0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Boja
Dubina
Materijal
Površina
Širina
Širina otvora za ubacivanje
Visina
Visina otvora za ubacivanje
Vrsta zatvaranja
 

Poštanski sandučići

O smislu i svrsi poštanskih sandučića nećemo raspravljati. Možemo razgovarati o veličini, materijalima i obliku. Kakav će biti Vaš novi poštanski sandučić? Hoće li biti od nehrđajućeg čelika ili od čeličnog lima? S ukošenim ili ravnim krovom? Zaobljen ili uglat? Velik ili standardne veličine? Mogućnosti su brojne. Pogledajte našu ponudu i odaberite Vašeg favorita.
Pronađeno je 16 proizvoda
| | |
Standardni poštanski sandučić
s preklopivim ukošenim krovom, čelični lim
Neto
472,50 kn
Standardni poštanski sandučić
s preklopivim ukošenim krovom
Neto
809,- kn
Poštanski sandučić
s preklopivim ukošenim krovom, čelični lim
Neto
408,- kn
Veliki poštanski sandučić
VxŠxD 443 x 330 x 142 mm
Neto
596,- kn
Poštanski sandučić
s preklopivim ukošenim krovom, nehrđajući čelik
Neto
1.005,- kn
Poštanski sandučić
s ravnim krovom, nehrđajući čelik
Neto
895,- kn
Poštanski sandučić
s ravnim krovom, čelični lim
Neto
468,- kn
Poštanski sandučić lijepog izgleda
VxŠxD 480 x 322 x 150 mm
Neto
1.085,- kn
Poštanski sandučić, zaobljeni
VxŠxD 327 x 375 x 117 mm
Neto
1.390,- kn
Poštanski sandučić, zaobljeni
VxŠxD 327 x 375 x 117 mm, čelični lim
Neto
1.145,- kn
Novo
Sandučić za dostavu
s poklopcem za ubacivanje pisama
Cijena na upit
Novo
Poštanski sandučić XXL
ŠxVxD 390 x 650 x 315 mm
Cijena na upit
Novo
Poštanski sandučić
s pretincem za novine gore
Cijena na upit
Novo
Poštanski sandučić
s pretincem za novine dolje
Cijena na upit
Novo
Poštanski sandučić
u skladu s DIN EN 13724
Cijena na upit
Novo
Poštanski sandučić
s pretincem za novine u obliku cijevi
Cijena na upit
Pronađeno je 16 proizvoda
Siguran poštanski sandučić važan je za unutarnju i vanjsku primjenu
Da je poštanski sandučić neophodan za svaku zgradu nimalo nije upitno. Za svako je poduzeće od iznimne važnosti ne samo da pošta dospije već i da je sigurno smještena u poštanskom sandučiću. Kako bi se omogućilo primanje pošte bez poteškoća, i to čak i izvan uobičajenoga radnog vremena, poštanski sandučići za vanjsku primjenu neophodni su za svaku tvrtku. Sustavi poštanskih sandučića mogu biti dobro rješenje čak i za poštanski promet unutar tvrtke. Stilski izgled jednako je važan poput sigurnog čuvanja pošte. Jasne, elegantne linije odabranoga poštanskog sandučića posreduju kompetentnost i stručnost. Pažljiva obrada i upotreba visokokvalitetnih materijala nude potrebnu sigurnost. Svi poštanski sandučići iz asortimana tvrtke KAISER+KRAFT mogu se zaključati i jamče da samo ovlaštena osoba s ključem ima pristup pošti.

Poštanski sandučići – pravo rješenje za svaki slučaj
Poštanski sandučić za vanjsku primjenu mora biti optimalno prilagođen potrebama poduzeća. Prema prosječnom volumenu pošte potrebno je odabrati veličinu poštanskog sandučića i eventualno ga proširiti drugim ili zamijeniti većim. Nešto većom varijantom omogućeno je da i kod iznenađujuće velike količine pošte sva pisma budu zaštićena od vjetra i lošeg vremena. Poštanski sandučići marki EUROKRAFT i Mannus dostupni su u različitim veličinama. Od jednostavnih standardnih poštanskih sandučića za normalna pisma preko velikih poštanskih sandučića pa sve do kombiniranih poštanskih sandučića s dodatnim pretincem za glomazne pošiljke, ovaj asortiman nudi opsežan izbor. Sustavi poštanskih sandučića u potpunosti su proizvedeni od kvalitetnih materijala poput nehrđajućeg čelika ili čeličnog lima. Poštanski sandučići za vanjsku primjenu dodatno su praškasto lakirani i pocinčani. Pojedini poštanski sandučići na upit su dostupni u različitim bojama, tako da se sustav poštanskih sandučića po želji može prilagoditi cjelokupnoj slici poduzeća. U asortimanu tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete poštanske sandučiće i sustave poštanskih sandučića koji nude promišljena rješenja te su istovremeno ekonomični i uvelike praktični.
Usporedba proizvoda