Kabelski mostovi

Možete ih pronaći na gradilištima, u koncertnim dvoranama i u industrijskim pogonima: kabelski mostovi i mostovi za crijeva koji pružaju optimalnu zaštitu za Vaše kabele i žice. Za sva područja primjene nudimo odgovarajuće kabelske mostove, bez obzira na to hoćete li preko njih prelaziti teretnim vozilom, viličarom ili kolicima na guranje.

U kategoriji Kabelski mostovi nudimo Vam proizvode sljedećih marki: EHA, COBA, VISO.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 26

S kabelskim mostovima i mostovima za crijeva nema više spoticanjaDok se god struja ne može transportirati zrakom, kabeli i vodovi i u Vašoj su tvrtki, nažalost, neizostavni. Problem: ako prelaze prometnice ili pješačke putove, značajno se povećava opasnost od nezgode ili spoticanja. Rješenje: vodove i crijeva jednostavno sakrijte ispod kabelskih mostova koji neće samo vanjsko područje učiniti značajno sigurnijim.
Kabelski mostovi i mostovi za crijeva za univerzalnu sigurnostUopće se ne morate pitati koji propisi vrijede za kabelske mostove. Jedan pogled na područje tvrtke već je dovoljan: koji kabeli prelaze preko kojih putova i kojim se transportnim sredstvima ili vozilima preko njih prelazi? Predstavljaju li kabeli i crijeva privremenu opasnost za spoticanje ili se tamo nalaze trajno?U skladu s tim koncipirana je i naša ponuda kod tvrtke kaiserkraft: ovdje ćete pronaći različite verzije za unutarnja i vanjska područja te možete birati između verzija za teške terete preko kojih mogu prelaziti vozila te proizvoda za osiguravanje pješačkih putova i uredskih hodnika.Upravo na vrlo prometnim putovima kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne ispunjavaju samo jednu svrhu. Ako bolje pogledamo, oni su i pametna dodatna oprema za bolju orijentaciju i veću sigurnost na radu daleko od opasnih kabela.
Kabelski mostovi i mostovi za crijeva ne moraju samo štititiPosebno je dobro ako upravo na vanjskim površinama s odgovarajućim kabelskim mostovima riješite i izazov ograđivanja i označavanja. U našem ćete asortimanu pronaći različite izvedbe s različitom preporučenom brzinom. Svaki kabelski most prisiljava vozača da smanji brzinu. A siguran promet bez toga je nezamisliv.Osim toga su odgovarajuće označeni kabelski mostovi i određena vrsta sustava za vođenje koji područje Vaše tvrtke zajedno s drugim elementima poput odbojne zaštite i zaštite za rubove te upozorenja i rampa dijele na različite zone. Oni bez puno riječi već na ulazu u neko područje jasno govore kamo se može – a kamo ne.Rado ćemo Vas osobno posavjetovati o svim pitanjima sigurnosti u vezi s kabelskim mostovima, mostovima za crijeva, elementima za ograđivanje i sl.