Prometna zrcala, sigurnosna zrcala

Bolja preglednost, veća sigurnost: prometna i sigurnosna zrcala osiguravaju bolju vidljivost na prometnim putovima, u tvorničkim krugovima i u pogonskim halama. Tako možete spriječiti nezgode. Otkrijte prometna i sigurnosna zrcala različitih izvedbi kod tvrtke kaiserkraft – od konveksnih zrcala preko panoramskih zrcala pa sve do industrijskih zrcala.

U kategoriji Prometna zrcala, sigurnosna zrcala nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Vialux, eurokraft pro.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 44

Prometna zrcala – za veću sigurnost na prometnim putovimaNa nepreglednim izlazima ili područjima pogona često se na prvi pogled ne može prepoznati je li prolaz slobodan. Rješenje: prometna zrcala mogu poboljšati vidljivost jer daju odraz opasnih mjesta.Prometna zrcala prepoznat ćete po tipičnoj crveno-bijeloj sigurnosnoj oznaci, tzv. »upozoravajućem rubu«. On ima dvije funkcije: pobuđuje pozornost i pojašnjava da se radi o zrcalu koje prikazuje okoliš na izobličen način. Taj prikaz varira ovisno o proizvodu:  • Ovisno o veličini i obliku prometnih zrcala prikazuje se područje različite veličine. Dakle, prije odabira razmislite koliko je veliko područje koje treba prikazati. Naš savjet: odaberite što veće zrcalo radi bolje vidljivosti.


  • Točno mjesto montaže i usmjerenje prometnog zrcala ovise o udaljenosti promatranja (ovisno o veličini i obliku). Ako je točka promatranja viša, u zrcalu ćete u svakom trenutku nešto vidjeti, ali će optički prikaz biti manji.


Prometna zrcala optimizirana za univerzalnu unutarnju i vanjsku primjenu izrađena su od nelomljivog akrilnog stakla otpornog na udarce, nehrđajućeg čelika ili sekurita te su zahvaljujući posebnom držaču osigurana od vjetrova orkanske jačine (certificirana su za opterećenje vjetrom). Termoaktivni materijali zimi štite od zamagljivanja i zaleđenja.Koja pravila vrijede za upotrebu prometnih i sigurnosnih zrcala?Tehničkih pravila za radna mjesta (ASR) definiraju da su sigurnosna zrcala i zrcala za promatranje dio opreme za sigurne prometne putove – osobito na nepreglednim križanjima i ulazima na glavnu cestu. Međutim, smjernica ASR također jasno kaže da sama sigurnosna zrcala nisu dovoljna. Dodatni elementi za ograđivanje i oznake potrebni su uvijek kako bi se upozorilo na potencijalne opasnosti i nezgode u nekom području.Ostala sigurnosna zrcala u asortimanu tvrtke kaiserkraftOsim prometnih i cestovnih zrcala kod tvrtke kaiserkraft ćete pronaći brojne druge modele koji povećavaju sigurnost u najrazličitijim situacijama i područjima:  • Manja kontrolna zrcala s malim izbočenjem za bolji nadzor pokretnih traka, strojeva ili komora

  • Zrcala s učinkom povećanja za kontrolu proizvodnih linija

  • Panoramska zrcala za stropnu ili zidnu montažu za pregled područja i do 360 stupnjeva

  • Širokokutna ili konveksna zrcala za oko sokolovo bez iskrivljavanja u različitim radnim područjima

  • Univerzalna zrcala s laganim izbočenjem za veće površine


Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Držači za alat | Kutije za alat | Rezači s valjkom | Spremnici za otpad i pepeljare Justrite | Stalci za bicikle EUROKRAFT