | |
Pronađeno je 21 proizvoda

Viličari s rudom: slobodno se pouzdajte u ove podizače teretaIako je trening snage dobar za tijelo, dizanje utega u skladištu i pogonu ipak biste možda trebali prepustiti suvremenim podiznim uređajima i uređajima za dizanje. Naši viličari s rudom primjenjuju se na svim mjestima koja su preuska za velike strojeve. I zbog drugih će razloga naš asortiman savršeno upotpuniti fleksibilnu skladišnu logistiku koja Vašim djelatnicima olakšava rad.Po čemu se razlikuju različite vrste viličara?Osim klasičnog viličara s podiznim stupom i vozačevom kabinom postoje brojne vrste viličara s rudom koje su, iako s manjom motorizacijom, ipak uvelike fleksibilnije. Stoga se u svojem standardnom asortimanu usredotočujemo na ove vrste:  • Električni paletni viličari snažna su nadogradnja klasičnog viličara i stoga su također prikladni za duže transportne staze u pogonu.

  • Ručni viličari povoljni su, ručni pomoćnici posebno tijekom utovara u i istovara iz teretnih vozila. Iako je njihova nosivost manja, oni su okretni, s malom potrebom za održavanjem i fleksibilno primjenjivi.

  • Viličari s visokim podizajem svoj naziv mogu zahvaliti visinama podizanja koje su velike za ovu klasu uređaja, a koje u našem asortimanu mogu iznositi do tri metra. Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama ove ćete viličare moći upotrebljavati i u vrlo uskim redovima između regala.

  • Viličari sa širokim tragom idealni su za precizno rukovanje osjetljivom robom na paletama. Oni se postavljaju oko palete s pomoću potpornih nogu i posjeduju vilice s mogućnošću namještanja širine za siguran poprečni prihvat.

  • K tomu su (električni) viličari s rudom alternativa klasičnom viličaru kojom se ostvaruje ušteda prostora i kojom se može rukovati na rudu te koji ispunjavaju Vaše zahtjeve svojom posebno kompaktnom konstrukcijom i različitim područjima podizanja. Rukovanje njima praktično je i sigurno.


Postoji li tijekom rukovanja viličarima s rudom opasnost od prevrtanja?Svaki model koji želi dobiti certifikat TÜV i dospjeti u prodaju mora sadržavati brojne sigurnosne elemente. Dio njih, primjerice, su posebna konstrukcija koja je usklađena na najveće visine podizanja i s njome povezano dopušteno opterećenje. Ako se viličarima s rudom koristite u skladu s propisima, neće postojati opasnost od prevrtanja.Koje ulje trebam upotrebljavati za koji viličar s visokim podizajem?Kako biste uvijek osigurali pravilno funkcioniranje viličara s visokim podizajem, upotrebljavajte hidraulička ulja u skladu s normom DIN 51524. Ova se ulja razlikuju po svojem temperaturnom području te bi trebala biti precizno usklađena s dotičnim radnim okruženjem.Rado Vam na upit na raspolaganje možemo staviti posebne viličare koji su, primjerice, također prikladni za mrežaste kontejnere ili koji sadrže mjesto za vozača. Slobodno nam se obratite u pogledu svih pitanja i želja.

ŽELITE PRIKAZ OPTIMIRAN ZA MOBILNE UREĐAJE?

Internetska trgovina KAISER+KRAFT sada je dostupna i u mobilnoj verziji koja se za Vas neprestano razvija.
Isprobajte mobilnu verziju
Usporedba proizvoda