Poštanski sandučići

O smislu i svrsi poštanskih sandučića nećemo raspravljati. Možemo razgovarati o veličini, materijalima i obliku. Kakav će biti Vaš novi poštanski sandučić? Hoće li biti od nehrđajućeg čelika ili od čeličnog lima? S ukošenim ili ravnim krovom? Zaobljen ili uglat? Velik ili standardne veličine? Mogućnosti su brojne. Pogledajte našu ponudu i odaberite svojeg favorita.

Relevantno
Količina proizvoda: 14

Poštanski sandučići – sigurno mjesto za Vašu poštuVi jako dobro znate da je poštanski sandučić neizostavan kako bi Vaša pošta sigurno i brzo došla do Vas. Ali jeste li znali da za poštanske sandučiće postoje norme koje trebaju olakšati život dostavljačima i primateljima? I jeste li već razmišljali o tome kako poštanski sandučić može pojednostaviti Vašu poštansku logistiku? Pogledajmo!
U pravo vrijeme kod pravog primatelja – sve počinje s poštanskim sandučićemAko razmišljate o kupnji novog poštanskog sandučića za svoje vanjske površine u tvrtki, ne bi Vam trebali biti važni samo materijal, veličina i boja. Zanimljivije je utvrditi isplati li Vam se naručiti više modela.Prednosti su očite: ako postavljate poštanske sandučiće za razne odjele, a na svojoj ste internetskoj stranici određene odjele naveli kao primatelje, uštedjet ćete si dugotrajno razvrstavanje i raspodjelu. Ako Vaš dostavljač poznaje sustav, neće zamijeniti poštu. To posebno dobro funkcionira ako za poštanske sandučiće pojedinih odjela odaberete različite boje. Za jedinstven izgled pobrinut ćete se istim oblikom. Baš dobro da su modeli tvrtke kaiserkraft najčešće dostupni u više boja.Isplatiti se može i ako uz standardne modele za pisma također postavite velike verzije s drugim pretincem za glomazne pošiljke. Tako dostavljač neće biti zbunjen, pa neće nagužvati pošiljke ili ih odlagati ili predavati na drugom mjestu.
Postoje li propisi za poštanske sandučiće i sandučiće za poštu?Dobro je znati: norma DIN EN 13724 kao takozvana norma za poštanske sandučiće omogućava da se uobičajeni sandučići za poštu pobrinu za neometanu dostavu. Pri tome, između ostalog, vrijede sljedeći propisi:  • Prihvat omotnice formata C4 bez savijanja i oštećivanja

  • Visoka razina zaštite od vremenskih utjecaja i korozije za vanjsku uporabu (dakle suhe poštanske pošiljke)

  • Visina za slaganje najmanje 40 mm (dakle puno mjesta za puno pošte)

  • Sigurnost od provale


Ako imate još pitanja o ponudi poštanskih sandučića za vanjsku uporabu kod tvrtke kaiserkraft, uvijek nam se možete slobodno obratiti.