0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Materijal
 

Kabelski mostovi

Možete ih pronaći na gradilištima, u koncertnim dvoranama i u industrijskim pogonima: kabelski mostovi i mostovi za crijeva koji pružaju optimalnu zaštitu za Vaše kabele i žice. Za sva područja primjene nudimo odgovarajuće kabelske mostove, bez obzira na to hoćete li preko njih prelaziti teretnim vozilom, viličarom ili kolicima na guranje.
Pronađeno je 15 proizvoda
| | |
Kabelski most, veliki
završni element
Neto
185,- kn
Kabelski most, veliki
kutni element 45°
Neto
584,- kn
Kabelski most, veliki
standardni element
Neto
1.230,- kn
Aluminijski kabelski most
DxŠxV 2000 x 80 x 20 mm
Neto
od 782,- kn
Neto
od 2.230,- kn
Most za crijeva i kabele
za kabele Ø do 70 mm
Neto
921,- kn
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader
Neto
od 3.680,- kn
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader, u crnoj boji
Neto
1.965,- kn
Novo
Plastični kabelski most
za crijeva do Ø 7,5 mm
Neto
od 260,50 kn
Novo
Plastični kabelski most
za kabele do Ø 10 mm
Neto
od 369,50 kn
Novo
Neto
od 183,20 kn
Most za crijeva i kabele
za kabele do 45 mm Ø, u žutoj boji
Neto
2.090,- kn
Kabelski most od PVC-a
DxŠxV 1500 x 200 x 35 mm
Neto
od 966,- kn
Aluminijski kabelski most
DxŠxV 1500 x 80 x 20 mm
Neto
od 591,- kn
Pronađeno je 15 proizvoda

S kabelskim mostovima i mostovima za crijeva nema više spoticanja



Dok se god struja ne može transportirati zrakom, kabeli i vodovi i u Vašoj su tvrtki, nažalost, neizostavni. Problem: ako prelaze prometnice ili pješačke putove, značajno se povećava opasnost od nezgode ili spoticanja. Rješenje: vodove i crijeva jednostavno sakrijte ispod kabelskih mostova koji neće samo vanjsko područje učiniti značajno sigurnijim.




Kabelski mostovi i mostovi za crijeva za univerzalnu sigurnost



Uopće se ne morate pitati koji propisi vrijede za kabelske mostove. Jedan pogled na područje tvrtke već je dovoljan: koji kabeli prelaze preko kojih putova i kojim se transportnim sredstvima ili vozilima preko njih prelazi? Predstavljaju li kabeli i crijeva privremenu opasnost za spoticanje ili se tamo nalaze trajno?



U skladu s tim koncipirana je i naša ponuda kod tvrtke KAISER+KRAFT: ovdje ćete pronaći različite verzije za unutarnja i vanjska područja te možete birati između verzija za teške terete preko kojih mogu prelaziti vozila te proizvoda za osiguravanje pješačkih putova i uredskih hodnika.



Upravo na vrlo prometnim putovima kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne ispunjavaju samo jednu svrhu. Ako bolje pogledamo, oni su i pametna dodatna oprema za bolju orijentaciju i veću sigurnost na radu daleko od opasnih kabela.




Kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne moraju samo štititi



Posebno je dobro ako upravo na vanjskim površinama s odgovarajućim kabelskim mostovima riješite i izazov ograđivanja i označavanja. U našem ćete asortimanu pronaći različite izvedbe s različitom preporučenom brzinom. Svaki kabelski most prisiljava vozača da smanji brzinu. A siguran promet bez toga je nezamisliv.



Osim toga su odgovarajuće označeni kabelski mostovi i određena vrsta sustava za vođenje koji područje Vaše tvrtke zajedno s drugim elementima poput odbojne zaštite i zaštite za rubove te upozorenja i rampa dijele na različite zone. Oni bez puno riječi već na ulazu u neko područje jasno govore kamo se može – a kamo ne.



Rado ćemo Vas osobno posavjetovati o svim pitanjima sigurnosti u vezi s kabelskim mostovima, mostovima za crijeva, elementima za ograđivanje i sl.

Usporedba proizvoda