Uređaji za pročišćavanje zraka, uređaji za čišćenje zraka

Smog u uredu? To Vam stvarno nije potrebno: nemojte trpjeti suh i ustajali zrak! Spriječite zdravstvene rizike s uređajem za pročišćavanje zraka i stanite na kraj neugodnim mirisima.

U kategoriji Uređaji za pročišćavanje zraka, uređaji za čišćenje zraka nudimo Vam proizvode sljedećih marki: IDEAL, Kroll, Fellowes, Leitz.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 20

Prodišite s uređajima za pročišćavanje zraka tvrtke kaiserkraftZaštitnicima okoliša, lučkim radnicima i šumarima jedna je stvar zajednička: oni puno vremena provode radeći na svježem zraku. Većina nas 90 posto svojeg životnog vijeka provodi u zatvorenim prostorima, a u njima zrak nije toliko svjež – osim ako se ne koristite uređajem za pročišćavanje zraka tvrtke kaiserkraft. On će se pobrinuti za to da Vaši djelatnici mogu prodisati, a da pri tome ne ugrožavaju svoje zdravlje niti gube koncentraciju.Koja je prednost uređaja za pročišćavanje zraka?Zrak će biti ustajao prije svega u prostorijama s većim brojem ljudi. Bez obzira na to je li riječ o ispušnim plinovima ili peludi izvana, virusima, bakterijama ili kemijskim parama, često cijeli dan udišemo mješavinu koja nije baš najzdravija. Dugoročno se gledano tako povećava rizik teških oboljenja, a kratkoročno će gledano loša kvaliteta zraka dovesti do toga da se osjećamo umorno, iscrpljeno i bez motivacije. Alergičari će k tomu patiti od kihanja, natečenih očiju i sličnih pojava.S uređajima za pročišćavanje zraka Vaši će djelatnici također profitirati od svježeg zraka. To znači sljedeće:  • Veća učinkovitost

  • Manje problema zbog alergija

  • Manji rizik posljedičnih oboljenja

  • Čiste površine uslijed manje onečišćenja u zraku


Zašto su uređaji za pročišćavanje zraka bolji od prozračivanja?Tko ustajali zrak želi zamijeniti svježim, najčešće će otvoriti prozor. Posljedica: unatoč tome što će u prostoriju ući svjež zrak, on će sa sobom unijeti nove ispušne plinove, pelud i druge štetne tvari izvana.Uređaji za pranje zraka ne zamjenjuju zrak, već ga čiste različitim sustavima filtriranja. Najčešće se upotrebljavaju predfiltar za grube čestice prljavštine, filtar HEPA za male čestice te filtar s aktivnim ugljenom za neugodne mirise. Uređaji su opremljeni ventilatorom u svrhu usisavanja zraka. Uređaji za pranje zraka rade u kombinaciji s filtrom za vodu. Prednost: ovi su uređaji ujedno uređaji za ovlaživanje zraka, koji sprječavaju nastanak suhog zraka u prostoriji tijekom razdoblja grijanja. No uređaji za pročišćavanje zraka učinkovitiji su kod filtriranja manjih čestica i prikladniji za alergičare.Kako ćete pronaći odgovarajući uređaj?Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete uređaje za pročišćavanje zraka marke IDEAL s različitim sustavima filtriranja za male urede te za prostorije veće od 50 m². Brzinu kojom uređaj pročišćava zrak u prostoriji pronaći ćete s pomoću vrijednosti CADR (Clean Air Delivery Rate). Jednostavno čišćenje i održavanje povećavaju stupanj komfora.Ono na što biste također trebali obratiti pozornost jest glasnoća. Što je ona niža, to je rad u prostoriji ugodniji.Što Vam još preporučujemoZdravlje je na prvom mjestu, kako u osobnom životu tako i na poslu. Kod tvrtke kaiserkraft pronaći ćete brojne proizvode za ergonomski i opušten rad. U našoj trgovini k tomu možete pronaći suvremene uredske strojeve, od uništavača dokumenata sve do uređaja za plastificiranje. Pronađite nadahnuće za radno okruženje u kojem će se Vaši djelatnici osjećati dobro i opušteno.