Stolovi za pakiranje, stalci za rezanje

Na stol za pakiranje, tri, četiri, kreni: stavite karton. Sklopite. Zalijepite. Okrenite. Umetnite foliju sa zračnim jastucima. Uložite robu. Ponovno folija. Priložite dostavnicu. Sklopite. Zalijepite. Stavite etiketu s adresom. Paket na kolica. Gotovo. Idemo dalje. Na našim stolovima za pakiranje sve to možete napraviti lijevom rukom.

U kategoriji Stolovi za pakiranje, stalci za rezanje nudimo Vam proizvode sljedećih marki: Treston, Kongamek.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 51

Stolovi za pakiranje – praktični i zdraviDobar namještaj izvući će najbolje iz Vaših djelatnika. Odličan primjer za to su naši stolovi za pakiranje. Oni čuvaju živce i leđa. Osim toga jamče brži rad i manje pogrešaka. Mislimo da biste se trebali upoznati s tim stolovima.
Ovo je konstrukcija stolova za pakiranjeStol za pakiranje odnosno stol za otpremu ponajprije je stol. A tek će ga dodatna oprema koju možete postaviti na stol ili koju smo mi već postavili pretvoriti u stol za pakiranje.
Prednosti  • Vaši djelatnici odmah će pronaći sve što im je potrebno za pakiranje i slanje.

  • Možete raditi brže i učinkovitije, osobito kod većih narudžbi, a napravit ćete manje pogrešaka.

  • Ručno namještanje visine jamči ergonomski rad i sprečava bolove u leđima.


Stolovi za pakiranje tvrtke kaiserkraft uštedjet će Vam na prostoru jer ovdje možete smjestiti ambalažu i ostalo uredno na jednom mjestu.
Kako i gdje možete koristiti stolove za pakiranjeStolovi za pakiranje u prvom redu služe za pakiranje, stoga su izrazito prikladni za poduzeća koja redovito imaju nešto za pakirati ili pak vlastiti odjel za otpremu. Pritom se naši stolovi za pakiranje mogu savršeno međusobno kombinirati. Tako ćete pojedinačni stol u tren oka pretvoriti u radnu traku na kojoj može raditi više osoba. Savršena dopuna za to su praktični strojevi za pakiranje.Trenutačno nemate što pakirati? Onda stolove za pakiranje možete iskoristiti za komisioniranje ili druge djelatnosti za koje je potrebno puno dodatne opreme.
Na što trebate paziti kod stolova za pakiranjeZa odabir stolova za pakiranje morate odgovoriti na sljedeća dva glavna pitanja: Koliko prostora trebam? Koja je dodatna oprema odnosno koje su dogradnje potrebne?Kod nas ćete pronaći stolove za pakiranje različitih dimenzija i kao osnovni element ili s dogradnjama poput police za odlaganje i ladice. Osim toga, pravom dodatnom opremom svoj stol možete savršeno prilagoditi svojim potrebama i okolini. Prikladni sustavi regala upotpunit će uređenje Vašeg odjela za otpremu.
Koja je dodatna oprema posebno važnaZa savršen red od odlučujuće su važnosti pretinci za ambalažu, alat i uredski materijal. U skladišne police za kartonažu mogu se uredno pospremiti razne vrste kartonskih kutija uz pomoć razdvojnih lukova. Stražnje stijenke od rupičastog lima prikladne su za vješanje pomagala poput uređaja za odmotavanje ljepljive trake nadohvat ruke. Za skladištenje ispod stolne ploče u ponudi su ladice i pokretni ladičari.Osim toga, nemojte zaboraviti na mehanizam za namještanje visine. U konačnici, opuštena i zdrava leđa važan su preduvjet za motivirane djelatnike.
Osim toga, kod tvrtke kaiserkraft možete pronaći  • Svjetiljke za stol za pakiranje

  • Letve s utičnicama

  • Pregradne stijenke

  • Stalke za rezanje različitih izvedbi i veličina za papir i foliju

  • Držače za limenke i boce


Tražite mogućnost kako integrirati elektroničke uređaje u stol za pakiranje? Nikakav problem. Kod nas ćete dobiti CPU držače, police za tipkovnicu i zglobne krakove posebno za tu svrhu. Slobodno nam se obratite!Mogli bi Vas zanimati i ovi proizvodi:Rezači s valjkom | Cjevaste folije | Strojevi za zamatanje | Vage za pisma | Mape za dostavnice | Industrijske palete | Vage MAUL | Ljepljive trake tesa