HANNA

Hanna: tako jednostavno, a tako dobro!
Fleksibilnije ne može biti: visoko kvalitetnim sistemskim namještajem iz naše serije namještaja Hanna svoj ćete ured opremiti upravo onako kako to želite.

Vaši filtri
Vrsta proizvoda
Održivost
Visina [mm]
540
540
1133
1133
-
Relevantno
Količina proizvoda: 17
Manje je više: pouzdajte se u seriju Hanna!
Stalo Vam je do važnih stvari? Tada je naša serija uredskog namještaja Hanna pravo rješenje za Vas. Kao što je nekoć rekao njemački arhitekt Heinrich Tessenow: »Ono što je jednostavno nije uvijek najbolje. Ali najbolje stvari uvijek su jednostavne.« U skladu s time serija Hanna izvana djeluje jednostavno, profinjeno, staloženo – i stoga nudi savršen uredski namještaj za minimaliste i estete. Ne dajte da Vas njezin dojam jednostavnosti zavara. Zahvaljujući detaljno promišljenim funkcijama i gomilom različitih izvedbi, serija Hanna nudi Vam puno više … Samo što to neće razglasiti na sva zvona. Kao što znamo: manje je više!

Hanna – jednostavno dobra.
As u rukavu serije Hanna zasigurno je njezina fleksibilnost: svi pisaći stolovi mogu se proširiti pomoću dogradnih stolova i elemenata za povezivanje u kompleksan uredski namještaj. Bez obzira je li riječ o grupnom radnom mjestu ili prostoriji za razgovor, zahvaljujući sustavu elemenata za povezivanje zajamčeno je stabilno povezivanje elemenata stola. A kombinacije su unatoč tome tako fleksibilne da se prema potrebi mogu sastaviti ili rastaviti u svega nekoliko minuta. Serija Hanna također se može pohvaliti svojim pametnim rješenjima: krilna vrata njezinih ormara primjerice su opremljena izrazito velikim kutom otvaranja od 110 stupnjeva kako biste sasvim jednostavno mogli doseći sav potreban materijal u ormaru. Ah da, serija Hanna također je osviještena: ona je odlikovana oznakom Plavi anđeo, kojom se nagrađuju proizvodi s niskom emisijom štetnih tvari te koji čuvaju zdravlje. Dakle, Hanna, nemoj biti tako sramežljiva: ti si jednostavno super!