0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Opseg isporuke
Serija
 

Kompletni uredi

Što je čovjeku potrebno za zabavan rad u uredu? Tako je! Lijep ured. Najbolje onakav u kojemu će se sve međusobno odgovarati te koji će skrbiti za usklađenost i vizualnu ujednačenost. Zato Vam nudimo cijele komplete usklađenog uredskog namještaja. Otkrijte našu ponudu kompletnih ureda!
Pronađeno je 8 proizvoda
| | |
PETRA Kompletan ured
uključujući uredsku okretnu stolicu
Neto
10.250,- kn
Novo
mauser - Kompletan ured ARCOS
pisaći stol, ormar s krilnim vratima, pokretni ladičar s 3 ladice
Neto
7.235,- kn
Novo
mauser - Kompletan ured ARCOS
pisaći stol, ormar s krilnim vratima, pokretni ladičar s elementom za vješanje registratora
Neto
7.235,- kn
JACK Kompletni ured
pisaći stol, pokretni ladičar, regal
Neto
5.690,- kn
Novo
mauser - Kompletan ured ARCOS
pisaći stol, ormar s kliznim vratima, pokretni ladičar s 3 ladice
Neto
7.880,- kn
Novo
mauser - Kompletan ured ARCOS
pisaći stol, ormar s kliznim vratima, pokretni ladičar s ladicom za viseće registratore
Neto
7.880,- kn
JACK Kompletni ured
pisaći stol, pokretni ladičar, ormar
Neto
6.505,- kn
MULTI Kompletni ured
1 stol, 1 regal, 1 pokretni ladičar, 1 ormar za dokumente, s uredskom okretnom stolicom u crnoj boji
Neto
6.795,- kn
Savjetnik za kupnju za kategoriju Kompletni uredi
Pronađeno je 8 proizvoda
Kompletni uredi po fiksnoj cijeni
Udobno rješenje za opremanje uredskih prostora nude kompletni uredi. Kod njih se cjelokupni namještaj izrađuje u kompletu i međusobno je usklađen. Za brzo i jednostavno, atraktivno i praktično opremanje ureda. Jednostavno odaberite odgovarajući model iz naše online ponude. Također su dostupni četverodijelni kompletni uredi po objedinjenoj cijeni. Za sve proizvode dostupna su Vam objašnjenja svih sastavnih dijelova i dimenzija. Kompletni uredi posebno su pogodni za početno opremanje radnih mjesta u novoosnovanim poduzećima. Stvorite si osnovu za svoj daljnji rad.

Odabrane cjeline s iznimnom praktičnom vrijednošću
Kvalitetni kompletni uredi brzo unose urednost i sustavnosti u poslovne prostore. Uredski namještaj, pisaći stolovi i pokretni ladičari isporučuju se u praktičnom kompletu i mogu se prikladno aranžirati. Ni udobne uredske stolice ne smiju izostati iz ponude. Tako uz mali vremenski utrošak nastaje kompletan ured s funkcionalnim namještajem.Kompletni uredi k tomu se po potrebi također mogu proširiti. Ako su Vam potrebni dodatni pisaći stolovi ili uredski ormari, željeni predmeti u svakom se trenutku mogu dodati postojećem kompletu. Kompletni uredi predstavljaju fleksibilnu osnovu za individualnu nadogradnju. To je posebno praktično kada se poslovni prostori moraju proširiti. Kompletni uredi također se mogu raspoređivati po elementima. Ako primjerice planirate urediti veliku uredsku prostoriju, možete skupiti i kombinirati nekoliko cjelina dok ne dobijete željeni broj radnih mjesta. Prednost toga je da se dizajn ne mijenja, a dobiva se primjeren sastav pojedinih radnih prostora. Tvrtka KAISER+KRAFT po pitanju kompletnih ureda izrazito pazi na vrhunsku kvalitetu i atraktivan izgled. Kompletni uredi nude ujednačenu kvalitetu pojedinačnih komponenti i uvelike su isplativiji u usporedbi s uredskom opremom koja se sastoji od pojedinačno odabranih elemenata namještaja. Otkrijte i Vi brojne pogodnosti koje donose kompletni uredi tvrtke KAISER+KRAFT i pronađite ovdje odgovarajuću uredsku opremu za Vaše poslovne prostore.
Usporedba proizvoda