Marka
+
Broj razina
+
Dužina platforme
+

Kolica s policama

Više reda, više mjesta, više preglednosti − na do pet razina. Ovdje ne govorimo o Vašoj novoj nastambi već o Vašim novim kolicima s policama. Na primjer za radionicu. Kako što to čine prostrani stanovi, i ovi pokretni pomagači nude sve za individualnu potrebu u raznim veličinama, izvedbama i stupnjevima nosivosti.

U kategoriji Kolica s policama nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, HelgeNyberg, EUROKRAFTpro, Treston, QUIPO.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 111
Prikaz:
Kolica s policama kao transportna pomagala
Kolica s policama i stolna kolica za sve Vaše individualne zahtjeve pronaći ćete online. Naš asortiman sadrži golemu ponudu stolnih kolica i kolica s policama za univerzalne mogućnosti primjene u radnoj svakodnevici. Odabir seže od jednostavnih stolnih kolica za ured sve do opteretivih kolica s policama za industriju i obrt. Zahvaljujući brojnim veličinama, izvedbama i stupnjevima opterećenja ovdje ćete pronaći optimalna transportna pomagala za Vaše poduzeće. Predmete možete odlagati i transportirati na nekoliko razina. Fleksibilno opteretivi transportni uređaji u nekim su pogonima čak i u stalnoj uporabi.

Kolica s policama za red u skladištu i industriji
S pravim će transportnim uređajima i kolicima posao protjecati jednostavnije. Kod kolica s policama i stolnih kolica nudi se vrhunska kvaliteta uz nepobjedivu cijenu, što se dakako odnosi i na sve ostale proizvode u našoj online trgovini. Transportni uređaji izrađuju se od opteretivih i visokokvalitetnih materijala, koji omogućuju i transport velikih tereta bez poteškoća. Zahvaljujući njihovoj iznimnoj funkcionalnosti, stolna kolica i kolica s policama mogu se upotrijebiti praktički bilo gdje te predstavljaju unaprjeđenje radne svakodnevice. Za fleksibilan se rad kod pojedinih kolica s policama police mogu proizvoljno vaditi kako biste imali upravo onoliko mjesta koliko Vam je trenutačno potrebno. Tako se ostvaruje golema ušteda vremena jer će se izbjeći postupak zamjene kolica za transport. Samo je potrebno ukloniti ili dodati željene ploče. No i stolna su kolica koncipirana vrlo funkcionalno. Ona praktički ne zauzimaju prostor te se mogu sklopiti u nekoliko jednostavnih poteza radi kompaktnog skladištenja. S pravim transportnim pomagalom tvrtke KAISER+KRAFT tako se može uštedjeti i puno mjesta i prostora, što je itekako važno u suvremenome radnom svijetu.