0800 - 68 00 

Odabir marke

Ograničite odabir
(moguć je višestruki odabir)

Neto cijena

ograničiti

-
Marka
Boja ploče
Oprema
Površina
Svojstvo
Širina
Visina
Vrsta proizvoda
 

Oglasne ploče

Oglasne su ploče praktične i prikladne za svakodnevnu upotrebu: one su savršeno mjesto za bilješke, ideje, radne planove ... i sve ostalo što Vam još padne na pamet. Kupite svoju oglasnu ploču sada!
Pronađeno je 29 proizvoda
| | |
MAUL - Informacijska oglasna ploča
strukturirana površina s mogućnošću umetanja pribadača
Neto
od 549,- kn
MAUL - Beskrajna ploča
površina od pluta, uspravni format
Neto
od 929,- kn
MAUL - Beskrajna ploča
površina od pluta, poprečni format
Neto
od 929,- kn
Oglasna ploča
od filca, u plavoj boji
Neto
od 539,- kn
Oglasna ploča
od filca, u sivoj boji
Neto
od 539,- kn
MAUL - Stijenka za moderiranje, ukupna visina 1905 mm
dimenzije ploče VxŠ 1500 x 1200 mm
Neto
1.395,- kn
MAUL - Oglasna ploča
u plavoj boji, tekstilna površina
Neto
od 1.145,- kn
Neto
od 389,- kn
QUIPO - Oglasna ploča BASIC LINE
tekstilna površina u plavoj boji
Neto
od 389,- kn
QUIPO - Oglasna ploča BASIC LINE
tekstilna površina u sivoj boji
Neto
od 389,- kn
Novo
Neto
1.295,- kn
Novo
Neto
od 245,- kn
Oglasna ploča
od prirodnog pluta
Neto
od 349,- kn
Neto
od 849,- kn
Neto
od 1.175,- kn
Pronađeno je 29 proizvoda

Brzo i jednostavno informiranje – uz pomoć oglasnih pločaOglasne ploče za analogno i brzo informiranje: upravo u hektičnoj radnoj svakodnevici, koju većina zaposlenika u uredu provodi za svojim računalom 90% vremena, osvježit ćete svoje oči analognim informacijama na oglasnoj ploči. Osim toga, velika prednost oglasnih ploča je mogućnost njihova brzog i jednostavnog ažuriranja!  • Neka Vaši djelatnici budu obaviješteni uz pomoć oglasnih ploča: pričvršćujte na svojoj oglasnoj ploči novosti u poduzeću, natječaje za radna mjesta i jelovnike – i svi su djelatnici informirani na samo jedan pogled!

  • Individualno radno mjesto zahvaljujući oglasnim pločama: bilješke, ideje, listići za kupnju ili fotografije – sve će to pronaći svoje mjesto na oglasnoj ploči. Tako Vam se pruža mogućnost pričvršćivanja svih informacija relevantnih za posao na pregledan način.Oglasne ploče: savjeti za primjenuPo oglasnim pločama ne pišete, već pribadačama pričvršćujete svoje informativne listiće. Dakle pribadačama ili iglicama. Površine oglasnih ploča izrađene su od pluta, tkanine ili filca, a dostupne su u više boja. Različite boje možete upotrijebiti kao element za oblikovanje svojih prezentacija ili ih uskladiti s dizajnom i ambijentom – primjerice tako da izgledaju kao zid: oglasne ploče od pluta u prirodnoj boji posebno dobro pristaju uz bijelu pozadinu jer tada dolaze do izražaja – dok s druge strane bijela oglasna ploča na bijelom zidu u prvi plan stavlja pričvršćeni sadržaj.
Ovdje ćete pronaći pravu alternativu oglasnoj ploči!Uz oglasne ploče u ponudi također imamo razne moderacijske stijenke i ploče koje Vam pomažu kod Vaše prezentacije ili moderiranja.Kako Vam se sviđa bijela ploča? Pišite izravno na površinu flomasterom za bijele ploče – nakon upotrebe jednostavno operite ploču suhom spužvom i ploča je opet sjajno bijela. Ako preferirate papir kao radno sredstvo, onda su prezentacijske ploče pravi izbor za Vas. Jednostavno pričvrstite veliki blok papira za kopču prezentacijske ploče i možete početi zapisivati olovkom po želji. Projekcijske stijenke upotrebljavaju se za prezentacije uz pomoć projektora – u našoj trgovini dobit ćete pomična i fiksna prezentacijska platna. U kategoriji moderacijskih platna dobit ćete pomične stijenke i ploče – tako guranje iz prostorije u prostoriju nije nikakav problem!
Ostali korisni proizvodi za Vašu prezentaciju ili moderiranjeS moderacijskim kovčezima bit ćete uvijek optimalno opremljeni jer će Vam pri ruci biti sve što trebate tijekom prezentacije. Morate puno pokazivati? Štap za pokazivanje može se izvlačiti. Želite nešto izrezati? Škare, olovka i papir spremni Vas čekaju u kovčegu. A točke za lijepljenje i moderacijske kartice također su Vam nadohvat ruke.U našoj trgovini pronaći ćete i dodatnu opremu za bijelu ploču. Naša su preporuka magneti – oni su, naime, izrazito fleksibilni, lako se postavljaju i jednako se brzo uklanjaju. K tomu pomoću različitih boja možete stavljati vizualne naglaske ili kategorizirati teme.Rado ćemo Vam pomoći u slučaju pitanja, kontaktirajte nas!

Usporedba proizvoda