Kabelski mostovi

Možete ih pronaći na gradilištima, u koncertnim dvoranama i u industrijskim pogonima: kabelski mostovi i mostovi za crijeva koji pružaju optimalnu zaštitu za Vaše kabele i žice. Za sva područja primjene nudimo odgovarajuće kabelske mostove, bez obzira na to hoćete li preko njih prelaziti teretnim vozilom, viličarom ili kolicima na guranje.

Vrsta proizvoda
Materijal
Bruto cijena
34
34
2969
2969
-
Relevantno
Količina proizvoda: 25

S kabelskim mostovima i mostovima za crijeva nema više spoticanjaDok se god struja ne može transportirati zrakom, kabeli i vodovi i u Vašoj su tvrtki, nažalost, neizostavni. Problem: ako prelaze prometnice ili pješačke putove, značajno se povećava opasnost od nezgode ili spoticanja. Rješenje: vodove i crijeva jednostavno sakrijte ispod kabelskih mostova koji neće samo vanjsko područje učiniti značajno sigurnijim.
Kabelski mostovi i mostovi za crijeva za univerzalnu sigurnostUopće se ne morate pitati koji propisi vrijede za kabelske mostove. Jedan pogled na područje tvrtke već je dovoljan: koji kabeli prelaze preko kojih putova i kojim se transportnim sredstvima ili vozilima preko njih prelazi? Predstavljaju li kabeli i crijeva privremenu opasnost za spoticanje ili se tamo nalaze trajno?U skladu s tim koncipirana je i naša ponuda kod tvrtke KAISER+KRAFT: ovdje ćete pronaći različite verzije za unutarnja i vanjska područja te možete birati između verzija za teške terete preko kojih mogu prelaziti vozila te proizvoda za osiguravanje pješačkih putova i uredskih hodnika.Upravo na vrlo prometnim putovima kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne ispunjavaju samo jednu svrhu. Ako bolje pogledamo, oni su i pametna dodatna oprema za bolju orijentaciju i veću sigurnost na radu daleko od opasnih kabela.
Kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne moraju samo štititiPosebno je dobro ako upravo na vanjskim površinama s odgovarajućim kabelskim mostovima riješite i izazov ograđivanja i označavanja. U našem ćete asortimanu pronaći različite izvedbe s različitom preporučenom brzinom. Svaki kabelski most prisiljava vozača da smanji brzinu. A siguran promet bez toga je nezamisliv.Osim toga su odgovarajuće označeni kabelski mostovi i određena vrsta sustava za vođenje koji područje Vaše tvrtke zajedno s drugim elementima poput odbojne zaštite i zaštite za rubove te upozorenja i rampa dijele na različite zone. Oni bez puno riječi već na ulazu u neko područje jasno govore kamo se može – a kamo ne.Rado ćemo Vas osobno posavjetovati o svim pitanjima sigurnosti u vezi s kabelskim mostovima, mostovima za crijeva, elementima za ograđivanje i sl.