Marka
+
Visina [mm]
+
260
260
1970
1970
-
Širina [mm]
+
310
310
908
908
-

Radna kolica za alat

Za nepraktične ili teške ili glomazne ili predugačke predmete postoje inteligentna radna kolica za alat. Ona ne olakšavaju samo rad u pogonu već štite i živčani sustav te leđa, kosti i zglobove svih djelatnika.

U kategoriji Radna kolica za alat nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EUROKRAFTpro, Kongamek, QUIPO, Vetter, Bohle.

Najprodavanije
Količina proizvoda: 37
Prikaz:
Radna kolica za alat
S radnim kolicima za alat potrebne se komponente transportiraju s lakoćom. U područjima proizvodnje i radionice poduzeća transportni uređaji i kolica predstavljaju golemo olakšanje radnog procesa. Ova radna kolica za alat primjerice omogućuju brz i siguran transport komponenti za ploču. Transportna kolica za ploče i regali za ploče fleksibilno su primjenjivi jer se pojedini cijevni lukovi s različitim dimenzijama mogu montirati po potrebi. Tako je moguć istovremeni transport ploča različitih dimenzija u do šest pretinaca – čime se ostvaruje ušteda vremena zbog manjeg broja radnih koraka. Pojedina su kolica k tomu dostupna u gotovo svakoj RAL boji (npr. ova EUROKRAFT transportna kolica za ploče). Radna kolica za alat za transport ploča jednostavno se pomiču zahvaljujući okretnim kotačima te se jednostavno blokiraju pomoću dvostruke blokade. Praškasto lakiranje i površine otporne na ogrebotine jamče dugačak vijek trajanja i visok stupanj otpornosti. No posebno za transport većih radnih dijelova prikladne su i duže izvedbe kolica s čvrstim dogradnim cijevnim lukovima. Nagnute površine za odlaganje i visoka nosivost do 750 kg idealne su za prihvat ploča većih dimenzija. Kod obrade staklenih dijelova potrebna su radna kolica za alat koja transportiraju praktično i brzo. Kod ovih posebnih transportnih kolica za stakla posebna će se pozornost obratiti zaštiti rubova i površina za postavljanje. Pri tome će gumeni profili brinuti za sigurno prekrivanje tvrdih rubova. Prednost kod ovih radnih kolica za alat također su nagnute površine za odlaganje koje učinkovito sprječavaju prevrtanje stakala prema van. Istovremeno je moguće bez poteškoća svladati i nosivosti do 500 kg.

Posebna radna kolica za alat za dodatna područja primjene
Roba koju je potrebno pomicati u radionici može biti izvedena u raznim dimenzijama. Pri tome postupku također su potrebna dobro osmišljena i profesionalna rješenja. Regalna kolica s nosivim krakovima primjerice raspolažu praktičnim regalnim policama, u kojima se svi dijelovi, od naplataka do kutije za alat, mogu jednostavno transportirati i sigurno čuvati. Fleksibilne modularne konstrukcije omogućuju realiziranje dimenzija pretinaca prema vlastitim željama. Zahvaljujući namjestivim nosivim krakovima itekako su prikladna i za glomaznije predmete. Smislene alternative klasičnim radnim kolicima za alat predstavljaju i pomični držači za ploče te transportna kolica, koja zaokružuju cjelokupni asortiman. Što god željeli pomicati – kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete odgovarajuća radna kolica za alat profesionalne kvalitete.