0800 - 68 00 

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Materijal
 

Kabelski mostovi

Možete ih pronaći na gradilištima, u koncertnim dvoranama i u industrijskim pogonima: kabelski mostovi koji daju optimalnu zaštitu za Vaše kabele i žice. Za sva područja primjene nudimo odgovarajuće kabelske mostove, bez obzira na to hoćete li se preko njih voziti teretnim vozilom, viličarom ili kolicima za guranje.
Pronađeno je 15 proizvoda
| | |
Kabelski most, veliki
završni element
Neto
184,90 kn
Kabelski most, veliki
kutni element 45°
Neto
584,- kn
Kabelski most, veliki
standardni element
Neto
1.230,- kn
Aluminijski kabelski most
DxŠxV 2000 x 80 x 20 mm
Neto
od 783,- kn
Neto
od 2.235,- kn
Novo
Kabelski most
Toploader
Cijena na upit
Novo
Kabelski most
VARIO Toploader
Cijena na upit
Novo
Plastični kabelski most
za crijeva do Ø 7,5 mm
Cijena na upit
Novo
Plastični kabelski most
za crijeva do Ø 10 mm
Cijena na upit
Novo
Cijena na upit
Most za crijeva i kabele
za kabele do 45 mm Ø, u žutoj boji
Neto
2.095,- kn
Most za crijeva i kabele
za kabele do 75 mm Ø, u crnoj boji
Neto
1.630,- kn
Kabelski most od PVC-a
DxŠxV 1500 x 200 x 35 mm
Neto
od 967,- kn
Aluminijski kabelski most
DxŠxV 1500 x 80 x 20 mm
Neto
od 596,- kn
Pronađeno je 15 proizvoda
Kabelski mostovi: zaštita od kabela i za kabele
Kabelski mostovi su profili koji razvrstavaju, prekrivaju, pričvršćuju i vode kabele te se bez pričvršćivanja postavljaju na tlo. Na taj se način stvara takozvani kabelski kanal, primjerice u uredima ili na otvorenom. Na podu je kabelski kanal samoljepljiv i najčešće se pričvršćuje pomoću dvostrane ljepljive trake. U vanjskom se području preko kabelskog kanala može prelaziti vozilima, a on je izrađen od teškog materijala otpornog na vremenske uvjete. Kod kabela koji se nalaze na podu i nisu zaštićeni postoji opasnost od oštećivanja priključenih uređaja, kao i opasnost od nezgoda spoticanjem preko vodova. Vodovi se uz pomoć kabelskih mostova fiksiraju i na taj način štite od opterećenja povlačenjem, prignječivanjem i trošenjem. Kabelski mostovi polegnuti su ravno i blago ukošeno na podlozi, jednostavni su za montiranje i lako uočljivi. Kabelski mostovi za vanjsku primjenu trebali bi poglavito zaštititi vodove koji su izloženi velikim opterećenjima, primjerice kod događanja na otvorenom i na gradilištima. Oni su stoga često izrađeni od čvrste plastike, aluminija ili gume. Kruti pojedinačni segmenti po potrebi su postavljeni jedan za drugim. Oni se u pravilu sastoje od metala ili čvrstog PVC-a. Postoje i modeli koji su s podlogom povezani preko vijčanih ili lijepljenih spojeva, ali i fleksibilni modeli koji se ne moraju fiksirati. Zbog velike težine kabelskih mostova i mostova za crijeva te njihovoga prikladnog oblika, oni se neće klizati. Mostovi za crijeva imaju sličnu funkciju kao kabelski mostovi.

Profesionalni kabelski mostovi za unutarnju i vanjsku primjenu
Kod tvrtke KAISER+KRAFT pronaći ćete kvalitetne i otporne kabelske mostove u kategoriji blokade i oznake. Otporni su na temperaturu i vremenske uvjete te su stoga prikladni kako za vanjsku primjenu tako i za unutarnju primjenu. Ponuda tvrtke KAISER+KRAFT sadrži otporne kabelske mostove od aluminija i PVC-a te mostove za crijeva. Ti proizvodi k tomu su prikladni za promet teretnih vozila. Pričvršćivanje mostova za crijeva i kabelskih mostova na otvorenom nije potrebno te su zbog toga optimalni za privremenu primjenu. Kabelski mostovi mogu se brzo i jednostavno upotrijebiti za događanja i sajmove.
Usporedba proizvoda