0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Visina
 

Stojeći pultovi

Duboko udahnite. Usredotočite se. I idemo! Svaki govor, svako izlaganje je mali izazov koji treba svladati. Dobro je kada se pritom možete osloniti na naše stojeće pultove i govorničke pultove. Zahvaljujući mogućnosti namještanja visine, velikim površinama za odlaganje i dr. sljedeća konferencija ili prezentacija zajamčeno će biti puni uspjeh.
Pronađeno je 6 proizvoda
| | |
MAUL - Stojeći pult, ergonomski
ŠxD 600 x 520 mm, s mogućnošću namještanja visine
Neto
od 2.495,- kn
MAUL - Stolni pult, ergonomski
ŠxD 600 x 520 mm, s mogućnošću namještanja visine
Neto
od 1.435,- kn
Neto
od 1.260,- kn
Govornički pult, 2 police
prednja stijenka od čeličnog lima
Neto
2.055,- kn
Govornički pult, 2 police
prednja stijenka od tkanine
Neto
1.890,- kn
Neto
1.460,- kn
Pronađeno je 6 proizvoda
Stojeći pultovi za prezentiranje i moderiranje
Tko želi održati govor brzo će uvidjeti koliko su za primjereno predavanje važni prikladni stojeći pultovi, govornički pultovi ili prezentacijske ploče. Za prezentiranje i informiranje u različitim kontekstima u internetskoj trgovini imamo stojeće pultove koji impresioniraju svojim atraktivnim izgledom i svestranom upotrjebljivošću. Stojeći pultovi s mogućnošću namještanja visine mogu se fleksibilno prilagoditi osobnoj visini. Integrirana svjetla pomažu pri nepogrješivom čitanju rukopisa, čak i u prostorijama s lošom rasvjetom. Pultovi su pri tome dostupni s različitim nagibima površine za odlaganje. Na pojedinim se pultovima nagib može i namještati. Bilo za razgovore s djelatnicima, javne priredbe ili dogovore s klijentima: uz primjeren prezentacijski materijal uspješni će Vam nastupi pred velikom ili malom publikom biti puno lakši. Zato preporučujemo i uporabu prezentacijskih ploča, projektora i drugih pomagala. Na zatvorenu prednju stranu govorničkog pulta k tomu se po potrebi mogu staviti logotip tvrtke, geslo priredbe ili druge informacije. Ako pult ima okretne kotače i mobilan je, brzo se i jednostavno može postaviti na razna mjesta u prostoriji.

Stojeći pultovi i govornički pultovi za različite prigode
Stojeći pultovi mogu imati važnu funkciju i na sastancima s medijima, konferencijama ili u području za primanje u poduzeću. Ovisno o prigodi pri tome se preporučuju pultovi s konstrukcijama propusnima za svjetlo ili sa zatvorenim prednjim dijelom. Stilskim usklađivanjem govorničkih pultova i pojedinih prostorija osigurava se skladan cjelokupni dojam. Informirajte se u bogatom asortimanu tvrtke KAISER+KRAFT o različitim raspoloživim stojećim pultovima i odaberite govorničke pultove koji će Vaše poduzeće izvrsno predstaviti upravo na onaj način na koji Vi želite.
Usporedba proizvoda