Klima-uređaji

Savršena ravnoteža. Uz klima-uređaje tvrtke kaiserkraft na radnom ćete mjestu u svako godišnje doba imati pravu temperaturu.

Klima-uređaji – uvijek prava temperaturaPretoplo, prehladno, presuho? U svakoj se situaciji pobrinite za optimalnu radnu klimu. Unutra ili vani, ljeti ili zimi, naši su klima-uređaji višestruko primjenjivi.
Za što trebate klima-uređaje?Više je razloga za to da uložite u klima-uređaje:  • Kad u uredu vladaju pustinjske temperature ili Vam se na gradilištu smrzava dah, motivacija za rad i učinkovitost padaju brzo. Naravno, isto vrijedi i za zagušljivi zrak na radnom mjestu. Istovremeno se povećava opasnost od nezgoda.

  • Ekstremne temperature i loš zrak mogu naštetiti zdravlju.

  • Zakonodavac propisuje sobnu klimu kojom se potiče zdravlje. Najkasnije kad na radnom mjestu bude 26 stupnjeva, morate poduzeti prve mjere, primjerice upotrebom klima-uređaja.Koje klima-uređaje imamo?Klimatski ciljevi na radnom mjestu razlikuju se ovisno o tome rade li Vaši djelatnici u hladnim jesenskim danima na gradilištu ili usred ljeta sjede u uredu.


Zato kod nas možete birati:  • Uređaji za grijanje: naši uređaji za grijanje na struju, plin ili ulje u hladnim dijelovima godine osiguravaju toplu temperaturu u radionicama, na gradilištima ili u drugim ledenim područjima.

  • Rashladni uređaji: kad si tropske temperature želite sačuvati za godišnji odmor, kod nas ćete pronaći veliki izbor rashladnih uređaja. Naši su klima-uređaji fleksibilni. Oni griju, hlade, ventiliraju i odvlažuju.

  • Uređaji za pročišćavanje i čišćenje zraka: naši uređaji za pročišćavanje i čišćenje zraka pomažu u borbi protiv suhog zraka.

  • Ventilatori: kod nas možete dobiti ventilatore za strop, pod i pisaći stol, s posebno jakim ventilatorom za velike prostorije ili male i praktične.


Naš savjet: naše zamke za kukce pomažu u borbi protiv komaraca, muha i sličnih!
Ovako ćete izabrati pravu stvarKod izbora klima-uređaja uzmite u obzir individualne pretpostavke na određenom radnom mjestu. Koliko je velika površina, koliko djelatnika tamo radi u kojim uvjetima i što želite postići? Velika je razlika između toga želite li klimatizirati mali ured ili halu. Osim toga pazite na čimbenike poput potrošnje energije i razine buke.U konačnici postoje i druge mogućnosti da učinite nešto kako bi se djelatnici tijekom cijele godine za vrijeme rada osjećali dobro. Počevši s ergonomskim uređenjem radnih mjesta preko odgovarajućih prostorija za odmor pa sve do ponuda kojima se potiče zdravlje.Ne znate gdje početi? Obratite nam se. Rado ćemo Vam pomoći da stvorite u svakom pogledu dobru radnu klimu.