Oglasne ploče

Oglasne su ploče praktične i prikladne za svakodnevnu upotrebu: one su savršeno mjesto za bilješke, ideje, radne planove ... i sve ostalo što Vam još padne na pamet. Kupite svoju oglasnu ploču sada!

U kategoriji Oglasne ploče nudimo Vam proizvode sljedećih marki: magnetoplan, MAUL, eurokraft basic, eurokraft pro, Chameleon.

Vaši filtri
Marka
Vrsta proizvoda
Održivost
Relevantno
Količina proizvoda: 24

Brzo i jednostavno informiranje – uz pomoć oglasnih pločaOglasne ploče za analogno i brzo informiranje: upravo u hektičnoj radnoj svakodnevici, koju većina zaposlenika u uredu provodi za svojim računalom 90% vremena, osvježit ćete svoje oči analognim informacijama na oglasnoj ploči. Osim toga, velika prednost oglasnih ploča je mogućnost njihova brzog i jednostavnog ažuriranja!  • Neka Vaši djelatnici budu obaviješteni uz pomoć oglasnih ploča: pričvršćujte na svojoj oglasnoj ploči novosti u poduzeću, natječaje za radna mjesta i jelovnike – i svi su djelatnici informirani na samo jedan pogled!

  • Individualno radno mjesto zahvaljujući oglasnim pločama: bilješke, ideje, listići za kupnju ili fotografije – sve će to pronaći svoje mjesto na oglasnoj ploči. Tako Vam se pruža mogućnost pričvršćivanja svih informacija relevantnih za posao na pregledan način.Oglasne ploče: savjeti za primjenuPo oglasnim pločama ne pišete, već pribadačama pričvršćujete svoje informativne listiće. Dakle pribadačama ili iglicama. Površine oglasnih ploča izrađene su od pluta, tkanine ili filca, a dostupne su u više boja. Različite boje možete upotrijebiti kao element za oblikovanje svojih prezentacija ili ih uskladiti s dizajnom i ambijentom – primjerice tako da izgledaju kao zid: oglasne ploče od pluta u prirodnoj boji posebno dobro pristaju uz bijelu pozadinu jer tada dolaze do izražaja – dok s druge strane bijela oglasna ploča na bijelom zidu u prvi plan stavlja pričvršćeni sadržaj.
Ovdje ćete pronaći pravu alternativu oglasnoj ploči!Uz oglasne ploče u ponudi također imamo razne moderacijske stijenke i ploče koje Vam pomažu kod Vaše prezentacije ili moderiranja.Kako Vam se sviđa bijela ploča? Pišite izravno na površinu flomasterom za bijele ploče – nakon upotrebe jednostavno operite ploču suhom spužvom i ploča je opet sjajno bijela. Ako preferirate papir kao radno sredstvo, onda su prezentacijske ploče pravi izbor za Vas. Jednostavno pričvrstite veliki blok papira za kopču prezentacijske ploče i možete početi zapisivati olovkom po želji. Projekcijske stijenke upotrebljavaju se za prezentacije uz pomoć projektora – u našoj trgovini dobit ćete pomična i fiksna prezentacijska platna. U kategoriji moderacijskih platna dobit ćete pomične stijenke i ploče – tako guranje iz prostorije u prostoriju nije nikakav problem!
Ostali korisni proizvodi za Vašu prezentaciju ili moderiranjeS moderacijskim kovčezima bit ćete uvijek optimalno opremljeni jer će Vam pri ruci biti sve što trebate tijekom prezentacije. Morate puno pokazivati? Štap za pokazivanje može se izvlačiti. Želite nešto izrezati? Škare, olovka i papir spremni Vas čekaju u kovčegu. A točke za lijepljenje i moderacijske kartice također su Vam nadohvat ruke.U našoj trgovini pronaći ćete i dodatnu opremu za bijelu ploču. Naša su preporuka magneti – oni su, naime, izrazito fleksibilni, lako se postavljaju i jednako se brzo uklanjaju. K tomu pomoću različitih boja možete stavljati vizualne naglaske ili kategorizirati teme.Rado ćemo Vam pomoći u slučaju pitanja, kontaktirajte nas!