0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja
Dužina
Svojstvo
Širina
Volumen
 

Dodatna oprema za bijelu ploču

Jeste li spremni za sljedeći brainstorming? Niste. Nedostaje Vam još odgovarajuća dodatna oprema za bijelu ploču. Flomasteri, magneti, brisači za ploče, vlažni papiri za brisanje, spužva za čišćenje – ovdje ćete pronaći sve sitnice koje od Vaše bijele ploče čine savršeno opremljenu bijelu ploču.
Pronađeno je 125 proizvoda
| | |
magnetoplan - Vodilica za etikete Catch-Ball
eloksirani aluminij, pak. 2 kom.
Neto
od 539,- kn
Kopča za prezentacijsku ploču
s magnetnim svojstvima
Neto
269,- kn
Krpe za čišćenje bijele ploče
u praktičnom pakiranju za doziranje
Neto
1.175,- kn
Kopča za prezentacijsku ploču
s mogućnošću vješanja
Neto
199,- kn
Magnetna traka
DxŠ 5000 x 15 mm, 1 rola
Neto
139,- kn
magnetoplan - Magnetni C profil
s magnetnim svojstvima
Neto
od 499,- kn
Neto
199,- kn
magnetoplan - Komplet dodatne opreme 1
za godišnje planere MANAGER
Neto
999,- kn
Neto
od 265,- kn
magnetoplan - Magnet, DISCOFIX FORTE
okrugla izvedba, pak. 10 kom.
Neto
349,- kn
Neto
539,- kn
magnetoplan - Komplet dodatne opreme 2
za godišnje planere MANAGER
Neto
549,- kn
magnetoplan - Vodilica za etikete Catch-Ball
plastika u bijeloj boji, pak. 3 kom.
Neto
od 549,- kn
magnetoplan - Magnetne etikete
u bijeloj boji, pak. 200 kom.
Neto
od 339,- kn
magnetoplan - Traka magnetoflex®
širina 5 mm, pak. 10 rola
Neto
579,- kn
magnetoplan - Traka magnetoflex®
širina 10 mm, pak. 10 rola
Neto
779,- kn
magnetoplan - Traka magnetoflex®
širina 15 mm, pak. 10 rola
Neto
1.075,- kn
magnetoplan - Magnetni papir
DIN A4, pak. 2 kom.
Neto
269,- kn
Neto
od 189,- kn
magnetoplan - Magnet s oknima
VxŠ 15 x 40 mm, pak. 20 kom.
Neto
295,- kn
magnetoplan - Magnet s oknima
VxŠ 15 x 50 mm, pak. 20 kom.
Neto
319,- kn
magnetoplan - Magnet s oknima
VxŠ 15 x 60 mm, pak. 20 kom.
Neto
339,- kn
magnetoplan - Magnet s oknima
VxŠ 15 x 80 mm, pak. 20 kom.
Neto
359,- kn
magnetoplan - Brisač ploče
s magnetnim svojstvima, pak. 2 kom.
Neto
215,- kn
Magnetna traka, samoljepljiva
debljina 1,5 mm, 1 rola
Neto
od 549,- kn
Pronađeno je 125 proizvoda

Dodatna oprema za bijelu ploču – sve je nadohvat ruke i odmah upotrebljivoHvala – odlučili ste se za odgovarajuću bijelu ploču. No možda još niste u potpunosti opremljeni. Naime, ne možete baš po svakoj ploči pisati standardnim pisaćim priborom. Ovdje u trgovini dobit ćete sve što Vam je potrebno!Potrebna Vam je odgovarajuća dodatna oprema za bijelu ploču?To su flomasteri za bijele ploče u crvenoj, plavoj, crnoj i zelenoj boji te s različitim debljinama poteza. To su flomasteri za brisanje ili vlažni papiri za brisanje kao i magneti i magnetne trake, magnetne etikete te magnetni papir. A tu su još i brisači za ploče, raspršivač za čišćenje i spužva za čišćenje. Puno toga što Vam je potrebno za crtanje i pisanje, pridržavanje i čišćenje pronaći ćete ovdje. Posebno bismo preporučili svoje komplete bijelih ploča – u njima se nalazi puno toga što Vam je potrebno za početak.Savjet: Obratite pozornost na to kojim je materijalom Vaša bijela ploča presvučena, primjerice staklom, plastikom ili emajlom, jer su različita sredstva za čišćenje koncipirana za različite površine.Komplet dodatne opreme za bijelu ploču: magneti u svim varijantama:  • Koristite se magnetnim stijenkama kako biste informirali svoje djelatnike. Posebnost pri tome: također možete vješati više magnetnih stijenki jedne uz drugu.

  • Magnetne trake možete pričvršćivati na zidovima ili drugim površinama jer je njihova poleđina samoljepljiva. Važno tijekom nanošenja jest osigurati da se na površinama ne nalaze nikakve masti ni prašina.

  • Magnetne ploče imaju odlučujuću prednost što ploče možete individualno rezati na oblik ili veličinu koja Vama odgovara.

  • A svojom se bijelom pločom također možete koristiti kao prezentacijskom pločom – za to Vam je potrebna samo kopča za prezentacijsku ploču koja se pričvršćuje na bijelu ploču. I kombinirano je rješenje gotovo!


Prezentacija i moderiranje: pokažite ono na što ste ponosni!Imate inovativan proizvod? Pokažite ga! U našoj kategoriji Prezentacija i moderiranje pronaći ćete kvalitetne mogućnosti za opremanje poput vitrina ili reklamnih stalaka. U njima je Vaš proizvod zaštićen od prašine i dodira, a svejedno vidljiv za svakoga. Kako Vam se sviđa mjesto odmah pokraj ulaza? Tako će posjetitelji, kupci i djelatnici na prvi pogled vidjeti na što ste ponosni.Ni kod svoje prezentacije ne trebate stajati u drugom planu jer se i Vaš glas treba čuti! Naši proizvodi pružaju Vam podršku tijekom prezentacije kako biste mogli zasjati punim sjajem. Tako ćete, primjerice, na prezentacijskim pločama i bijelim pločama pregledno i razumljivo objašnjavati složene sadržaje, sa stojećim pultom s jedne strane imate površinu za odlaganje, dok s druge strane stojeći pult dodatno ističe Vašu važnost tijekom izlaganja. Naši moderacijski kovčezi pružaju Vam podršku tijekom moderiranja jer su već opremljeni važnom dodatnom opremom koja Vam je potrebna za uspješnu prezentaciju. Tako Vašem nastupu više ništa neće stajati na putu. Otkrijte sada naše proizvode!

Usporedba proizvoda