Kolica s policama

Više reda, više mjesta, više preglednosti − na do pet razina. Ovdje ne govorimo o Vašoj novoj nastambi već o Vašim novim kolicima s policama. Na primjer za radionicu. Kako što to čine prostrani stanovi, i ovi pokretni pomagači nude sve za individualnu potrebu u raznim veličinama, izvedbama i stupnjevima nosivosti.

U kategoriji Kolica s policama nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Kongamek, eurokraft pro, HelgeNyberg, Treston, Gmöhling, eurokraft basic, KS Tools.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 93

Kolica s policama: neizostavni svestrani talenti na svim razinamaUčinkovitost rada povećava se s kvalitetom svih uključenih dionika. S našim kolicima s policama tvrtka kaiserkraft pomaže Vama i Vašim djelatnicima da svaki dan pružite – i izvučete ono najbolje. Ako je riječ o mobilnosti transportirane robe bilo koje vrste, razliku čine sitnice. Bilo kolica za posluživanje, montažna kolica ili varijabilna regalna kolica: svaki je detalj važan kada je riječ o tome da se rad olakša i da se procesi ubrzaju. A pritom treba uvijek imati u vidu sigurnost.Oblik slijedi funkciju: kolica s policama koncipirana za odgovarajuće područje primjeneSvrha opravdava konstrukciju. Kod komisioniranja se transportirana roba može jednostavno pomicati na vodoravnim, glatkim regalnim policama. S obzirom na to da se mogu pojedinačno vaditi i pričvrstiti na željenu visinu, one se mogu varijabilno prilagoditi veličini, primjerice kutija i paketa. Ako su regalne police pričvršćene ukoso, one omogućavaju bolji pregled i olakšavaju pristup otvorenim spremnicima malih dijelova. A ako nešto ispadne: uzdignuti čelični rub služi kao zaštita od ispadanja.Tražite mrežasta kolica za upotrebu u proizvodnji? Pomoćna montažna kolica objedinjuju mobilnost te stabilnost i strukturu. Praškasto lakirana čelična konstrukcija može izdržati veliku količinu predmeta, a na policama u obliku korita s uzdignutim rubom smije se otkotrljati i boca ulja za podmazivanje. I sami vidite da su zahtjevi toliko različiti kao i mogućnosti primjene. A takve su i izvedbe naših kolica s policama.Bilo za transport laganih ili teških predmeta – jednostavno rukovanje je sigurnoKolica s policama svestrani su borci koje svako poduzeće treba. Idealna su za komisioniranje, praktična za međuskladištenje i kao stvorena za siguran transport robe. I to od konstrukcijskih elemenata pa sve do uredskog materijala. Okretni kotači s dvostrukom blokadom i fiksni kotači jamče jednostavno manevriranje čak i kada imate posla s teretom od 250 kg. A montaža kolica isporučenih u rastavljenom stanju ne predstavlja nikakav problem. Za bolji vizualni dojam svoja kolica s policama možete dobiti uz malu nadoplatu u željenoj RAL boji. Dakle, koji Vam model najviše odgovara? Obratite nam se, pomoći ćemo Vam.Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Kolica za prijevoz vreća | Aluminijske transportne kutije | Sklopive kartonske kutije | Pomagala za podizanje | Navozni klinovi | Vage za pisma | Servisna kolica EUROKRAFTpro | Podvozja magnetoplan