Prikolice, prikolice za teške terete

Tražite prikolicu s kojom sami možete transportirati teške terete? Pronašli ste je. Za svaki zadatak transporta nudimo Vam odgovarajuće rješenje − za brojne različite terete i dimenzije tereta.

U kategoriji Prikolice, prikolice za teške terete nudimo Vam proizvode sljedećih marki: eurokraft pro, Kongamek.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 38

Prikolice i prikolice za teške terete: vučna sila za transport teretaAko Vam obiteljski automobil nije dovoljno velik za prtljagu za godišnji odmor, uzet ćete prikolicu. A što kad je teret pretežak za viličara ili podizna kolica? Isto tako. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete velik izbor prikolica za uspješno transportiranje velikih i teških tereta.Koje ćete prikolice pronaći kod nas?Naše se prikolice u načelu mogu podijeliti u dvije kategorije:  • Vučne prikolice

  • Prikolice za teške terete


Osnovno po čemu se razlikuju je nosivost. Prikolicom za teške terete može se transportirati i do 50 tona.Osim toga kod nas ćete dobiti prikolice s upravljanjem okretnom pločom i zglobnom osovinom, manjom ili većom utovarnom površinom i različitim kotačima. Uz to Vašu ćemo prikolicu po želji isporučiti i sa stijenkama, kočnicom i drugom dodatnom opremom. Klinovi za podmetanje spriječit će pomicanje.Kako ćete pronaći savršenu prikolicu za svoje potrebe?Tako da se pitate za što ćete prikolicu koristiti:  • Koliko je velik i težak teret koji želite transportirati?

  • Po kakvoj će podlozi prikolica voziti?

  • Na koje će vozilo biti priključena?


Za velike Vam je terete potrebna prikolica za velike terete s velikom nosivošću, osjetljivu ćete robu zaštititi kotačima od pune gume, a u skučenom ćete prostoru imati vrlo mali krug zakretanja.Trebate prikolicu skrojenu točno prema Vašim potrebama? Nema problema. Jednostavno nam se obratite. Kod tvrtke kaiserkraft dobit ćete specijalne izvedbe gotovo za svaku potrebu.Za što su prikladne prikolice i prikolice za teške terete?Prije nego nastavimo: za godišnji odmor nisu. Ali zato su to pravi svestrani talenti kad treba terete u pogonu premjestiti s jednog mjesta na drugo. Bilo da se radi o kontejnerima, strojevima ili kutijama, na našim prikolicama ima mjesta za puno stvari. Prikolicu jednostavno spojite na vozilo za vuču ili viličar i krenite.Jedna vam nije dovoljna? Onda ih spojite više jednu iza druge. To je idealno i kad teret istovarujete na različitim mjestima. Čak i kratke dionice na cesti ne predstavljaju nikakav problem. Za taj ćete slučaj kod nas dobiti pakete za cestovnu vožnju kojima ćete svoju prikolicu pripremiti za javni promet.Još nekoliko savjeta za krajU mirnoći je snaga. To vrijedi i za vožnju s prikolicom. Ako s prikolicom vozite brže od 6 km/h, navedena se nosivost, a time i sigurnost, smanjuju. Zato je bolje da malo smanjite gas i pripazite na dovoljno osiguranje tereta, primjerice zateznim pojasevima ili zateznim mrežama.Oboje ćete pronaći u našoj trgovini, baš kao i velik izbor transportnih uređaja i dodatne opreme, od viličara pa sve do paleta.